Şimdi Ara

Kampanya Yeniden: Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 14.90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
7
Favori
6.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yeni gördüm kampanyayı. tekrar kampanya başlarsa bende yaptırırım bir tane
  • Yeni kampanyalar bekliyoruz...
  • Foruma özel süresiz kampanya yaparsanız güzel olur
  • kapanya kampanya kampanyaaaaaa....... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

Foruma özel süresiz kampanya yaparsanız güzel olur

+1
    kesinlikle
  • Eline geçen arkadaşlar yorum yapabilir mi?
    Sonuçta alınacak şey hediye olacak, insanın içine sinmesi gerekli
  • Bayramdan sonra ilk hafta kampanya hazırlatacağım. Başladığında ilgili arkadaşlara mesaj ile bildireceğim.
  • ben aldım

ana resim belli olmuyor

ve kargo parasını almalarına ragmen teslim sırasında yine kargo ücreti alındı

tavsiye etmiyorum

not: ulaşmaya çalışıyorum tlf cvp vermiyorlar ve maille kargo ücretini bildirdim 3 kere fakat cvp vermediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 22 Ekim 2012; 14:42:54 >
  • Kadir Bey, kimsenin parası kimse üzerinde kalmaz. Hesap numaranızı bildirmenizi mesaj ile bildirdim. Cep telefon numaramı da size ilettim. Son attığım 2-3 mesajda ofis telefonun hatlarla ilgili bir problemden dolayı çalışmadığını takip edebilirdiniz. Veya iletişim forumu üzerinden yazsaydınız. Mutlaka iletişime geçilirdi sizinle.

Görüntü belli olmuyor diyorsunuz da, taslak çalışmasını onaylayan sizsiniz. Belli olmadığını düşündüğünüz anda taslakta bildirecektiniz bunu. Bu çalışmayla ilgili tek şikayette sizden. Kargo ücretini bildirin mesaj ile neyse tutarı havalesini yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

Kadir Bey, kimsenin parası kimse üzerinde kalmaz. Hesap numaranızı bildirmenizi mesaj ile bildirdim. Cep telefon numaramı da size ilettim. Son attığım 2-3 mesajda ofis telefonun hatlarla ilgili bir problemden dolayı çalışmadığını takip edebilirdiniz. Veya iletişim forumu üzerinden yazsaydınız. Mutlaka iletişime geçilirdi sizinle.

Görüntü belli olmuyor diyorsunuz da, taslak çalışmasını onaylayan sizsiniz. Belli olmadığını düşündüğünüz anda taslakta bildirecektiniz bunu. Bu çalışmayla ilgili tek şikayette sizden. Kargo ücretini bildirin mesaj ile neyse tutarı havalesini yapalım.

1. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim verdiginiz mail e yoladım bilgileri

2. gönderdiğiniz taslakda belli oluyor fakat resim geldiğinde o kadar çok belli olmuyor fakat

3. zaten iletişim forum üstünden iletişime geçiyordum (onaylarda hemen cevap verildi fakat iş para iadesine geldimi kimse cevap vermedi)

bir tek siz şuan ilgilendiniz eğer para iadesi gerçekleşirse tabi

önemli olan 3 5 kuruş değil önemli olan ilgili yöneticiler ve müşterinin madur edilmemesidir.

saygılarımla

• Merhabalar Kadir Bey, ödediğiniz kargo ücreti iban numaranıza aktarıldı.. Size de hak veriyorum, ama işini iyi yapmaya çalışanla yapmayanı bir tutmamak lazım. Parayı sorun ettiğinizi en başından beri düşünmedim. Olması gerekeni ilettiniz. Bayram dönemi olduğu için günde 80'den fazla ürün kargoya veriliyor doğal olarak bu tarz aksilikler meydana çıkıyor. Dilerim sizi memnun edebilmişizdir.

İyi günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djarumblacks

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s&y

kapıda ödeme secenegi varmıdır acaba ?

Merhabalar, kapıda ödeme seçeneği vardır. Fakat kampanya bitti. Tekrar başlarsa haber vermemi ister misiniz?

Haber verirseniz seviniriz

aynen haber verirseniz iyi olur.bide özelden kapıda ödemenin fiyatını da yazarsanız dha iyi olur
  • quote:

