Şimdi Ara

Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
14.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakaniko

İkisi de değil.

+1907
  • Pamukkale veya Anadolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Leex

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

İkisi de değil.

+1907

Alıntıları Göster
    Ben hep pamukkaleyi tercih ediyorum, sizede tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Ben hep pamukkaleyi tercih ediyorum, sizede tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Gülen Turizm Forever nereye seferleri var bilmiyorum ama ikisinden de iyi bana göre
  • istanbul seyahat ile ankaradan luleburgaza gidip geldim gercekten 10 numara hizmetleri vardi balikesire gidiyorsa tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

istanbul seyahat ile ankaradan luleburgaza gidip geldim gercekten 10 numara hizmetleri vardi balikesire gidiyorsa tavsiye ederim

Evet İstanbul Seyahat'in varmış seferleri. Teşekkür ederim bilgi için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhıdıL

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

istanbul seyahat ile ankaradan luleburgaza gidip geldim gercekten 10 numara hizmetleri vardi balikesire gidiyorsa tavsiye ederim

Evet İstanbul Seyahat'in varmış seferleri. Teşekkür ederim bilgi için ;)

Alıntıları Göster
    Kamil Koç
  • Kamil Koç varken diğeleri ile yolculuk edilmez kardeşim . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Kamil Koç varken diğeleri ile yolculuk edilmez kardeşim . . .
    Burhaniyeye gittim kamil koç rahatla gittim metroyla geldim kamil koc nike ise metro nixe
  • quote:

Orijinalden alıntı: noel-dayi

Burhaniyeye gittim kamil koç rahatla gittim metroyla geldim kamil koc nike ise metro nixe

Alıntıları Göster
    Tabi ki KAMİL KOÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

Tabi ki KAMİL KOÇ

Alıntıları Göster
    Varan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Varan

Alıntıları Göster
    2 gün önce Metro turizmin suit otobüsüyle Giresun dan Ankara ya gittim bugün dönüş yaptım.Bilmiyorum size mi denk geliyor ama ben sürekli metro ya binerim hiç kötü bi yanını göremedim daha.Hosu olsun şöförler olsun güleryüzlüydüler.Ayrıca otobüs bayağı iyiydi.İnterneti hdtv si hdfilm i rahatlıkla izliyebiliyorsun.Ayrıca suit otobüs temsa nın ise mutlaka 35 numaraya bin , ikili taraf oluyor ama cam kenarıdır hemde hani uçaklarda acil çıkış kapısının olduğu koltuklar geniştir ya bu koltuk da otobüsteki diğer koltuklardan fazlasıyla geniş.Bilet alırken görevliyede sorabilirsin

• Kamil koç
  • tabii ki kamil koc
  • Yaklaşık 10 yıldır Metro kullanmıyorum. Herkes benim gibi işkence cekmeye katlanamaz fakat bu benim kişisel protestom. Sırf Metro'ya binmemek için gideceğim yere 3 vasıta değiştirerek gittiğim bile oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Yaklaşık 10 yıldır Metro kullanmıyorum. Herkes benim gibi işkence cekmeye katlanamaz fakat bu benim kişisel protestom. Sırf Metro'ya binmemek için gideceğim yere 3 vasıta değiştirerek gittiğim bile oldu.
    Aman diyeyim Metro'dan uzak dur..

Ulusoy'la gidin derim, ama illa Kamil koç mu Metro mu diyorsan Tabiki Kamil Koç derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

Aman diyeyim Metro'dan uzak dur..

Ulusoy'la gidin derim, ama illa Kamil koç mu Metro mu diyorsan Tabiki Kamil Koç derim.

Alıntıları Göster
    hocam Nilüferden alın.. neoplan olan otobüslerde 2+1 koltuklar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

hocam Nilüferden alın.. neoplan olan otobüslerde 2+1 koltuklar var

Alıntıları Göster
    2 sene boyunca balıkesir-istanbul 10 dan fazla sefer yaptım kamil koçu ele
    metro nun servisi dışında hiçbir artısı yok
    tasiyem kesinlikle pamukkale en azından sandviç servisi var kuru kuru bisküvi vermiyor adamlar,hostlar gayet kibar insanlar

servis olayını da zaten istanbuldan giderken kullanmazdım sadece istanbula gelirken genelde sabaha karşı geldiğim için metronun servisleri evimin önünden geçtiği için iyi olurdu ama pamukkale ile gelirsen de seni otogarın içinde bırakıyorlar çantan çok fazla değilse metronun yolcu indirme peronuna inip metronun servislere atarsın kendini kimse anlamaz

balıkesir de zaten servis yok

edit:metroda genelde travego var bazen setra oluyor ama nadir,pamukkale de neoplan vardır uzun lafın kısası pamukkaleye binin pişman olmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 12 Temmuz 2013; 12:01:34 >

• Kamil Koç satılmış israile bnden söyemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.karakoc

Kamil Koç satılmış israile bnden söyemesi
    Son 1 ayda ilk defa otobüsle şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Üniversite yetenek sınavları için..

Hiç anlamadığım için metro ile gittim hep. 2 gidiş 2 dönüş. İstanbul-Kocaeli.

Hiç sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.