Şimdi Ara

Satılık Samsung 40D6500 3D LED TV Yetkili Servis Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mottoe Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık UE40D6500 Ürün 1 Aylıktır 0 Sayılabilir. 2 sene garantisi devam etmektedir. Nakite ihtiyacım oldugu için satıyorum ileride daha üst bir modelini alacagım şuan bir aciliyeti yok. Ürünü sadece bir hafta kullandım. Ayaklık Jeletini üzinden daha sökülmedi. Açılmadan dolayı panelde belli olmayan kücük kılcal cizikler var 10 cm mesafeden dahi göremezsiniz ki darbe degil köpüklerin açılırken sürtmesi sonucu yani bir kusur degil.

Yanında 4 adet pilli gözlük SSG-3100
    Shrek 4 adet seri blue-ray filmleri
    ve Sadece d7000 d8000 Serilerinde Çıkan SAMSUNG AA5900543A Remote Control (Original) Özel olarak aldığım Işıklı Kumandası.

Piyasada alabileceğiniz 2200 tl civarindaki tv de sadece tek gözlük veya 2 gözlüklü fiyatlarıdır.

Benim vereceğim kit de 4x gözlük birde SAMSUNG AA5900543A Özel metal kumandasıdır. Kargo siz ait olarak türkiyenin her yerine gönderebilirim. Ucuz ve anlaşmalı şekilde yollayabilirim. MNG veya YURTİCİ kargo ile.

Ürünler. Samsung Yetkili Servis Garantilidir. Paralel vs.. birşey değildir. Faturası ve garanti belgeleri mevcuttur.

Sanalpazar ilanı mevcuttur. Taksit seçenekleri vardır.

Sanal Pazar ilan Ürün Kodu : 4042902

Not:Ölücüler uzak dursun satılmasada zararı yok yani 1500 olurmu vs. sorularla birbirimizi Meşgul etmeyelim.

Ürünü sadece 40d6500 ile şurda şu fiyata var gibi kıyaslama yapabilirsiniz. yok şu modeli var yok o 200 hz gibi ilanlarlada ilanı kirletmeyelim.

D6000 D6500 D7000 D8000 serisi harici hepsi ara seridir. Bunların harici tvler mevcuttur ama yetkili servis garantili değildir diğer modeller. Satıcı firmanın garantisi kapsamı altındadır. Birnevi paralel ihracat. Dediğim gibi 40D6500 daha uygun fiyata varsa gösterirseniz bende ona göre bir fiyat verebilirim..

X4 Gözlük ve özel kumandası zaten size piyasa fiyatı ile 2600 - 2700 tl civarına gelmektedir. Hesabınızı bunlara göreyaparsanız sevinirim.

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-40d6500-fiyati,447083.html

Ürünün 0 fiyatları o fiyat gibi tabirler gelecek biliyorum. Evet 2150 2200 tl civarına var benim ürünüm 1 haftalık olmasına rağmen +4 gözlük 4 shrek blueray seti ve özel d7000 tipi ışıklı kumandasını 2. el baz alınmış gibi vermekteyim.Bilginize...

iSTEDİGİM FİYAT : 2000 TL Sanalpazar aracılığı ile almak isteyenler Taksitli :2100 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3arbaR -- 14 Temmuz 2012; 16:43:38 >

• Ateş pahasi
    Hayirli satislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

Ateş pahasi
    Hayirli satislar

Daha ucuza varsa alana hayırlı olsun verdiğim şekilde 4 gözlüklü + ışıklı kumadası ile 2500 den aşağı bulunamaz piyasada ve 0 ı nasıl alıyorsan o titizlikte bir ürün gelecek 0 bile sayılabilir. Ben 1 haftalık oldugu icin fiyat kırdım kapalı kutu 0 diyede satabilirdim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3arbaR -- 20 Temmuz 2012; 23:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.