Şimdi Ara

KAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
413
Cevap
193
Favori
98.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ngfl

PM attım, Mail attım, Aradım ulaşamadım. Çalışma saatleriniz nedir ?
    Kusura bakmayın, okullar açıldığı için çok yoğunuz. Saat 08.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

PM ile cep telefonu numaramı da gönderiyorum. Hayırlı geceler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki numara üzerinden haberleşip baskısını istediğim dosyaları maile gönderdim. Paketlemesinden tutun, kağıt gramaj kalitesi, Erdinç Bey'in ilgisi, iletişimi kusursuzdu. Hatta sayfa küçültme konusunda emin olamadığımı anlamış olacak ki çıktı alıp video bile gönderdi whatsapp üzerinden. Kendisini tebrik ediyorum; böyle kaliteli bir iş ahlakına sahip olan nadir insanlardan olduğu için. Kesinlikle kampüs yakınındaki fotokopicilerle(Genelde şehirdeki en uygun fiyatı onlar verdiği için bu örneği verdim) kıyaslanamayacak tam bir f/p hizmeti :))
    Yorumlarda yoğunluktan dolayı dönemediklerini gördüm, ulaşmadan bırakmayın bence

• email attım hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaydarBasak

email attım hocam.
    E-mail cevaplandı hocam
  • Hizmet anlayışınızla, fiyatlarınızla mükemmel hizmet sunuyorsunuz. 9 farklı baskı aldım. Başarınız daim olsun hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1121 sayfa pdf. Siyah beyaz, arkalı önlü ve kitap şeklinde olacak. Ne kadara gelir? Bir de kargo ücreti çok değil mi 7,5 TL. PTT kargo 1 kg altı 3 TL'ye gidiyor. PTT kargoyla gönderme imkanınız var mı?

• 349 sayfa renkli çift yüz baskı karton kapak
    63 sayfa renkli tek yüz baskı spiral kapak
    ikisi ne kadar tutar acaba?
  • Açık öğretim adalet facebook sayfasında konunun linkini paylaştım hocam. AÖF bu sene kitap vermeyecek PDF paylaştılar sadece. Oradan epey müşteri gelir. Benim işim acele olduğundan önlü arkalı 8 kuruştan çıktı aldım. Sizde önlü arkalı 6 kuruş değil mi 1000 sayfa üzeri ?

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Bugün pek çok kişi açıköğretim kitaplarının baskısı için beni aradı ama ne yazık ki bende kaynaklar mevcut değil. Rica etsem pdfleri benimle de paylaşabilir misiniz lütfen?
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Kendilerinin e kampusten indirmeleri gerekiyor. Ben akşam atarım size 2. Sınıf 1. Dönem kitaplarını.

• Bu zamanda böyle işinin ehli insanlara rastlamak bir mucize neredeyse.

Kaliteli, güvenilir ve özenli hizmet.

Elinize sağlık, hayırlı işler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarBasak -- 3 Ekim 2018; 15:17:41 >
  • Arkalı önlü 1600 sayfa siyah beyaz spiral nolur fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deceptive intelligence -- 2 Ekim 2018; 20:9:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar başlıktaki fiyatlar güncelmi
  • Yerlerinde ziyaret etme imkanı buldum. Çok güzel insanlar ve çok yardımcı oldular sağolsunlar. Bir çok su doku bulmacam vardı onları güzel bir şekilde çıkartıp, spirallediler. Kendilerine teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle..

• Fotograf baskisi icin en kisa surede ugrayacagim. Fiyatlar guncel mi degil mi anlayamadim ama bu kadar cok olumlu yorum ve gosterilen ilgi alakayi gordukten sonra, uygun olsa da olmasa da sizden hizmet alacagim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Fotograf baskisi icin en kisa surede ugrayacagim. Fiyatlar guncel mi degil mi anlayamadim ama bu kadar cok olumlu yorum ve gosterilen ilgi alakayi gordukten sonra, uygun olsa da olmasa da sizden hizmet alacagim..
    Fiyatlarımız güncel efendim. Siz zaten bu düşünceyi paylaştıktan sonra; fiyatlarımız güncel olsa da olmasa da sizin için belirtilen fiyatlar geçerlidir. 🙂

• merhaba. benim de bastırmam gereken 30-40 civarı fotoğraf var değişik boyutlarda. bu kadar olumlu dönüşün olduğu bir firmayla çalışmak gerekir diye düşünüyorum. en kısa zamanda iletişime geçeceğim.
  • Keşke İstanbul’da olsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: samiyenhell

349 sayfa renkli çift yüz baskı karton kapak
    63 sayfa renkli tek yüz baskı spiral kapak
    ikisi ne kadar tutar acaba?
    cevap bekliyorum hocam
  • Arkadaşlar yok bilmem kaç sayfa arkalı önlü çıktı ne kadar olur vs yazıp arkadaşı meşgul etmeseniz. Hesap makinesiyle 4 işlem yapacaksınız alt tarafı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.