Şimdi Ara

Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
14.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 senedir Çanakkale'ye farklı şehirlerden birçok otobüs firmasını kullanarak yolculuk ettim bana en çok güven veren firma kamil koç oldu.
  • Varan Turizmin üstüne tanımam.
  • Eğer hızlı gitmek istiyosan metroya al bileti huzur istersen kamil koç al
  • Millet Pamukkale demiş ama son 2 seferde

Birinde haksız yere bileti iptal ettiler diğerinde ise gece 3 te yolcuyu inmesi gereken şehirde indirmeyip başka şehire götürdüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 14 Temmuz 2013; 13:52:20 >
  • hacı üst mesajimda nilufere değindim ama bi konuda yanlıssın. ikram aşırı sıradan. ama diğer dediğin unsurlarda gerçekten iyiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ucuzluğuna bakarım hacı. Kütahyadan antalyaya gittim kamil koç 45 lira. Antalyadan kütahyaya dönerken Metro 33 lira. Kamil Koç 6 saatlik yolda sadece su verdi onuda istedim diye verdi. Metro algida cup dondurma ve arkasından kola ve kek dağıttı.

Tabiki Metro derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 14 Temmuz 2013; 23:05:41 >
  • allahini seven metroya binmesin rezalet varya rezalet.

• Metro - Kamilkoç - Pamukkale - Nilüfer - Uludağ -Ulusoy ve birçok ünlü firmanın otobüsünlerine en az 3 er kez olmak üzere bindim. Aralarından en kralı Nilüfer Turizm derim hiç şaşmadı zamanından önce bile gittiği oldu hizmeti süperdi . Malesef 2. sıraya koyacağım firma yok geri kalanlarında hep bir sorun ortaya çıktı.
  • Onurcanylcn O kullanıcısına yanıt
    İki firmada da çalışan birisi olarak söylüyorum İKİSİNİDE tercih etmeyin. Bu firmaların otobüsleri diğerlerinden farklı olmuyor rahatlık konusunda bi farkları yok. En son Metro'da çalışmıştım 9 kere İstanbul'a gittim 4 ünde yolda kaldık İstanbul'a gidecekseniz kesinlikle Metro haricinde bi firma tercih edin.

@Onurcanylcn Bi sorun mu oldu kardeş anlat merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamil koc türkiyenin hatta dunyanin en kotüsu uzakdur bütun personel artist, müşteri memnuniyeti sıfır pamukkale yada nilüfer tercihin olsun, metrodanda bi halt olmaz

• Kamil koçtan şaşma der ve giderim.

• Bugun kamilkoc ile seyahat ettim bir sorun olmadi

• Kamil kOÇ

• HAS Turizm der geçerim daha iyisini görmedim.
  • Nilufer'den hic bir zaman sasmam.

• Zendo kullanıcısına yanıt
    koltuklar zaten klaslarda berbat.bazilari sallaniyo bile.o televizyonlar hic calismiyo 2003 e geri dondum yani bian.ikram yok suan metro abartmiyorum 5 kurusluk bikek ve yarim bardak meyve suyu veriyo ve minibus gibi deli oldum mk.yazin farkli mi olucak merak ediyorum.

• Turkish Airlines

• quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

metro turizme eşşeğimi bindirmem

Çok doğru bir yorum
  • metro turizm kadar dandik yüzsüz bi şirket yoktur. bikeresinde bilet paramın üstüne yattı internette araştırırsanız bu tarz olaylarının çok olduğunu görürsünüz. ulaştırma bakanlığına bi şikayet dilekçesi yazdım aylar sonra anca ödediler. o dilekçeyi yazmasam hiç ödemeyeceklerdi.
  • Metro turizmi kullanma kullandirtma...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.