Şimdi Ara

KAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
193
Favori
97.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 13 Ağustos 2019; 1:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 13*18 foto baskı fiyatını öğrenebilir miyim? Bir de yarın açık mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: bailey

Hocam 13*18 foto baskı fiyatını öğrenebilir miyim? Bir de yarın açık mısınız?
    Geç cevap için özür dileriz. 13x18 fotoğraf baskı ücretimiz 1.50 TL dir.

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj attım

• @edi1907 hocam selamlar renkli çıktı için fiyat hala aynı mı acaba? 140 sayfa bi nota ihtiyacım varda.

• 1277 renksiz + 8 sayfa renkli olmak uzere 1285 sayfa cikti aldim. Sorunsuz teslim aldim. Sadece arkadas mesajlara biraz gec donuyor. O da yogunluktan dolayi oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hydraman

1277 renksiz + 8 sayfa renkli olmak uzere 1285 sayfa cikti aldim. Sorunsuz teslim aldim. Sadece arkadas mesajlara biraz gec donuyor. O da yogunluktan dolayi oldugunu dusunuyorum.
    Hocam merhabalar!
    Burada aynı anda hem tıp fakültesine, hem ilahiyat fakültesine hizmet veriyoruz. Okul açılışından dolayı çok fazla yoğunluğumuz var. Kusura bakmayın lütfen!
  • gardrop uygulamasi komisyon sifir kargo ucretsiz diyordu bir ara. devam ediyorsa kargolar daha avantajli hale gelir.

• Fiyatlar güncel mi?
    80 yaprak çalışma kağıdı bastırmak istiyorum. Arkalı önlü 160 sayfa oluyor ve spiral cilt olacak...
    Ve bunlardan 145 tane alacağım... yani yaklaşık arkalı önlü 23000 sayfa olacak...Fiyat bilgisi alabilir miyim?

• Fiyatlarınız çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: portamann

Fiyatlar güncel mi?
    80 yaprak çalışma kağıdı bastırmak istiyorum. Arkalı önlü 160 sayfa oluyor ve spiral cilt olacak...
    Ve bunlardan 145 tane alacağım... yani yaklaşık arkalı önlü 23000 sayfa olacak...Fiyat bilgisi alabilir miyim?
    Merhabalar! Fiyatlarımız güncel!
    Rica etsem 03122134933 numarasıyla, WhatsApp üzerinden iletişime geçerseniz size daha ivedi bir şekilde yardımcı olabiliriz.

• Hocam nerden dönüş yapıyorsanız söyleyin ordan yazalım. Dün mail attım dönüş olmadı.

• Merhaba, poster baskısı yapıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

Hocam nerden dönüş yapıyorsanız söyleyin ordan yazalım. Dün mail attım dönüş olmadı.
    03122134933 numaralı WhatsApp hattı üzerinden yazabilirsiniz. Yoğunluk dolayısıyla dönüşlerimiz geç oluyor

• Bugün yaklaşık 800 sayfa çıktı için uğradım. Arkadaş müthiş ilgiliydi. Arkalı önlü çıktı için 0.075 kuruş ödedim. Daha önce 12-15 kuruş ödemiştim başka yerde. Hizmet son derece kaliteliydi. Fotokopi makinasından çıktı aldıktan sonra makina zımbalyıp verdi çıktıları. Ekstra herhangi bir ücret ödemedim. İşyeri küçük ama yoğundu. Üniversite öğrencileri için çok mantıklı bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım. En güzelide uygun fiyata kargo seçeneği.(10 tl civarıymış). Şehir dışına gönderim olayı çok iyi. Çıktıları gönderiyosunuz adrese kargo ile geliyor.

İlgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum burdan sahibine.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Bugün yaklaşık 800 sayfa çıktı için uğradım. Arkadaş müthiş ilgiliydi. Arkalı önlü çıktı için 0.075 kuruş ödedim. Daha önce 12-15 kuruş ödemiştim başka yerde. Hizmet son derece kaliteliydi. Fotokopi makinasından çıktı aldıktan sonra makina zımbalyıp verdi çıktıları. Ekstra herhangi bir ücret ödemedim. İşyeri küçük ama yoğundu. Üniversite öğrencileri için çok mantıklı bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım. En güzelide uygun fiyata kargo seçeneği.(10 tl civarıymış). Şehir dışına gönderim olayı çok iyi. Çıktıları gönderiyosunuz adrese kargo ile geliyor.

İlgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum burdan sahibine.
    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sadece alışverişe değil, çay içmeye de bekleriz ☺️

• Merhaba, tezi çıktı alacağım. Yalnız belli renk kodu verilmiş bir renkle bez cilt isteniyor. Bez cilt ücreti ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slickman

Merhaba, tezi çıktı alacağım. Yalnız belli renk kodu verilmiş bir renkle bez cilt isteniyor. Bez cilt ücreti ne kadar?
    Merhabalar, maalesef bez cilt yapmıyoruz.

• 38 sayfa not için çıktı alacaktım İzmit'te bu kırtasiyeye girdim önlü arkalı tanesi 1.5 tan 57 TL istedi. Çıktım hemen. Başka birine gittim 15tl dedi çıkarttım bende. Merak ettim fiyatlar nedir diye bu konuyu görünce yine kazıklandiğımı anladım tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

38 sayfa not için çıktı alacaktım İzmit'te bu kırtasiyeye girdim önlü arkalı tanesi 1.5 tan 57 TL istedi. Çıktım hemen. Başka birine gittim 15tl dedi çıkarttım bende. Merak ettim fiyatlar nedir diye bu konuyu görünce yine kazıklandiğımı anladım tabi..
    Öyle düşünmeyin bence. Biz neredeyse kar etmeden, sırf forumdaki arkadaşlar faydalansın diye bu fiyatlara iniyoruz. İzmit gibi bir yerde esnaf para kazanıp, ailesini geçindirmesi için bu fiyatları mecburi vermesi gerekiyor. Siz lütfen onlara kızmayın.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.