Şimdi Ara

kampuscell hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 5 saat önce turkcell baisine gittim hattımı kampus yaptırmak icin 5 dk icinde kampuscelle gececeksiniz dediler ama 5 saat oldugu halde ben hala kampusa gecmedim ne yapmalıyım lutfen yardım tesekurler

• Önce işlem yaptırdığın yerle görüş. 2 gün içinde olmazsa Müşteri Hizmetleri'ni ara.
  • tarife geçiş işlemi yaptırdıktan sonra 100 kontor yükledin mi
  • tarifeye gecmedigim icin 100 kontur yuklemedim
  • ben ağustosta kuzenimi geçirdim kampuscelle, turkcellextrada işlem yaptık, ardından işlemi yapan kadın 100 kontor yükleyince kampuscellin aktif olacağını söyleyince 100kontor yüklemiştik.

Sen yine de müşteri hizmetlerini arayıp sor.
  • *166*1# yap telefonundan tarife bilgin mesajla gelsin.kampuscelle geçtiğimde bana mesaj gelmemişti böyle ögrendim
  • arkadaslar oncelikle hepinize tesekkurler tarifemi sordugumda bizbizecell diyor turkcell baisine gidemem cunku yasadıgım yere 100 km uzaklıkta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turkcell eş kart hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Turknet hakkında
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar tek care musteri hizmetlerini aramak galiba tekrar hepinize tesekkurler
  • Benim geçişim 1 gün sürmüştü. Biraz daha bekle *166*1# kullan.
  • arkadaslar musteri hizmetlerini aradım biz islem yapamıyoruz siz islem yaptırdıgınız yerle görüşün dediler ben islem yaptırdıgım yere gitmem icin 100 km yol gitmem gerekiyor 48 saatı gecti ben hala bizbizecell tarifesindeyim kampuscell yapmadılar hattı simdi ne olacak bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.