1. Konuyla sizin hiçbir alakanız yokken, konuya müdahale olmanız saçma.
    2. Günde binlerce gigabytelık fotoğraf geliyor şirket mailimize, kullanıcıların attığı mailler her ne kadar gönderilmiş olsa da bizim mail kutumuz dolduğu için. Bize herhangi bir mail gelmiyor.
    3. Cevap verilmeyen mesajı siz ne biliyorsunuz? Belki telefon ile irtibata geçildi belki dm ile ayrıntılı açıklandı?
    4. Bize ulaşmak isteyipte ulaşamaya hiçbir müşteri yok merak etmeyin. Herkese mail ile bize hangi telefonlardan ulaşabileceklerini iletiyoruz. 7 Gün 24 Saat.
    5. Şayet bu kadar meraklı iseniz: Bina alt yapısı eski olduğu için. Telefon yanıtlandığında hat kesiliyor telefon görüşmesi ve internet bağlantısı olmak üzere.
    5. Müşterimle olan diyaloğumda ise, müşterim rahatsız olmuyorken aramızdaki görüşmeden sizi rahatsız eden ne? Aramızda ki görüşmenin ne kadarını ne şekilde biliyorsunuz?
    6. Kargo ücretine gelince de müşteri bildirdiği anda çözülmüştür.
    7. Sizin bahsettiğiniz ürün her ne olursa olsun. Herkesin seçme ve seçilme hakkı var isteyen istediği yerden alır. O 20 liraya almışta bu şu kadara satmışta komik geliyor.
    8. Bu arada sorunu olup ta çözülemeyen bir tek insan yoktu. Sizin sorununuz her ney ise algılayamadım kusura bakmayın...

Dilerim sizi aydınlatabilmişimdir, merak ettiğiniz cevap alamadığınız bir şeyler var ise, mesaj ile bildirin. Sizi de kazanmaya çalışırız :)

Not: Sipariş veren gönül rahatlığıyla veriyor. Bizim adımıza veya alışverenler adına siz hiç endişelenmeyin. Herkes yerini haddini görevini bildiği sürece, kimse mağdur olmaz.

Dipnot: (zafer_b ) Zafer Bey'in, yazdığı mesaj durumu yeterince açıklıyor bizden alışveriş yapan firmamızı tanıyan birisi olarak.
    Ayrıca teşekkür ederim, zahmet edip yazdığı için.

Agresifliğiniz fazla, gerçi haklı olduğumunda göstergesi olmuş !

Elbetteki sorucam, konuyu neden okudum acaba, demekki dikkatimi çekti belki sipariş verecektim, bu tuaf ve agresif tutumunuzla, ürün almamamın ne kadar doğru olduğunu ispat etmişsiniz !

Beni senin maillerinin dolu olması ilgilendirmiyor, işine ciddiyetle yaklaşırsan maillerede zamanında cevap verirsin böyle polemiklerde olmaz !

Binanın eski olmasıda beni ilgilendirmiyor, telefonlar firmanın ciddiyetinin göstergesidir, firmamın telefonlarında sorun varsa, cepten ulaşırım bu kadar basit !

Müşterilerin yorumuna göre yazdım kafadan uydurmadım, sende okursan göreceksin, maille ulaşamayanlar, telefonla ulaşamayanlar, fazladan kargo ücreti vermiş Müşterin !

Bende sipariş vereceğim ve muhatap olacağım firmayı elbetteki sorarım, parayı çöpten toplamıyoruz !

Bu yorumundan sonrada, iyiki sipariş vermemişim diyorum !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

1. Konuyla sizin hiçbir alakanız yokken, konuya müdahale olmanız saçma.
    2. Günde binlerce gigabytelık fotoğraf geliyor şirket mailimize, kullanıcıların attığı mailler her ne kadar gönderilmiş olsa da bizim mail kutumuz dolduğu için. Bize herhangi bir mail gelmiyor.
    3. Cevap verilmeyen mesajı siz ne biliyorsunuz? Belki telefon ile irtibata geçildi belki dm ile ayrıntılı açıklandı?
    4. Bize ulaşmak isteyipte ulaşamaya hiçbir müşteri yok merak etmeyin. Herkese mail ile bize hangi telefonlardan ulaşabileceklerini iletiyoruz. 7 Gün 24 Saat.
    5. Şayet bu kadar meraklı iseniz: Bina alt yapısı eski olduğu için. Telefon yanıtlandığında hat kesiliyor telefon görüşmesi ve internet bağlantısı olmak üzere.
    5. Müşterimle olan diyaloğumda ise, müşterim rahatsız olmuyorken aramızdaki görüşmeden sizi rahatsız eden ne? Aramızda ki görüşmenin ne kadarını ne şekilde biliyorsunuz?
    6. Kargo ücretine gelince de müşteri bildirdiği anda çözülmüştür.
    7. Sizin bahsettiğiniz ürün her ne olursa olsun. Herkesin seçme ve seçilme hakkı var isteyen istediği yerden alır. O 20 liraya almışta bu şu kadara satmışta komik geliyor.
    8. Bu arada sorunu olup ta çözülemeyen bir tek insan yoktu. Sizin sorununuz her ney ise algılayamadım kusura bakmayın...

Dilerim sizi aydınlatabilmişimdir, merak ettiğiniz cevap alamadığınız bir şeyler var ise, mesaj ile bildirin. Sizi de kazanmaya çalışırız :)

Not: Sipariş veren gönül rahatlığıyla veriyor. Bizim adımıza veya alışverenler adına siz hiç endişelenmeyin. Herkes yerini haddini görevini bildiği sürece, kimse mağdur olmaz.

