Şimdi Ara

Kampüste yer yok kardeşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi tek kişi bulursun da birden fazla kişi akşam ders çıkışı bir yerde çalışalım - zaman geçirelim diyemiyoruz her yer (hem de her yer) ağzına kadar dolu. Zaten mekanların çoğu da dar yani sırf kapasite artsın diye yapıldığı çok belli, kafeler de küçücük ve ortamı aşırı bayık zaten, kütüphanelerde randevu yok vs.

Kampüste kampüsün alabileceğinden fazla kişi var, etkisi her yerden de hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Aralık 2024; 0:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim bina çok boş valla. 23.00'a kadar açık, sınav dönemi de 7/24. birkaç kez sabahladım okulda. Genelde tek ben oluyordum.

kütüphaneye bu dönem hiç gitmedim, sınav dönemi hariç yer bulunuyordur.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Kampuste gezsen bombos bir işin olduğunda gittiğin yer dopdolu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dersten çıkıyoz 4 5 kişi, bamda mı yer bulamayız yoksa cityde mi bulamayız diye anlaşıp öyle gidiyoruz  

Şdöxşdmxşdmkdlsnd cityde ders çıkışları asla yer yok... Bu aralar bilardoya sardık bamda direkt bilardo oynayıp geçiyoruz yemekhanede iyi yemek varken zaten sıra sonsuza dek gidiyor

• Orası güzel de basbaya kapalı ortamda bazen sigara üstüne sigara içiyorlar hadi tek tük olsa çok kokusu gelmez de bir bakıyorsun aşırı ağır bir koku, durulmuyor

Bir de dediğim gibi koskoca kampüs var, bu yiyecek/eğlence alanları o kadar daracık ki çok anlaşılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Aralık 2024; 19:30:39 >
    Harbi olm ya şu sigara işi çok sıkıntı. Bamın aşağısındaki pastane gibi yeri biliyorsundur onun oturma yerlerine hiç çıktın mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aklıma gelmedi de atatepeye bakan cafeleri kast ediyorsan evet orada da sigara baya vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.