Şimdi Ara

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
13.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11 kupon indirimiyle msi gs70 yeni almıştım. Az daha ekleyip 970m kartlı olan alınıyormuş.Bu vatan adamı deli eder.Uzun zamandır böyle indirim yoktu. İhtiyacı olan kaçırmasın.MSI fiyatlar çok iyi.
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    Evet bende ge62 almayi dusunuyorum 1 2 gun icinde burdan ,baya begendigim bir model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

Bir de hocam msi hangi modeldi ge60 ge62 arasinda bile fark var deniyor sogutmada

860m li bir modeliydi tam hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb-hdd-156-gtx960m-2gb-w10.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.zn=fv_cat_top_seller-22&OM.zpc=N551JW-CN361T#ozellikler
    Asusun soğutması msi ge 62'ler kadar güzel olsa direk alıcam.
    Msi klavyeden fanları ayarlamaya tuş yapmış gerçekten harika :)
    Ssd'yi mSata alsaydım keşke diyorum.
    Ge 62 ekrandan şüpheliyim keşke İps olsaydı. Hoş ips ekranda ışık sızması. Amaaan ....

İndirim olan yerde MühendisMurat vardır :D

asıl savaş ASUS G550JK ile ASUS N551JW arasında

Özellik ekranına bakınca gözü kapalı jw diyen jk in gamer kasayı görünce aklı gidiyor

Yok canım. 850m ekran kartı var o dediğinde :) yüzüne bakmam

Game GeForce GTX 960M 2GB GeForce GTX 850M 2GB
    Fallout 4 112% 181%
    Just Cause 3 112% 181%
    Call of Duty: Black Ops 3 39% 84%
    Assassins Creed: Syndicate 46% 94%
    Star Wars: Battlefront 124% 197%
    FIFA 16 22% 3%
    Rainbow Six: Siege 59% 110%
    ARK: Survival Evolved 20% 58%
    Need For Speed 39% 84%
    Far Cry: Primal 73% 129%

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2584&gid2=2558&compare=geforce-gtx-850m-2gb-v2-vs-geforce-gtx-960m-2gb

• Merhaba.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux305fa-core-m-5y10-20ghz-4gb-ram-256gb-ssd-int-133w81-notebook.html?srt=UP

Fena kaçmış...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Ilk linktekini alicam hocam bende ge62 960m persembeye kadar, ips degil evet ama ekraninin cok kaliteli oldugunu duymustum monster vs mat ekranlarla karsilastirilmaz diyolar ve sogutma sistemi gercekten fark yaratir asus a karsi

Asusun N550jk sı ile msi ın birkac modelini yan yana koyup test etmiştik ,malesef görüntü kalitesinde msi ,asusun cok gerisinde .IPS olmaması ile de msi ekranı hiç hoş görünmüyor.Unigine heaven programı ile msi ve asusu yan yana test ettik,birbirlerine yakın puan alırlarken,msi ın asusa göre daha fazla ısındıgınıda gözlemledik.Daha üst modellerde nasıdır bilemiyorum ama asus ,giriş seviyesindeki oyuncu makinelerinde msi a göre birkac beden üstün

Bu dediklerin giriş seviyesinde doğru fakat ge62 , ge72 serisi gerçekten soğutması harika. Diğerlerini bilemem.
    Ama asusun bu modelinin ısıtmasını yetersiz buldum. Giriş seviyesi laptoplardan bir farkı yok soğutmada.
    Ekran konusundaysa ips daha iyi olduğu kesin. Fakat ışık sızması insanın canını sıkıyor

Hocam ge72 dersen ,onun karsısına asusun g750 serisini cıkarman lazım ki içerisinde hayvan gibi iki tane fan var .Ekran olayına gelince denemesi bedava ,magazaya gidersin suan indirimde olan n551 i alır ge62 nin yanına koyar aradaki muazzam farka gözlerinle şahit olursun.Işık sızmasını neden bu kadar dert ettiniz anlamadım ,cogu led tv dede var

• quote:

Valla goruntu olarak bilmiyorum hakli olabilirsiniz ama sogutma sistemi cok guclu degil mi msi'in hic sikayet okumadim forumlarda vs ha cok isinir ama ona gore de hizli calisir fanlar diye tahmin ediyorum onemli olan duzenli calisarak size hissettirmemesi

Satıs rakamlarına baktıgında dünyada ve türkiyede asus ,msi a göre kat be kat önde.Hatta bu yıl asus,dünyanın en cok gaming satan markası oldu ,kullanıcı daha cok oldugu için şikayet sayısının fazla olması normal.Normal notebooklarda asusun ısınan modelleri olabilir fakat bir N ve G serilerinin sogutması cok ama cok farklı.Bir cogunda cift fan kullanılıyor.Ben msi ın daha üst modellerini begeniyorum ,fakat suanki indirimlere baktıgında örnegin 3300tl civarında satılan n551 e msi da o fiyat aralıgında bir rakip yok.Rakip yok derken sadece donanım ile kıyaslamıyorum;ses,sogutma ve ekran kalitelerinide kıyaslamaya dahil ediyorum

• İncelemelerde msi ge62 nin ekranı neden ips olarak geçiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk linktekini alicam hocam bende ge62 960m persembeye kadar, ips degil evet ama ekraninin cok kaliteli oldugunu duymustum monster vs mat ekranlarla karsilastirilmaz diyolar ve sogutma sistemi gercekten fark yaratir asus a karsi

Asusun N550jk sı ile msi ın birkac modelini yan yana koyup test etmiştik ,malesef görüntü kalitesinde msi ,asusun cok gerisinde .IPS olmaması ile de msi ekranı hiç hoş görünmüyor.Unigine heaven programı ile msi ve asusu yan yana test ettik,birbirlerine yakın puan alırlarken,msi ın asusa göre daha fazla ısındıgınıda gözlemledik.Daha üst modellerde nasıdır bilemiyorum ama asus ,giriş seviyesindeki oyuncu makinelerinde msi a göre birkac beden üstün

Bu dediklerin giriş seviyesinde doğru fakat ge62 , ge72 serisi gerçekten soğutması harika. Diğerlerini bilemem.
    Ama asusun bu modelinin ısıtmasını yetersiz buldum. Giriş seviyesi laptoplardan bir farkı yok soğutmada.
    Ekran konusundaysa ips daha iyi olduğu kesin. Fakat ışık sızması insanın canını sıkıyor

Hocam ge72 dersen ,onun karsısına asusun g750 serisini cıkarman lazım ki içerisinde hayvan gibi iki tane fan var .Ekran olayına gelince denemesi bedava ,magazaya gidersin suan indirimde olan n551 i alır ge62 nin yanına koyar aradaki muazzam farka gözlerinle şahit olursun.Işık sızmasını neden bu kadar dert ettiniz anlamadım ,cogu led tv dede var

g750 dediğin çok pahalı :)
    Asusunda gaming laptopları var bir şey demiyorum .
    Markalari degil urunleri karsilastirsak daha iyi olacak. Çunku fan boyluk seviyesine gidiyor.
    MSI GE62-2QC = Ekran soru işareti .
    ASUS N551JW = Soğutması soru işareti
    ASUS G550JK = Donanımı diğerlerine göre kötü. İşlemci , ekran kartı. Fiyatı pek cazip değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 29 Aralık 2015; 0:48:16 >

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    hocam merak ettiğim şey, yazılan tüm fiyatlar indirimli mi yoksa yazan fiyatlara yüzde 18 indirimi kendimiz yapıp öyle mi fiyatlandıracağız?

• Indirim nasil oluyor simdi bir laptop alicam kdv dahil 3.300tl civari almaya kalkinca ekstra indirim yapmadi

• dubai ile aynı fiyata geliyor valla :)
  • Arkadaşlar 1000 TL ye kadar en fazla cs:go oynayacak multimedya laptop arıyorum var mı öneriniz?
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    g771 vardı en son 5000 lira civarlarında satııyordu.N551 in konusu var hocam sogutma konusunda cogu kişi memnun.G550 olayı ayrı ,birşey onda overclock olayı var.Sogutma ve ses konusundada basarılı bir cihaz ama tabi n551 daha mantıklı .GE62 ekranı malesef beni hayal kırıklıgına ugrattı ,n551 ile kıyaslamıstım ama arada gercekten cok fark var,ekran cok cansız
  • Yeni model roglar neden yok vatanda?

• quote:

g771 vardı en son 5000 lira civarlarında satııyordu.N551 in konusu var hocam sogutma konusunda cogu kişi memnun.G550 olayı ayrı ,birşey onda overclock olayı var.Sogutma ve ses konusundada basarılı bir cihaz ama tabi n551 daha mantıklı .GE62 ekranı malesef beni hayal kırıklıgına ugrattı ,n551 ile kıyaslamıstım ama arada gercekten cok fark var,ekran cok cansız

Cogu kisi memnun dedigin wifi gucunden memnun olmayanlar dolu.insanlar hic belli olmuyor. Herseye ragmen Fp ürun suan gercekten. Ben bile belki almayi dusunuyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Arkadaslar bu laptopdahttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.OSB=ASUS%20N551JW%20CORE%20%C4%B07%20NOTEBOOK%20N551JW-CN361T
    Kdv dusmuyor???

Düşmüş hali 3.300 küsür hocam

• seylem kullanıcısına yanıt
    Görüş açısı nasıldı msi ın? Arada ciddi farklar varsa asus alınabilir ama bu fiyata msi bulmak da zor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.