Şimdi Ara

Kampanya Yeniden: Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 14.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
7
Favori
5.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 15.90 TL Son Kampanya Kaçırdık Demeyin:)

http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-713.html

DH Ailesine yapılan 3. Kampanyamızdır. Çok fazla DH üyesi fırsattan yararlandı güvenle alışveriş yapabilirsiniz...

Aklınıza takılan her türlü soru için mesaj atabilir yada konuya yazabilirsiniz.

İndirimli:
    35 x 50 cm - 15.90 TL
    50 x 70 cm - 35.90 TL
    70 x 100 cm - 54.90 TL

İndirimsiz:
    35 x 50 cm - 34.90 TL
    50 x 70 cm - 54.90 TL
    70 x 100 cm - 74.90 TL

http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-713.html

Küçük küçük resimlerin bir araya gelerek bir tane ana resmi oluşturduğu süper bir hediye..Küçük küçük resimlerin bir araya gelerek bir tane ana resmi oluşturduğu süper bir hediye..

Tüm hatıralarınız bu posterde birleştirilecek..

Tek yapmanız gereken siparişinizi tamamladıktan sonra mail yoluyla resimlerinizi bize iletmektir.

Posteri oluşturacak resimler için en az 70-80 adet (yüksek kalitede olmasına gerek yok) resim göndermeniz gerekmektedir.

Ne kadar fazla resim gönderilirse resmin netliği o kadar iyi sağlanır.

Küçük resimlerin oluşturacağı büyük ana resim için ise 1 adet orta kalitede resim göndermeniz gerekmektedir.

Ürün çalışması bittikten sonra taslak hali size gösterilecek ve onay vermeniz durumunda baskıya verilecektir.

Ürün kargoda zarar görmeyecek şekilde özel rulosunda gönderilecektir.

Sipariş verme işlemini tamamladıktan sonra sipariş numaranızla birlikte info@hediyecaddesi.com adresine resimlerinizi gönderebilirsiniz.

Seçenek menüsünden 3 farklı boydan istediğinizi seçebilirsiniz:http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-713.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmedusa -- 6 Kasım 2012; 13:19:19 >

• Ne süreli bu kampanya? Kesin deneyeceğim bu sefer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Ne süreli bu kampanya? Kesin deneyeceğim bu sefer...
    daha önce sipariş veren arkadaşlar vardı. Yorumlarını görsek iyi olurdu. Kampanyayı biraz uzun süre tutsanız çok iyi olur.80 fotoğraf seçmek bile çok vakit alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effida

daha önce sipariş veren arkadaşlar vardı. Yorumlarını görsek iyi olurdu. Kampanyayı biraz uzun süre tutsanız çok iyi olur.80 fotoğraf seçmek bile çok vakit alıyor.

Alıntıları Göster
    Bir de, gönderdiğimiz fotolar daha sonra arşivden siliniyormu? Yoksa saklanıyor mu?
  • quote:

Bir de, gönderdiğimiz fotolar daha sonra arşivden siliniyormu? Yoksa saklanıyor mu?

Alıntıları Göster
    Sipariş verdik fotografları gönderdik gün içerisinden taslak hazırlanır dendi ne gelen var ne giden.
    4 gün oldu hala tık yok
  • kargo ücreti ne kadar acaba?
    düzeltme: 4.90 tl imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu234 -- 8 Ekim 2012; 12:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

kargo ücreti ne kadar acaba?
    düzeltme: 4.90 tl imiş
    Sipariş eden veya kullanan var mı arkadaşlar, önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Sipariş verdik fotografları gönderdik gün içerisinden taslak hazırlanır dendi ne gelen var ne giden.
    4 gün oldu hala tık yok

Merhabalar, size taslak çalışması gönderilmiş ve sizden onay bekleniyor. Arkadaşlarımız sizi arıyor fakat ulaşamıyor. Lütfen acil dönüş yapar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

quote:

4 gün oldu hala tık yok

Merhabalar, size taslak çalışması gönderilmiş ve sizden onay bekleniyor. Arkadaşlarımız sizi arıyor fakat ulaşamıyor. Lütfen acil dönüş yapar mısınız?

Alıntıları Göster
    Kampanyalarınızı donanım haberde daha çok görmek istiyoruz. Daha önceki kampanyanızdan yararlandım bebeğim ve eşimin fotoğlarıyla beraber çok güzel bir çalışma olmuş ayrıca hızlı gönderiniz için de çok teşekkür ederim :) Güzel fiyatlar ile umarım sık sık başka kampanyalar da yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitopuat -- 10 Ekim 2012; 18:06:37 >

• quote:

quote:

4 gün oldu hala tık yok

Taslak gönderilmiş ama bana ulaşmamış maalesef.
    Bugün aradılar ve ilgilendiler.
  • quote:

quote:

quote:

4 gün oldu hala tık yok

Taslak gönderilmiş ama bana ulaşmamış maalesef.
    Bugün aradılar ve ilgilendiler.

Alıntıları Göster
    ne zamana kadar bu kampanya ? hayatım boyunca 70 resim çekilmedim resim çektirmeye başlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken B.

ne zamana kadar bu kampanya ? hayatım boyunca 70 resim çekilmedim resim çektirmeye başlayacağım

hahahahahaha kardeş inan resim seçmek biraz zor oluyor hele de benim hanım gibi foto beğenmeyen bir eşiniz var ise :) ama çok güzel bi çalışma ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitopuat

quote:

Orijinalden alıntı: Ken B.

hahahahahaha kardeş inan resim seçmek biraz zor oluyor hele de benim hanım gibi foto beğenmeyen bir eşiniz var ise :) ama çok güzel bi çalışma ortaya çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Evet kampanya ne zamana kadar

• quote:

bu soruyu cevaplamamışsınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Merhabalar, taslak onaylandıktan sonra görseller silinir. Ürün kargoya verildikten sonrada, basılan çaılşma silinir. Ayrı görseli bir kez daha bastırmak isterseniz 1 gün sonra bulamazsınız. :)
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar, taslak onaylandıktan sonra görseller silinir. Ürün kargoya verildikten sonrada, basılan çaılşma silinir. Ayrı görseli bir kez daha bastırmak isterseniz 1 gün sonra bulamazsınız. :)

bir arkadaşım da sürpriz yapmak istiyor nişanlısına , kampanya geçerli mi bu fiyattan yararlanabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir arkadaşım da sürpriz yapmak istiyor nişanlısına , kampanya geçerli mi bu fiyattan yararlanabilir mi?

Alıntıları Göster
    güzel birşeye benziyor deneyelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

güzel birşeye benziyor deneyelim bakalım

Alıntıları Göster
    bende denemek istiyorum nasıl yapıcaz şimdi çekilmiş bi fotomuzumu göndericez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

bende denemek istiyorum nasıl yapıcaz şimdi çekilmiş bi fotomuzumu göndericez

Merhabalar, siparişinizi verdikten sonra info@hediyecaddesi.com'a sipariş numaranızla birlikte fotoğraflarınızı gönderiyorsunuz. Fotoğrafların hepsinin size ait olmasına gerek yok. Örneğin manzara fotoğrafları olabilir. Hoşunuza giden fotoğraflarda olabilir. Kampanya cuma günü bitiyor bilginize.

http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-37080.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar son gün cuma günü. Kampanya bitiyor bilginize.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.