Kendilerinden 2500 sayfaya yakın çıktı aldım. Satıcı arkadaş gerçekten çok ilgiliydi. Süreçle ilgili her gelişmede bilgilendirildim. Kargo paketini çok iyi sarıp sarmalamış açmam biraz zor oldu . Farklı renklerde spiraller ve arka kapaklar kullanılması da ayrıca hoşuma gitti. Emeğiniz için teşekkür ederim. |
KAMPANYA DEVAM EDİYOR! SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ-ÇIKTI: 6,5 - RENKLİ A4: 20 KURUŞ (20. sayfa)
-
-
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz :)
-
Toplam yaklaşık 710 sayfadan oluşan 3 kitap çıktısı aldım. Aynı gün hazırlayıp kargoya verdi sağ olsun. Paketleme gayet güzeldi, PTT'yle gelmesine rağmen herhangi bir zarar görmemiş. Baskı kalitesi de oldukça iyi. Beklediğimden daha güzel olmuş. Elinize sağlık.
Not: Kitaplar tabi ki (!) telif hakkı olmayan eserlerden oluşuyordu. Yine de belirteyim. :)))
-
Ben de toplam 500-600 sayfalık çıktı aldım. Cilt yaptıracaktım, okumak için spiral daha iyi olur diye yönlendirdi Erdinç Bey. Gerçekten daha iyi oldu. Pazar akşam sipariş verdim, pazartesi kargoda, salı günü elimdeydi. Beklediğimden çok hızlı oldu.
-
Renklisi gereksiz pahali 10 kurusa verenden kendim aliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kırtasiyede 4 sayfa renkli 2 sayfa siyah beyaz çıktıya 7 lira verince asabım bozuldu. Kahramanmaraş'ta bu konudaki fiyatlarda hizmet veren yer var mıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kapsonlukotceket
Renklisi gereksiz pahali 10 kurusa verenden kendim aliyorumBaskı kalite farkı vardır hocam.
Kuvvetle muhtemelen mürekkep baskı alıyorsunuzdur siz.
Arkadaş lazer baskı olarak basıyor
Ve bu ikisi arasında maliyet farkı çok fazla.
Profesyonel amaçlı kullanmıyorsanız mürekkep baskı da fazlasıyla yeterli.
Şahsen ben L382 model yazıcı kullanıyorum. Mürekkep tanklı. Fazlasıyla memnunum.
Maliyeti de ancak dediğiniz fiyatlarda. Çok uyguna geliyor çıktılar.
Ama lazer baskı da bu maliyetler imkansız gibi.
-
instagramda fotokopiciler var uni kitaplarini aliyorum ben de toplu olunca uygun oluyor 3-5 sayfa icin kargo odersiniz
Yani hocam mezara götürmüyecem kitabi omurlukte olmasina gerek yok genelde okuyup cope atiyorum (ders kitaplari) unide her donem degistigi icin bidaha lazim olmuyor islevsel olarak 10 numara diyebilirim
Kullanım amacınıza bağlı olarak sizin yöntem mantıklı hocam.quote:
Orijinalden alıntı: kapsonlukotceket
Yani hocam mezara götürmüyecem kitabi omurlukte olmasina gerek yok genelde okuyup cope atiyorum (ders kitaplari) unide her donem degistigi icin bidaha lazim olmuyor islevsel olarak 10 numara diyebilirim
Ama arkadaşın baskı sistemine nazaran verdiği fiyat uygun olduğu için, ona haksızlık olmaması adına yazdım
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 4 Haziran 2021; 9:17:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlarımız günceldir, kampanyamız aynı fiyatlarla devam etmektedir.
-
Bu fiyatlara nasıl kar ediyorsunuz anlamadım;
daha dün a4 renkli çıktıyı 1,25 tl siyah beyazı 20 kuruştan yaptırdım. 60 sayfa s/b, 30 sayfa renkliye 50 lira verdim 🤭
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 5 Haziran 2021; 12:54:0 >
Merhaba ben 200 tane YKS optik formu çıkarmayı düşünüyorum, siyah-beyaz ve tek yüzlü olacak, ama fiyatlar konusunda hiçbir fikrim yok. Ne kadar tutar size zahmet?
-
Bikaç gün önce yaklaşık 400 sayfa çıktı aldım, iki ayrı cilt yaptırdım ve toplamda 40 ₺ ödedim. Fiyat gerçekten çok iyi. Çıktı kalitesi ve ciltlemeyi çok beğendim, çok kaliteli. Bundan sonraki çıktı, ciltleme vs. işlerde doğrudan gideceğim yer olacaktır. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim arkadaşlar.
Ülkemizde son günlerde yaşanan döviz kurunun aşırı artışı nedeniyle tedarikçilerimizden ürün almakta zorlanıyoruz. Bu nedenle belirtilen fiyatlar günlük olarak revize edilmektedir. Üzüntüyle bilginize sunarız 😔
Merhaba. Bir köy okulunun albümü için A3 resim kağıdına kendi tasarımımız olan yaklaşık 150-180 sayfa arası fotoğraf baskısı almak istiyorum. Sayfa fiyatı ne olur acaba?
Şu anki fiyatlar nedir acaba
-
Merhaba,
Şu anki fiyatlar ne kadar acaba?
-
Güncel fiyat nedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X