Şimdi Ara

Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
14.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kamil koc rahat hat ile bursadan konyaya gitmistik gercekten konforluydu tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suit > kamil > class

• Metro turizme allah dusurmesin

• Al birini vur ötekine der,Türk Hava Yolları derim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncooo

Al birini vur ötekine der,Türk Hava Yolları derim

Biz yeşil elma mı yoksa kırmızı elma mı daha iyi diye soruyoruz.Sen armut daha iyi diyorsun.
  • Genelde Nilüfer için daha iyi diyorlar ama bilmiyorum yine de sorun çıkacak olduğu zaman her firmada olabiliyor.
  • Nılüfer en ıyısı ama balıkesıre gıdıyormu bılmıyor bır bak ıstersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamil koç mu? Allah düşmanımın başına vermesin.

• Pamukkale

• Hortlatıcam ama gerçekten 1 kişiyi bile kurtarsam iyidir metro turizmden bu kadar savsakçı bir firma olamaz sinirimden kurdurmak üzereyim

• En iyisi Varan

• quote:

Orijinalden alıntı: PhıdıL

Arkadaşlar, kısmet olursa Ağustos ayında İstanbul'dan Balıkesir'e gideceğim. Vakit olarak akşam seferlerini secicem. Ağustos ayında Kamil koç firmasının akşam seferlerinde travego marka otobüsleri var. Metro turizm de ise Safir Suit marka otobüsleri var. Sanırım safir suit konfor bakımından daha iyiymiş. Fakat DH'de Metro turizm ile ilgili çok olumsuz yorum var. Biletimi hangi firmadan alacağıma karar veremedim. Ya da sizin önerebileceğiniz adam gibi bir firma hangisi ? Deneyimi olan arkadaşlardan ricam bu konu ile ilgili yorumlarını paylaşmalarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Tabiki KAMİL KOÇ
     Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ???

• Pamukkale.
  • Ben pamukkaleye bakın derim.kamilkoç eskisi gibi değil maalesef.

• Türkiye de ki en iyi firma pamukkale dir . Bende balikesir e hep pamukkale ile giderim. Koltukları 2+1 ekran 10 inç tablet ve dondurma servisi bile var. Pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Ben ucuzluğuna bakarım hacı. Kütahyadan antalyaya gittim kamil koç 45 lira. Antalyadan kütahyaya dönerken Metro 33 lira. Kamil Koç 6 saatlik yolda sadece su verdi onuda istedim diye verdi. Metro algida cup dondurma ve arkasından kola ve kek dağıttı.

Tabiki Metro derim

tamam insan yalan söyler de bu ne lan?

2 gün önce İzmir'den Eskişehir'e gittim Kamil Koç ile 6.5 saatlik yolculukta adamlar 3 kez yiyecek ve içecek servisi yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzin. -- 22 Haziran 2015; 19:09:09 >
  • Ulusoy ve Anadolu Truzim 2+1 leri efsane bence.Ulusoy çok rahat

• Metroya ailem ile bulgaristana giderken bindik eski hurda bir man otobüs bayırda ormanın içinden geçerken alev aldı motoru yağmurda çok şiddetli ıslandık rezil gibi olduk sonra neyse söndürdüler yangını şirket okadar dengesiz ki bizi almaya gelecek araç 1 gün sonra gelecekmiş te ptobüste yatcakmışız bir gece dağın başında arabada geçmeyen biyer

En son aradık bir taksiyi verdik parayı adama en yakın otobüs durağına 40 km yaklaşık yol gittik ordan otobüs ile gittik

Ölmediğime şükrediyorum bu firma ile

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.