Şimdi Ara

KAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
193
Favori
97.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kargo ücreti fiyatı ne kadardır ona göre alım yapacağım 100 sayfalık bir çıktı alacağımda istanbulda oturuyorum burada uygun fiyata veren yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesaj attım ancak cevap gelmedi sanırım çok yoğunsunuz tezin için hazırlamış olduğum anketimi arkalı önlü renksiz olarak fotokopi istiyorum. toplam 700 tane olacak fiyat verebilirmisiniz?

• İstanbul'a da şube açılsa keşke. Siyah beyaz tek yüz 15 kuruşa çıktı aldım geçen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

İstanbul'a da şube açılsa keşke. Siyah beyaz tek yüz 15 kuruşa çıktı aldım geçen.
    bende brother hl1111 tonerli yazıcı var. toneri kendim dolduurduğum için masrafı yok gibi bişey. tek yüze 15kr fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

bende brother hl1111 tonerli yazıcı var. toneri kendim dolduurduğum için masrafı yok gibi bişey. tek yüze 15kr fazla

Alıntıları Göster
    Evde Canon lazer yazıcım var ancak yurttayken başka seçenek yok.

• selamlar uzaktan universite akuyorum derslere hazırlık dökümanlarımız pdf olarak yayınlanıyor bunların çıktısını almak istesek fiyat vb verirmisiniz yada mümkün değilmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Evde Canon lazer yazıcım var ancak yurttayken başka seçenek yok.

Alıntıları Göster
    KYK da kalırlen bende bavula atıp götürüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

selamlar uzaktan universite akuyorum derslere hazırlık dökümanlarımız pdf olarak yayınlanıyor bunların çıktısını almak istesek fiyat vb verirmisiniz yada mümkün değilmidir
    Pdf'inizin bir örneğini siparis@seraykirtasiye.com adresine gönderebilirseniz yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Özel mesaj attım ancak cevap gelmedi sanırım çok yoğunsunuz tezin için hazırlamış olduğum anketimi arkalı önlü renksiz olarak fotokopi istiyorum. toplam 700 tane olacak fiyat verebilirmisiniz?
    Özür dilerim, bir yanlışlık olmasın; mesaj kutusunu kontrol ettiğimde bir mesajınız gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Özür dilerim, bir yanlışlık olmasın; mesaj kutusunu kontrol ettiğimde bir mesajınız gözükmüyor

Alıntıları Göster
    Bir ay önce yazmıştım şimdi tekrar yaxdıö fiyat verebilir misiniz lütfen.

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    dönem açılsın gönderirim fiyatlarınız hakkında güncelleme verirmisiniz
  • krc58 kullanıcısına yanıt
    PM ile geri dönüş yapıldı

• sunta_16 S kullanıcısına yanıt
    siparis@seraykirtasiye.com üzerinden haftanın 7 günü 24 saat bize ulaşabilirsiniz

• Her üniversitenin arkasında bir fotokopici vardır.
    Istanbulda olup hala bulamazsaniz mesaj atin adres veriyim.
    Sayfası 5 kuruştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

siparis@seraykirtasiye.com üzerinden haftanın 7 günü 24 saat bize ulaşabilirsiniz
    A3 fotograf baskı ücretiniz ne kadar acaba ?
  • Çok ilgiliydiler, sınıfımdakilere renkli fotokopi en ucuz neresi diye sorduğumda söyledikleri fiyatlar buranınkinden çok daha fazlaydı, renklinin sayfası 15 dediğimde inanmadılar, çıktı aldım gerçekten çok ilgiliydiler ve çıktılarda herhangi bir sorun yok.
    Şiddetle öneriyorum, ayrıca sattıkları uçlu kalemler de iyiydi.
    Ankara'da yaşadığıma memnun olduğum zamanlardan biri oldu, şehir dışından bile insanlar burayı tercih ediyorken Ankara'dakiler için kaçırılmaması gereken bir fırsat.
  • Yaklaşık 1800 sayfa siyah beyaz çıktı ve 4 sayfa A3 renkli çıktı siparişim oldu. Özellikle renkli çıktı konusunda tereddütlerim vardı ama bugün teslim aldım siparişi, tüm çıktılarım tam istediğim gibi olmuştu. Ellerine emeklerine sağlık.
    Ayrıca Tamamen Kargo şirketinden kaynaklanan adres hatası nedeniyle çıkan ekstra kargo masraflarını da Erdinç hocam telafi etmek istedi, bu şekilde sipariş verdiğiniz saatten kargo size ulaşana kadar ilgilenen, bilgi veren, güvenilir bir yer; teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardan.madam

Yaklaşık 1800 sayfa siyah beyaz çıktı ve 4 sayfa A3 renkli çıktı siparişim oldu. Özellikle renkli çıktı konusunda tereddütlerim vardı ama bugün teslim aldım siparişi, tüm çıktılarım tam istediğim gibi olmuştu. Ellerine emeklerine sağlık.
    Ayrıca Tamamen Kargo şirketinden kaynaklanan adres hatası nedeniyle çıkan ekstra kargo masraflarını da Erdinç hocam telafi etmek istedi, bu şekilde sipariş verdiğiniz saatten kargo size ulaşana kadar ilgilenen, bilgi veren, güvenilir bir yer; teşekkür ediyorum.
    Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

• Hocam kuşe kağıda kalın kapak ciltli esaslı kitap bastırmak istiyorum bu mümkün müdür ? sayfa hesabı değil de toplu alımdan kitap başı bi fiyat verilebilir mi ?

belki bilirsin sobotta tarzı tıp kitabı. ankarada bu işi çok yapan var 200 tl civarı 3 ciltlik sobotta vardı birebir kuşe kağıt. bunları kim basıyor çok kaliteli ciltlemişler kitapları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 26 Nisan 2019; 1:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam kuşe kağıda kalın kapak ciltli esaslı kitap bastırmak istiyorum bu mümkün müdür ? sayfa hesabı değil de toplu alımdan kitap başı bi fiyat verilebilir mi ?

belki bilirsin sobotta tarzı tıp kitabı. ankarada bu işi çok yapan var 200 tl civarı 3 ciltlik sobotta vardı birebir kuşe kağıt. bunları kim basıyor çok kaliteli ciltlemişler kitapları
    Kitap basımı yapmıyoruz. Ayriyeten bahsettiğiniz durum; hapis cezasına kadar ağır yaptırımları olan bir suç niteliği taşımaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 31 Mayıs 2019; 7:25:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.