Şimdi Ara

KAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
193
Favori
98.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: POTENZA06

700-800 sayfa kitaplari kesip spiralleyebiliyor musunuz?
    Giyotinle kesim yapıp, spiralleme işlemi yapıyoruz.
  • ilk mesajda ki fiyatlar güncel mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ilk mesajda ki fiyatlar güncel mi
    Güncel hocam; sipariş verebilirsiniz.
  • Direkt dükkana geldiğimizde de aynı mı fiyatlar

• Erdinç beyden ikinci alışverişimi yaptım. yani kargo ödememe rağmen bulunduğum ilden yarı yarıya daha uyguna aldım çıktıları. çok teşekkürler hayırlı satışlar.
  • Çoğunluğu Renkli, bir kısmı Siyah beyaz olmak üzere yüksek miktarda çıktı aldım. Gerek sipariş öncesi, gerekse sipariş anı ve teslimata kadar takibi açısından oldukça ilgili bir arkadaş.

Renkli çıktılar kaliteli. Doğrusu ben bu kadar net baskı beklemiyordum.

Kendisine teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf çıkartmak istiyorum 100 adetten fazla nasıl yardımcı olabilirsiniz İstanbul'dayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6E09CBB40

Bu mesaj silindi.
    Merhabalar;

432*0,05= 21,60
    116*0,10= 11,60
    2*2,5 = 5 TL

Toplam = 38,20 TL tutuyor.
  • Uygun fiyat dışında Erdinç Bey'in yakın ilgi, bilgi ve becerisi de tercih etmemde çok büyük rol oynadı. Aldığım hizmetten (renkli A4 baskı) çok memnun kaldım. Her konuda yardımını esirgemeyen birisi. Tekrar teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disposable

Uygun fiyat dışında Erdinç Bey'in yakın ilgi, bilgi ve becerisi de tercih etmemde çok büyük rol oynadı. Aldığım hizmetten (renkli A4 baskı) çok memnun kaldım. Her konuda yardımını esirgemeyen birisi. Tekrar teşekkür ediyorum.
    Güzel görüşleriniz için teşekkür eder, hayırlı günler dileriz.
  • Buradan hiç hizmet almadım sürekli güncel kaldığına göre işini iyi yapan bir yer olsa gerek.

Ufak bir karşılaştırma yapacağım. Bulunduğum ilde siyah beyaz çıktı 12.5 Kr. Renkli çıktı 1.25 TL. Dün tez bastırdım ve 3 sayfa renkli çıktı almam gerekiyordu. 3 sayfayı toplasan bir sayfalık yazı yok. 3.75 lira ödedim onlar için ekstra ve çok canım sıkıldı.

• Erdinç beyden iki kitap (1100er sayfa) renkli baskı aldım. Hpnin kağıdına bastı ve özenle kitabı 3 ayrı parçaya bölmüstu.
    Kargo için de özenli paketlenmişti.
    Kısacası baya memnun kaldım hem fiyat hem de işine gösterdiği özen açısından.

Tekrar teşekkür ederim Erdinç bey.

• Kök Çarşısından daha ucuza çıktı alabilirsiniz veya adilhandan

• merhaba hocam toplam 1000 sayfalık kitabım var önlü arkalı 500 sayfa olucak, bir kısmı renkli ama açıkçası kaç sayfası renkli hesaplamadım. Tamamı renkli gibi düşünebiliriz.Kuşe kağıda basım yapabilir miyiz ? Birde sert kapaklı cilt istiyorum en sağlamı olmalı. Bu şartlarda fiyat ne kadara mal olur?
  • 914 sayfa hp kağıt renkli 1 parça spiral(186syf) 2 parça ısısal.(302 ve 426)
    436 sayfa siyah beyaz 2 parça spiral için
    24 parça fotoğraf
    için ne kadar öderim.dahası k.kaleye kargo ne kadar tutar acaba?
    Hangi kargoyla gönderim yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 25 Haziran 2018; 0:16:27 >
  • Sipariş ve sorularınızı lütfen siparis@seraykirtasiye.com mail adresine göndermenizi rica edeceğim.
  • Ders notlarımı yazdırmak için uygun fiyata yer arıyordum.Muğla’da yaşıyorum bu arada.Neyse arkadaş çok ilgiliydi hiçbir problem olmadı bugün de elime ulaştı kargo.Teşekkür ederim bu güzel hizmeti muadillerinden daha uygun fiyata sundukları için.

• A4 kağıda renkli baskı ile antetli kağıt yaptırmayı düşünüyorum. Bunun maliyeti ne kadar olur.

• Hocam merhabalar, 770 sayfa arkalı önlü siyah beyaz çıktı + spiral ne kadar oluyor?
    770 sayfa iki cilt spiral de olabilir çok kalın olacaksa.
  • SİZLERE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN; İŞYERİMİZ YILLIK BAKIM NEDNİYLE 15 AĞUSTOS'A KADAR KAPALIDIR. 15 AĞUSTOS SONRASINDA SİPARİŞ ALIMINA DEVAM EDECEĞİZ.

GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 14 Temmuz 2018; 18:47:1 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.