Şimdi Ara

Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
14.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhıdıL

quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller1907

1 kiş metro dememiş ama otobüs sayılarına ve sefer sayılarına bakarsak metro heralde hepsinden üstündür araştırmak lazım

Sanırım Kamil Koç'un daha çoktu yanlış hatırlamıyorsam.

Metro turizm'i eledim. Büyük ihtimal Nilüfer yada Pamukkale olacak.

Hadi sana iyi yolculuklar

• Pamukkale yada anadolu diyorum bende.
  • Kamil Koç çok iyidir. Metro zamanında bize çok yamuk yapmıştı...
  • iki firmayıda tercih etme derim. geçen yaz konya-antalya arası seyahat ettim kamil koç ile gerçekten rezil bi hal vardı adamlar kafalarına göre duruyorlardı.şoför dağın tepede durdu indi işedi bindi sonra manavgatta cingenlerle kavga ettiler.gece 12 de otogardan kalkan otobüs gece 1 de hala konya merkezi çıkamamıştı.adamlar petrole soktular gecenin 12 in de aracı yıkattılar o da yetmedi yoldan benzin aldılar.zaten radyo bile çalışmıyordu. metro ile de dönüş yaptım gerçekten hizmet yok gibi bişi bence imkanın varsa pamukkale yi tercih et derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Kamil Koç önüne gelen yerde duruyor diyorlar.Her garaja giriyormuş.
    Tavsiye etmem.

Bu aslında şirketlerin bölgesine göre değişmekte.Mesela Metro Turizm'in genel müdürlüğü İstanbul'da.Ve Metro Turizm İstanbul'da belediye otobüsü gibi her yerde durur,ama diğer seferlerinde o kadar sık durmaz.Daha doğrusu sadece genel müdürlük değil bölge müdürlüğünün olduğu şehirlerde de böyledir.

Ben Yalova-Düzce arasında Metro Turizme bindim,öyle İstanbul'daki gibi çok fazla durmadı.Aksine Efe Tur her köşe başında durur özellikle Kocaeli sınırları içerisinde.Çünkü merkezi Kocaeli.Kamil Koç'a da çok kez bindim ve şuana kadar en memnun kaldığım Kamil Koç'tu diyebilirim.Özellikle Yalova-Düzce güzergahında en az duran,çalışanları en düzgün firma olduğunu söyleyebilirim.Efe Tur'la 3,5 saat sürüyorsa Kamil Koç ile 3 saat sürüyor aynı yol.Çünkü Kamil Koç'un o güzergah üzerinde bir müdürlüğü falan yok.Yani demem o ki her firmanın belirli güzergahlar üzerinde çok fazla durduğu,hizmet kalitesinin düştüğü gözlenir.Onun için ''heryerde duruyor'' genellemesi yanlış bir söylem.Güzergaha göre değişmekte çünkü dediğim gibi.

Ama her türlü Kamil Koç,Metro'dan daha iyidir.Metro'nun bölge müdürlükleri çok fazla olduğu için duracağı yerler de o kadar fazladır.Kamil Koç'un çalışanları da gözlemlediğim kadarıyla müşteriye daha iyi davranıyor.Tabi Pamukkale varsa gidilen güzergahta diğer firmalar ondan sonra gelir.

• Ben afyondayım aile izmirde. Ayda 1 ya da iki kez giderim bu hatta metro da kamil de hepsi var ben genelde kamili olmazsa pamukkaleyi kullanıyorum. Metronun bende hep antipatisi vardır sanki belli bir standartları yokmuş gibi.
  • Kesinlikle ikisi arasında seçim yapacaksan Kamil Koç. Ama bence Nilüfer'i bir dene. 50 den fazla yolculuk yaptım Nilüferle çok iyidir kalitelidir. Hiç sıkıntı yaşamadım.
  • Şu kadarını söyleyeyim muavinine göre değişiyor.Kamil Koçla yolculuk yaptım,12 saatlik yolda 2 sefer ikram yapıldı.Televizyonların çoğu bozuktu.Metroyu hiç sevmem zaten.Pamukkaleye falan bin.
  • Metro kadar cingen bir firma yok, televizyonlarda gosterilen otobus kazalarindaki otobuslerin hemen hemen hepsi de metro oluyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulusoy ve Varan pahalı firmalar bunalrın dışında pamukkale iyidir
  • ulusoy
  • ikisi de birbirinden beter firmalar...hele kamil koç'un muavinleri tam bir rezaletti...ikisi arasında tercih yapacaksam da metroya binerim...
  • metro turizmle gideceğine eşekle git daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Metro turizm mafya oluşumu gibi bir şey haraç falan herşey var. Ben olsam Kamil Koç tercih ederdim eski ve köklü bir firma.

+1
  • Nilüfer al en iyisi bence

• Metro fenadır ama kampanya olduğundan bu gece Metro'yu kullanacağım. İnşallah büyük bir sıkıntı çıkmaz.

• hangisi ucuzsa onla git

• quote:

Orijinalden alıntı: PhıdıL

Arkadaşlar, kısmet olursa Ağustos ayında İstanbul'dan Balıkesir'e gideceğim. Vakit olarak akşam seferlerini secicem. Ağustos ayında Kamil koç firmasının akşam seferlerinde travego marka otobüsleri var. Metro turizm de ise Safir Suit marka otobüsleri var. Sanırım safir suit konfor bakımından daha iyiymiş. Fakat DH'de Metro turizm ile ilgili çok olumsuz yorum var. Biletimi hangi firmadan alacağıma karar veremedim. Ya da sizin önerebileceğiniz adam gibi bir firma hangisi ? Deneyimi olan arkadaşlardan ricam bu konu ile ilgili yorumlarını paylaşmalarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Metro benden habersiz sefer saatini değiştirmiş hâla ödeme yapmadılar ve personellerinin %90 ı saygısız keko

• Metro belediye otobüsü gibi Kâmil Koç önerilir.
  • Benim bisikletle Metro'yu kıyaslamam bisikleti tercih ederim. Sen düşün durumu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.