Şimdi Ara

Kampüscell Tarife Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 kontör yükledikten sonra 30 gün boyunca kampüscell tarifesinin avantajlarından yararlanabiliriz. Peki ben bu süre dolmadan bu tarifeden yararlanabilmek için geriye ne kadar vaktim kaldığını öğrenebilecek miyim? Bunun için herhangi bir kod yazıp gönderme imkanım var mı? Teşekkürler.

• SFR yazıp 2222 ye gönder. Gelen mesajda XX/XX/2009 tarihine kadar kullanabileceğiniz gencturkcell şifreniz budur diye bi mesaj gelecektir. İşte o tarih senin 1 ayının biteceği gündür. Online İşlemlerden de Kontör Dönemleri bölümünden bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

SFR yazıp 2222 ye gönder. Gelen mesajda XX/XX/2009 tarihine kadar kullanabileceğiniz gencturkcell şifreniz budur diye bi mesaj gelecektir. İşte o tarih senin 1 ayının biteceği gündür. Online İşlemlerden de Kontör Dönemleri bölümünden bakabilirsin.

Sağol öğrenmiş olduk. Hemen turkcell sayfasından bakıyım bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaveJ

100 kontör yükledikten sonra 30 gün boyunca kampüscell tarifesinin avantajlarından yararlanabiliriz. Peki ben bu süre dolmadan bu tarifeden yararlanabilmek için geriye ne kadar vaktim kaldığını öğrenebilecek miyim? Bunun için herhangi bir kod yazıp gönderme imkanım var mı? Teşekkürler.

*166*5# yes
  • Online işlem merkezine girerek son yüklediğin kontör tarihini görebilirsin. Oradan da ne kadar süren kaldığını görebilirsin. Her sfr yazıp gönderdiğinde sana yeni şifre veriliyor ( tabi kampanya süren dolmadıysa)
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

100 kontör yükledikten sonra 30 gün boyunca kampüscell tarifesinin avantajlarından yararlanabiliriz. Peki ben bu süre dolmadan bu tarifeden yararlanabilmek için geriye ne kadar vaktim kaldığını öğrenebilecek miyim? Bunun için herhangi bir kod yazıp gönderme imkanım var mı? Teşekkürler.

*166*5# yes

Bunu bilmiyordum. Eyvallah ortak
  • quote:

quote:

quote:

*166*5# yes

birde 4440535 müşteri hizmetlerini arayıpta öğrenebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

*166*5# yes

birde 4440535 müşteri hizmetlerini arayıpta öğrenebilirsiniz.

Evet ben de onu biliyorum. Hatta Turkcell in Bize Ulaşın bölümünden mesaj yazarak da öğrenilebiliyor.

• Yorumlar için sağolun. Bütün yöntemler yazıldı bir tek müşteri hizmetleri kalmıştı onu da dahil etmeyi başardınız süper.
  • quote:

Yorumlar için sağolun. Bütün yöntemler yazıldı bir tek müşteri hizmetleri kalmıştı onu da dahil etmeyi başardınız süper.

turkcell extraya da gidip sorabilirsin.

kredi kartı ile yüklediysen, slip veya internet şubesinden bakabilirsin.

bakkaldan alıp deftere yazdırdıysan ordan bakabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

*166*5# yes

Bu bilgileri zaten bireysel kullanıcılar bilmez(yani bu bilgi web sitesinde de yok). Ancak turkcell extradakiler bu bilgileri biliyor.

• quote:

quote:

Yorumlar için sağolun. Bütün yöntemler yazıldı bir tek müşteri hizmetleri kalmıştı onu da dahil etmeyi başardınız süper.

turkcell extraya da gidip sorabilirsin.

kredi kartı ile yüklediysen, slip veya internet şubesinden bakabilirsin.

bakkaldan alıp deftere yazdırdıysan ordan bakabilirsin.

Yani bana kısacası elinden gelenin en iyisini yap diyorsun. Çareler tükenmez eyv.

• quote:

*166*5# yes

Ben de yeni öğrendim. Çok güzel herşey yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi use2000 -- 1 Mart 2009; 23:35:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.