Şimdi Ara

kampanya bıtmıstır sılermısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcoo -- 13 Temmuz 2013; 16:02:39 >

• ikinci eline bile 340 tl isteyen gördüm forumda.yani oldukça sıcak.yalnız 277 tl nasıl oluyor anlamadım.
  • şimdi avantajıxten sıteye gırıyorsun oraya t3 creative yazıyorsun en basta 299tl urun gelıyor. Eger ıs bankası ıse 22 tl ındıırmden faydalanıyorsun bırde 5 tl ındırım 27tl eder. yanı urun 272 tl gelıyor. ıs bankası yoksa pepsı 11 tl ındırımden faydalanabılırsın o zamanda 283 eder
  • arkadaslar ben aldım . satıcı baya ilgili hemen cevap veriyor sorulara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcoo

arkadaslar ben aldım . satıcı baya ilgili hemen cevap veriyor sorulara

Ben dün gece aldım, bu rakama daha iyisi yok..s730'dan sonra nasıl hissettirecek bakalım?..ayrıca ürün kargoya teslim edilmiş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Ürün Tükenmiştir
  • Ne çabuk bitmiş ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaçtı
  • sali gunu stoklarda olacakmıs takıpte kalın
  • quote:

sali gunu stoklarda olacakmıs takıpte kalın

Satıcı şöyle bir cevap verdi:
    "Malesef şuan için aynı fiyattan satışa sunulmayacak."
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

quote:

sali gunu stoklarda olacakmıs takıpte kalın

Satıcı şöyle bir cevap verdi:
    "Malesef şuan için aynı fiyattan satışa sunulmayacak."

Of fena kaçırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 13 Temmuz 2013; 13:24:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben 2 tane fazla almıstım kar amaclı. isteyen olursa 340den satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcoo -- 13 Temmuz 2013; 15:31:03 >
  • quote:

arkadaslar ben 2 tane fazla almıstım kar amaclı. isteyen olursa 350den satabilirim.

Yaptıgın hiç etik degil. Bir de utanmadan kar amaclı diyorsun.
  • Beyler satıcı aramızda dikkat
  • quote:

arkadaslar ben 2 tane fazla almıstım kar amaclı. isteyen olursa 350den satabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın ogrencı olunca mecburen kar yapmak zorundayım. kı bana dıgerının gelısı 300 tl oldu. sadece kartıma puan geldı o kadar. ılla alıcı ısenız konusuruz. artı durustluk hıcbır zaman ayıp degıldır kı utanayım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcoo -- 13 Temmuz 2013; 15:40:44 >
  • quote:

kusura bakmayın ogrencı olunca mecburen kar yapmak zorundayım. kı bana dıger ıkısının gelısı 300 tl oldu. sadece kartıma puan geldı o kadar. ılla alıcı ısenız konusuruz. artı durustluk hıcbır zaman ayıp degıldır kı utanayım !

Bırak allah aşkına yaa.. bütün stokları tüketmişsin bir de buraya konu açıyorsun ürünün fiyatı nasıl diye.....bıraksaydın da ihtiyacı olan adam 300den alsaydı..biz de öğrenci olduk, ota b.ka öğrenciliği mazeret etmeyin.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ne diyorsunuz saygı cevresinde konusalım bende 2 tane var biri kendime biri satmak için aldım kı onuda puan almak için aldım 500 tl ustu puan için. bilip bilmeden ınsan ustunde atıp tutmayın. ister al ister almaa hıc umurumda degıl fıyat bu kı uygunda. 2. urun bana 300e geldı zaten. kı ben baslık actıgımda kımse ılgılenmemıstı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.