Şimdi Ara

kampanya lg 42le7300 ve samsung 46c650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektroworld de lg 42le7300 LED TV 1700 TL, samsung 46c650 LCD TV 1800 TL. Bugün bu iki tvden birisini alıcam 46c650 ekran büyüklüğü açısından daha ağır basıyo ama fikirlerinize ihtiyacım var. Tv yi kullanım alanlarımda film ve ps ya da wi bağlayıp kullanmak onun dışında internete girmesinin benim için bir önemi yok. Yorum yapıcak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• LG al aga. fazla boyut farkı yok ama teknoloji farkı için lg derim. Arki aldı mkv film denemiş onları bilem oynatıyor diyo usb den. Daha ne olsun!
  • Ağırlıklı oyun, film ise LED daha ağır basar kesinlikle. 4" ekran boyutu için local dimmingli Edge LED bir panelden vazgeçmezdim ben şahsen. Kesinlikle çok faydasını görürsün böyle bir LED panelin PS3 ya da Wi de. O LG'nin eşdeğeri D5000 ya da C6000 LED serileri olabilir Samsung'da, C650 LCD serisi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 20 Mayıs 2011; 17:03:38 >
  • LED TV'lerin güç tüketimi de oldukça az.

LG'nin 3D LED TV'lere göz gezdir bence; hele FPR varsa tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanobyte -- 20 Mayıs 2011; 17:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidumrull

LG al aga. fazla boyut farkı yok ama teknoloji farkı için lg derim. Arki aldı mkv film denemiş onları bilem oynatıyor diyo usb den. Daha ne olsun!

Samsung c650 oynatmıyor mu? LG MKV seçer DTS seslileri sessiz oynatır çoğu MKV'de DTS seslidir. C650 ise her dosyayı oynatıyor diye biliyorum.

Forumda Edge led ve LCD panellerin karşılaştırıldığı bir konu var orayı bir okuyun. Oturmamış bir yeni teknoloji olan LED yerine oturmuş LCD'yi tavsiye ediyorlar. Ayrıca profesyonel kullanıcıların oyun ve film için plazmayı tercih ettiğini de göreceksiniz.

Sanırım LG'de bir tek wireless av link özelliği fazladan var. Onu da kullanmak için wireless av usb adaptörü almanız lazım ve de üstüne cihazlarınızın wireless av desteklemesi lazım. Wireless AV cihazlar TV'ye bu özellikle kablosuz bağlanırlar. Wireless AV olmayan cihazlar için uzaktan kumandalı wireless av switchler de vardır. Cihazlarınız switche bağlanır switch kumandasından cihaz seçerek o cihazın görüntüsünü TV'den alırsınız. Bu switchler Türkiye'de satılmıyor sanırım, Çin üretici fiyatları da 600 liralarda.

• Oturmuş ya da oturmamış bir teknoloji yok artık. LED TV denilen LCD TV nin florasan lamba yerine LED lambalar ile aydınlatılmış çeşitidir, teknoloji olarak LCD TV den başka hiçbir farkı yoktur. Bunlar da Edge LED, lokal aydınlatmalı Edge LED ve Full LED olarak üçe ayrılır. LED lamba ile aydınlatıldığı için düşük elektrik tüketimi, önemli ölçüde yüksek kontrast ve daha ince bir yapısı vardır. O LG ürünü lokal aydınlatmalı bir LG ürünüdür, Samsung ise LCD TV dir. SD yayın için isteseydi arkadaş tavsiyem gidip iki TV yi de mağazada SD yayın açtırıp görüntüyü görmesi olurdu. Ancak arkadaşın kullanım alanı oyun konsolları ve USB den film oynatmak ise gözüm kapalı LG yi öneririm.

Plasma diğer bir seçenektir tabii ki ama genelde daha büyük ekran boyutlarında hesaplı olur, istersen onlara da bakabilirsin. Başka bir ihtimal olarak Samsung D5000 ve C6000 serilerine bakabilirsin, çünkü LE7300 ün sınıfı Samsung'un bu modellerine denk gelir, C650 serisine değil. Bu iki TV nin aralarında sınıf farkı var yani, tek fark wireless değildir. Dediğim gibi ben olsam 4" için kesinlikle local dimmingli bir LED TV yi kenara koymam, bana arta kalan 100TL ile de PS3 oyunu alırdım.

Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.