Şimdi Ara

Kampanya Yeniden: Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 14.90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
7
Favori
5.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı kampanyayı yapmanız durumunda bir sipariş de ben vermek istiyorum. Umarım talebe cevap verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

Aynı kampanyayı yapmanız durumunda bir sipariş de ben vermek istiyorum. Umarım talebe cevap verirsiniz.

+1 de benden yine bir kampanya olursa ben de yaptırırım. konuyu geç görmüşüm:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

Aynı kampanyayı yapmanız durumunda bir sipariş de ben vermek istiyorum. Umarım talebe cevap verirsiniz.

+1 ben de katiliyorum sesimizi duyun
  • öteki konu silinmiş buradan devam.siparis kodunu ve resimlerin olduğu linki mail attım cevap bekliyorum.kolay gelsin.
  • taslak 3 dakikada geldi bu ne hız :)
  • Konuların tek farkı tarihleri olduğu için diğer konuya müdahele etmek durumundaydım. Bu konudan devam edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Konuların tek farkı tarihleri olduğu için diğer konuya müdahele etmek durumundaydım. Bu konudan devam edilebilir.

Merhabalar konuyu kapatmışsınız fakat bu kampanyada hem fiyatlar farklı hem de diğer boylarında da kampanya vardı keşke silmeden önce bir okusaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

quote:

Konuların tek farkı tarihleri olduğu için diğer konuya müdahele etmek durumundaydım. Bu konudan devam edilebilir.

Merhabalar konuyu kapatmışsınız fakat bu kampanyada hem fiyatlar farklı hem de diğer boylarında da kampanya vardı keşke silmeden önce bir okusaydınız.

Silmeden önce okudum fakat sizde kuralları okumamışsınız. Mevcut devam eden bir konunuz varsa aynı konudan devam etmek durumundasınız. Kampanya teması aynı. Aynı şekilde devam eden emsal konularda mevcut.
  • quote:

quote:

quote:

Silmeden önce okudum fakat sizde kuralları okumamışsınız. Mevcut devam eden bir konunuz varsa aynı konudan devam etmek durumundasınız. Kampanya teması aynı. Aynı şekilde devam eden emsal konularda mevcut.

Merhabalar, kasti olarak ikincisini açmadım buna baktım ve silindi olarak gördüm, konu alıntılarında X'e bastım silindi gördüm yanlışlıkla silindiğini gördüm. Rica etsem yazıştığımız konuyu geri dönüşüme gönderebilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar, kasti olarak ikincisini açmadım buna baktım ve silindi olarak gördüm, konu alıntılarında X'e bastım silindi gördüm yanlışlıkla silindiğini gördüm. Rica etsem yazıştığımız konuyu geri dönüşüme gönderebilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_67756401/tm.htm

Bu konuyu mu kastediyorsunuz?

• Bu başlık altından devam edilebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_67756401/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.