Dipnot: (zafer_b ) Zafer Bey'in, yazdığı mesaj durumu yeterince açıklıyor bizden alışveriş yapan firmamızı tanıyan birisi olarak.
    Ayrıca teşekkür ederim, zahmet edip yazdığı için.

Agresifliğiniz fazla, gerçi haklı olduğumunda göstergesi olmuş !

Elbetteki sorucam, konuyu neden okudum acaba, demekki dikkatimi çekti belki sipariş verecektim, bu tuaf ve agresif tutumunuzla, ürün almamamın ne kadar doğru olduğunu ispat etmişsiniz !

Beni senin maillerinin dolu olması ilgilendirmiyor, işine ciddiyetle yaklaşırsan maillerede zamanında cevap verirsin böyle polemiklerde olmaz !

Binanın eski olmasıda beni ilgilendirmiyor, telefonlar firmanın ciddiyetinin göstergesidir, firmamın telefonlarında sorun varsa, cepten ulaşırım bu kadar basit !

Müşterilerin yorumuna göre yazdım kafadan uydurmadım, sende okursan göreceksin, maille ulaşamayanlar, telefonla ulaşamayanlar, fazladan kargo ücreti vermiş Müşterin !

Bende sipariş vereceğim ve muhatap olacağım firmayı elbetteki sorarım, parayı çöpten toplamıyoruz !

Bu yorumundan sonrada, iyiki sipariş vermemişim diyorum !

Sizinle polimiğe girmek istemiyorum. Paşa gönlünüz bilir. Soru sormanında bir adabı vardır. Yazdığını kalitede cevap alırsınız hepsi bu.

Bloke.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djarumblacks

quote:

quote:

kapıda ödeme secenegi varmıdır acaba ?

Merhabalar, kapıda ödeme seçeneği vardır. Fakat kampanya bitti. Tekrar başlarsa haber vermemi ister misiniz?

Haber verirseniz seviniriz

aynen haber verirseniz iyi olur.bide özelden kapıda ödemenin fiyatını da yazarsanız dha iyi olur

Merhabalar, kapıda ödeme vardır. 5.90 Kargo ücreti üzerine 7 TL Kapıda ödeme ücreti eklenir. Havale ile ödemelerde ise %5 İndirim vardır.

• quote:

Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 14.90 TL
    http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-37080.html

Kampanya Yeniden:  Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 14.90 TL

Kampanya Yeniden:  Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 14.90 TL

Küçük küçük resimlerin bir araya gelerek bir tane ana resmi oluşturduğu süper bir hediye..Küçük küçük resimlerin bir araya gelerek bir tane ana resmi oluşturduğu süper bir hediye..

Tüm hatıralarınız bu posterde birleştirilecek..

Tek yapmanız gereken siparişinizi tamamladıktan sonra mail yoluyla resimlerinizi bize iletmektir.

Posteri oluşturacak resimler için en az 70-80 adet (yüksek kalitede olmasına gerek yok) resim göndermeniz gerekmektedir.

Ne kadar fazla resim gönderilirse resmin netliği o kadar iyi sağlanır.

Küçük resimlerin oluşturacağı büyük ana resim için ise 1 adet orta kalitede resim göndermeniz gerekmektedir.

Ürün çalışması bittikten sonra taslak hali size gösterilecek ve onay vermeniz durumunda baskıya verilecektir.

Ürün kargoda zarar görmeyecek şekilde özel rulosunda gönderilecektir.

Sipariş verme işlemini tamamladıktan sonra sipariş numaranızla birlikte info@hediyecaddesi.com adresine resimlerinizi gönderebilirsiniz.

Seçenek menüsünden 3 farklı boydan istediğinizi seçebilirsiniz; 35 x 50 cm - 34.90 TL Yerine 14.90 TL

merhaba

mail ortamında yollamam imkansız,hem karışır hem de dosya boyutuna takılabilir

cd ye çekip göndersem olur mu?

son olarak bayram sonrasındaki hafta gönderebiliyor muyuz? teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Orijinalden alıntı: ormanci_61

97155135 nolu siparişim için 2 gündür taslak çalışmanızı bekliyorum, sitede bulunan telefonunuzu arıyorum ama bakan bile yok.sizden bir mail geldi taslak göndereceğinize dair ama hala ortada birşey yok. pm mesaj da attım size ama nafile.Sürpriz yapacaktım eşime ama şimdi yapamıyorum.teşekkür edecekken öyle bir yazı yazdım ama sorunumun biran önce çözülmesini istiyorum...

sorun çözdüldü mü?

Elbette çözüldü.

bırak da müşteri cevap versin

Size cevap verende kabahat.

çok ilgilisiziniz teşekkürler.bugün kargomuzu aldık.İletişimi forum üzerinden sağladığımız için biraz sorun oldu ama sonuçta kargomuz geldi.Hayırlı satışlar...

• takip
  • meraba 200 mb lık dosya hazırladım 100 civarında fotoğraf var sipariş vermek istiyorum fotoları nereye göndereceğim?
  • sipariş vermek için yeni kampanyanızı bekliyorum umarım en kısa zamanda yeni kampanya başlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.