Şimdi Ara

KAMYONET ALCAM TATA MI - DACİA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA DOSTLAR KAMYONET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TATA MI ALAYIM YOKSA DACİA MI? YOKSA İKİNCİ EL HYUNDAİ H100 MÜ?KARAR VEREMNEDİM KAFAYI YİCEM.MAXİMUM 18.000 VEREBİLİRİM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Tata iyi.Motoru soğuğa dayanıklı.4x4 olanını tercih etRUs malıdır kendileri
  • Fiat Strada yı da düşünebilirsin daha modern
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_DIABLO

Tata iyi.Motoru soğuğa dayanıklı.4x4 olanını tercih etRUs malıdır kendileri

Sıcağa karşı da bir o kadar dayanıksız.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm

quote:

Bakarsanız testlere çöl ortamında ve kutuplarda yapılan testlerde Nissan ve Lada'dan başka testten geçebilen araç olmamıştır.Bunları göz önüne almadan ve testleri incelemeden yorum yapmayınız.

• Tata'nın motorlarını lada mı üretiyor kendisi mi?? (pick up modelindekini diyorum)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm

quote:

Bakarsanız testlere çöl ortamında ve kutuplarda yapılan testlerde Nissan ve Lada'dan başka testten geçebilen araç olmamıştır.Bunları göz önüne almadan ve testleri incelemeden yorum yapmayınız.

Tata rus değil hint malı bir kere. Ladayla ne alakası var onu da çözemedim ama senin her muhabbete "yaa bismillah lada" diye girmene alıştığımdan pek de garipsemedim bu mesajını. Bence bu mesajla birlikte inandırıcılığın kalmadı lord diablo. Atıp tutmadan önce biraz mantıklı olmak gerekiyor öyle değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tata İndica Binen Var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Freemont mu? yoksa Zafira mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu çarpıtmayın
    bence ikisi de aynı kalite hangisi ucuzsa onu tercih et, dacialar daha çok tutuyor ama onu biliyorum...
  • ikisi de alt kalitede araçlar işte tata kullandım rezalet. bu arada imzanı hatırladım nostalji oldu. ben de orijinal halini yazıp iyice çarpıtayım konuyu:

The story of life is quicker than the wink of an eye, the story of love is hello and goodbye, until we meet again..
  • hyundai h100
  • Tata intercooler motor ve 4x4 turbo dizel
  • quote:

Tata intercooler motor ve 4x4 turbo dizel

yaf 18 milyara nasıl alsın onu
    daha 2. elde bile çok az var
  • quote:

Tata intercooler motor ve 4x4 turbo dizel

alla alla ben ne diyorum adam ne diyo.. yukarıya baksana sen önce bi boş boş konuşacağına. internete girip iki araba modelinin özelliğine bakan da kendini otomobil ustası zannediyo..
  • Ben özelliğe bakmam bizzat biner test ederim.
  • quote:

Ben özelliğe bakmam bizzat biner test ederim.

bravo.
  • TATA Hindistan malı kardeşler.RUS olduğunuda nereden çıkarıyorsunuz?Tata ismine benzer bide Tatra var.ama oda rus deil Çek üretimi.hade onla karıştırıyonuz dicem ama oda mümkün deil

Tata yı Dacia ya tercih ederim her zaman.Bence Tata al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

TATA Hindistan malı kardeşler.RUS olduğunuda nereden çıkarıyorsunuz?Tata ismine benzer bide Tatra var.ama oda rus deil Çek üretimi.hade onla karıştırıyonuz dicem ama oda mümkün deil

Tata yı Dacia ya tercih ederim her zaman.Bence Tata al.

lord diablo kafasına göre sallıyo işte, iyice rezil oldu bu konuyla beraber. yakında opel-peugeot-bmw-mercedes hepsi rus malı olup çıkacak.
  • TaTa Mercedes-Benz motoru kullanıyor diye duymuştum arkadaşlar , ne derece doğru ne derece yanlış bilemem tabi
  • Arkadaş Rusya'ya gelirsen fabrikasını görürsün.Tatra marka kamyon üreten firmanın fabrikası ucuzluk nedeni ile
    Çek Cumhuriyetinde de vardı. Çek Cumhuriyetindeki fabrikası kapatıldı.Üretimleri artık anavatanı Rusya'da yapılıyor.Mercedes olayına gelince bende duydum birkaç kişiden.Zaten dikkatlide bakarsanız farları Mercedes-Benz'i andırıyor.Kardeşim yaptığınız dengesizlik biraz çekememezlik oluyor.Daha ilk defa sizinle bir konuda konuşuyoruz adam oradan zıplamış öyle değil de böyle değil de.Biraz yaşınızın adamı olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

TaTa Mercedes-Benz motoru kullanıyor diye duymuştum arkadaşlar , ne derece doğru ne derece yanlış bilemem tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.