Şimdi Ara

Kampanya Yeniden: Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 14.90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
7
Favori
5.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmedusa

Merhabalar son gün cuma günü. Kampanya bitiyor bilginize.

Resimleri cumadan sonra göndersek oluyor mu?
  • 97155135 nolu siparişim için 2 gündür taslak çalışmanızı bekliyorum, sitede bulunan telefonunuzu arıyorum ama bakan bile yok.sizden bir mail geldi taslak göndereceğinize dair ama hala ortada birşey yok. pm mesaj da attım size ama nafile.Sürpriz yapacaktım eşime ama şimdi yapamıyorum.teşekkür edecekken öyle bir yazı yazdım ama sorunumun biran önce çözülmesini istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ormanci_61

97155135 nolu siparişim için 2 gündür taslak çalışmanızı bekliyorum, sitede bulunan telefonunuzu arıyorum ama bakan bile yok.sizden bir mail geldi taslak göndereceğinize dair ama hala ortada birşey yok. pm mesaj da attım size ama nafile.Sürpriz yapacaktım eşime ama şimdi yapamıyorum.teşekkür edecekken öyle bir yazı yazdım ama sorunumun biran önce çözülmesini istiyorum...

Merhabalar, hemen arkadaşlarıma bildirdim, taslak gönderilmiş sanırım mail size ulaşmamış. Mail kutumuz dolduğunda mailler geri dönüyor. Hemen taslak çalışmasını tekrardan atmaları için yönlendirdim. Pc başında iseniz sizden onay bekliyoruz. PM'den daha detaylı bir şekilde yazdım size. Cep telefon numaramızıda ilettik bir problem olursa, gece de olsa lütfen arayın çözelim...

İyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Merhabalar son gün cuma günü. Kampanya bitiyor bilginize.

Resimleri cumadan sonra göndersek oluyor mu?

Olur efendim, cumadan sonra gönderecek iseniz havale veya kredi kartı ile ödeme yapmanız gerekmektedir. Yarın mesai saati bitiminde kampanya bitiyor 18:00 a kadar satın alabilirsiniz. Erken saatte siparişinizi verirseniz %90 aynı gün taslak gönderilir. Onayınız alındıktan sonra kargonuz yola çıkar. Kadıköye yakın iseniz elden de alabilirsiniz basılan ürünü.
  • quote:

97155135 nolu siparişim için 2 gündür taslak çalışmanızı bekliyorum, sitede bulunan telefonunuzu arıyorum ama bakan bile yok.sizden bir mail geldi taslak göndereceğinize dair ama hala ortada birşey yok. pm mesaj da attım size ama nafile.Sürpriz yapacaktım eşime ama şimdi yapamıyorum.teşekkür edecekken öyle bir yazı yazdım ama sorunumun biran önce çözülmesini istiyorum...

sorun çözdüldü mü?
  • quote:

quote:

sorun çözdüldü mü?

Elbette çözüldü.
  • Cepten yazıyorum şimdi. Kampanya devam ediyorsa akşam fotoları gönderirim. PM nizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdim, resimleri e-posta adresinize bu akşam yollayacağım. Bu arada kargo 5,90 TL arkadaşlar...
  • Merhaba
    Kampanya Cuma bitecek demişsiniz ama sitede hala fiyat indirimli olarak gözüküyor siparişimiz hangi fiyattan olacak?
  • quote:

quote:

quote:

sorun çözdüldü mü?

Elbette çözüldü.

bırak da müşteri cevap versin

• ben siparişimi geçtim, resimleri tek RAR dosyası olarak göndersem mailinize ve ****dan link atsam uyar mı?
  • kendi elimle sevgilime yaptım..programı kurcaladım ögrendim resimleri oluşturdum sonrada mükemmel dev boyutta özel bastırdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah66

Merhaba
    Kampanya Cuma bitecek demişsiniz ama sitede hala fiyat indirimli olarak gözüküyor siparişimiz hangi fiyattan olacak?

Merhabalar kampanya cuma günü bitiyordu, birkaç kullanıcı kredi kartından limit açmak için rica etti. Cumartesi günü kampanua bitti.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sorun çözdüldü mü?

Elbette çözüldü.

bırak da müşteri cevap versin

Size cevap verende kabahat.

• maille o kadar resim göndermek biraz sıkıntı,

tek rar dosyası halinde ****'a göndersem oradan indirmeniz mümkün müdür?
  • evet, mail olarak gönderdim resimleri, şimdiden teşekkürler haberlerinizi bekliyorum
  • kapıda ödeme secenegi varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

kapıda ödeme secenegi varmıdır acaba ?

Merhabalar, kapıda ödeme seçeneği vardır. Fakat kampanya bitti. Tekrar başlarsa haber vermemi ister misiniz?
  • Tuh yetisemedik ya la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s&y

kapıda ödeme secenegi varmıdır acaba ?

Merhabalar, kapıda ödeme seçeneği vardır. Fakat kampanya bitti. Tekrar başlarsa haber vermemi ister misiniz?

Haber verirseniz seviniriz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.