bu limit bi tek bana mı çok ters geliyor?TYT'yi 85-95 bandına sabitlememe rağmen bugün Limit 77.5 geldi.Diğer çözdüğüm denemeler de kötü denemeler değil.(3D,Bilgisarmal,3D,Krallar Karması,Özdebir)
jenga99J
kullanıcısına yanıt
Sınav sürecinde yaz tatilinden itibaren hiçbir tyt denemesinde 70 in altına düşmedim sınavda da 105 110 arası gelecek sınavdan 2 gün önce çözdüğüm son deneme limit TYT oldu ve 65 yaptım tüm yıl boyunca yaptığım en kötü neti hemen sınavdan önce yapınca bi korku sarmıştı beni ama yayınla alakalı değilde sınava 2 gün kalmış olmasının stresiyle de alakalı olabilir
Hocam tebrikler teşekkür ederim cevapladiginiz için öncelikle.Ben 11.sinifta 75 yaparken de Limit'ten 58 yapmıştım.O yüzden bana spesifik ters geliyor sizce bi sorun teşkil eder mi
Bi de öneriniz varsa sınav süreciyle alakalı alabilirim çok mutlu edersiniz
jenga99J
kullanıcısına yanıt
Tek denemeden sıkıntı olmaz hocam eğer 2 3 denemede de düşük gelirse belliki paslanmışsınız ama yine dert etmeye gerek yok çünkü önceden 75 yapabilecek seviyeye çıktıysanız geri dönmeniz daha rahat olacaktır yazdayız daha zaten no panik
Teşekkür ederim.
jenga99J
kullanıcısına yanıt
Valla ben yazın full tyt çalıstım 90 netlere çıktım sonrada marta kadar ayt konularını erittim gerisi de deneme çok detaylı yazmadıj çünkü sınav sürecinde çok iyi bir çalısma gösteremedim daha çok temelimin ekmeğini yedim yazın tyt yi bitirip 90 lara çıkmaya çalısmak size sene başı motivasyon sağlayıp iyi bi rahatlama getirecektir verebileceğim en iyi tavsiye ayt abanmanız olacaktır ben çok sallamadım hicbir dersten adamakıllı 1 kaynak bile bitirmedim diye 56.5 net bekliyorum özellikle matematik abanın hem ayt hem tyt genel olarak kurtarıcılar onlar oluyor tyt mat icin 1 kaynak yeter gerisi yılmadan full branş.. ayt de de ben uygulamadım ama gördüğüm kadarıyla hayvan gibi soeu bankasi çözmek lazım... son olarak asla ösym nin standartı şöyle işte 3 yorum 2 bilgi sosyalde fln laflarına inanmayın bu sene gördük ki belli standartları yok ne önceden en de denemelerde çıkmayan bir sürü şey çıktı bu sene, ses bilgisi ve polinomdan soru bile gelmedi vaktiniz varken sosyalden detay çalışabilirsiniz
Hocamlar zaten şu an TYT fena olmayan bi seviyeye gelmiş bulunuyor ve işin aslı ben hiç özel olarak TYT çalışmadım.Sadece sürece bıraktım ve böyle oldu.Sizce TYT çalışmalı mıyım?(3D TYT soru bankasını 11'de çok da hakkını veremeden bitirdim.)
3Rayy
kullanıcısına yanıt
sağ olun cevapladiginiz icin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme