Şimdi Ara

KAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
193
Favori
97.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotograf baskıs yapmıyorsunuz sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

Fotograf baskıs yapmıyorsunuz sanırım ?
    Fotoğraf baskı işlemlerimiz devam etmektedir. Belirtilen fiyat 100 adet üzeri baskılar için geçerlidir.
  • Siparişi sorunsuz bir şekilde aldım. Kısa sürede kargoya verdiler. Zaman problemi olmadı.

Erdinç Bey’in süreç içinde bizzat ilgilenmesi de çok güzel. Fiyat konusunda zaten denilebilecek bir şey yok. İstanbul’dan sipariş vermeme değdi. Ben yks için 370 sayfa çıkarttırdım ve çalışmak için yeterli tatmin edici buldum. Renkleri, metni vs. Memnun kaldım. Umarım seneye de üniversitede not çıkarttırıyor olurum kendisinden :) müdavimiyim artık

Edit: İstanbul’a kargo ücreti sadece de 8 tl tuttu.
    Renkli ücreti de burada yazıldığı gibi 15 kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lembra -- 24 Aralık 2018; 17:45:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2000 sayfalık kitap bastırdım 4 cilt halinde. Çok hızlı bir şekilde kargolandı. Baskı kalitesi vs. çok iyi.
  • Konu olu heralde pm'lere donus yapilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanctn33 H kullanıcısına yanıt
    Aynen bende yazdım cvb gelmedi bende başka yere sipariş verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: ReNeS55

Aynen bende yazdım cvb gelmedi bende başka yere sipariş verdim
    Hocam nereye sipariş verdiniz ne kadardı?

• Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma söylemiştim o ayarladı getirdi fiyat aşağı yukarı aynıydı hocam

• Istanbul'da Beşiktaş'ta veya Levent taraflarında bu fiyatlara basım yapan yer var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReNeS55

Arkadaşıma söylemiştim o ayarladı getirdi fiyat aşağı yukarı aynıydı hocam
    Anladım hocam teşekkür ederim :)

• Arkadaşlar buradan defalarca belirtmeme rağmen lütfen beni ve kendinizi zor durumda bırakmayınız. Telif hakları nedeniyle kesinlikle yayın evine ait bir kitabın baskısını yapamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 22 Şubat 2019; 17:11:15 >
  • pdf basan bir yer biliyor musunuz?
  • Helal olsun konuyu açan arkadaşa. Dün bir yerde, normal kagida renkli çıktının sayfasina 1.5 tl aldılar. Tam 10 katı para ödemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 28 Şubat 2019; 14:3:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaşlar buradan defalarca belirtmeme rağmen lütfen beni ve kendinizi zor durumda bırakmayınız. Telif hakları nedeniyle kesinlikle yayın evine ait bir kitabın baskısını yapamıyoruz.
    Türkiyeye satışı olmayan kitaplar için de geçerli değildir sanırım bu durum. Edinmem gereken bir eğitim kitabı var. Ülkemize satışı yok kitabın pdf hali var elimde. 1155 sayfa. Bunu kitap haline getirmek ne kadar tutar? Renkli ve siyah beyaz için fiyat verebilir misiniz?

• fotografların kalitesi nasıl ?
  • 50x70 ve 70x100 afiş ve ya poster fiyatları ne kadar ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Türkiyeye satışı olmayan kitaplar için de geçerli değildir sanırım bu durum. Edinmem gereken bir eğitim kitabı var. Ülkemize satışı yok kitabın pdf hali var elimde. 1155 sayfa. Bunu kitap haline getirmek ne kadar tutar? Renkli ve siyah beyaz için fiyat verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Ülkemizde satışı yoksa kontrol edip basabiliriz.
    Siyah beyaz fiyatı : 1155*0,06= 69,30 + 9 TL (En az 3 spiral yapmamız gerekecektir) = 75,30 TL
    Renkli fiyatı : 1155*0,15=173,25 + 9 TL Spiral ücreti = 182,25 TL olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

50x70 ve 70x100 afiş ve ya poster fiyatları ne kadar ??
    Şehir dışına ne yazık ki poster gönderimi yapmıyoruz. Ankara içi mağazadan teslimat da ise poster doluluk oranlarına göre fiyat bilgisi verilmektedir.
  • Selam herkese.

Ben de KPSS belli PDF kaynaklarından kısım kısım olmak kaydıyla (kitabın hepsi değil) 1000+ sayfa çıkarttırmak istiyorum. Bu durumda telif hakkı sorun olur mu? Bir de şu an ne kadar 1000+ sayfa 5 kr mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bulut

Selam herkese.

Ben de KPSS belli PDF kaynaklarından kısım kısım olmak kaydıyla (kitabın hepsi değil) 1000+ sayfa çıkarttırmak istiyorum. Bu durumda telif hakkı sorun olur mu? Bir de şu an ne kadar 1000+ sayfa 5 kr mu?
    Kitabın 1 sayfası ile 1000 sayfası arasında hiçbir fark yok. Kesinlikle kitap baskısı, kopyalama, tarama, vs işlemleri yapmıyoruz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.