Şimdi Ara

Tata İndica Binen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, tata indica 1.4 comfort modelini göze kestirdim.
    105bin kmde buldum boyasız hasarsız kazasız.
    Yani sahibinin dediğine göre faturalara kadar varmış elinde.

Sadece binen ya da uzun süre kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
    Birde o fiyatı göze alarak fikir belirtelim daha üste çıkamam.
    Nasıldır nasıl bilirsiniz?

Edit:
    http://www.arabam.com/otomobil-testleri/tata-indica--yorumlari/323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrentfilm -- 11 Ağustos 2016; 1:02:56 >

• otomobil genel formuna aç daha fazla ilgilenen olur konu yeri yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp dostum bir tanıdığım 2008 model almıştı 0 sürekli sıkıntı çıkardı masraf yaptı baya. Dandik bir araba. Sonra sattı 2009 palio aldı hala kullanıyor

Bu arada bindim de konfor yerlerde zaten anlatmaya gerek yok. ( bu 2008 için geçerli sonra ne oldu bilmiyorum ama pek değiştiğini sanmam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 11 Ağustos 2016; 0:50:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Çöp dostum bir tanıdığım 2008 model almıştı 0 sürekli sıkıntı çıkardı masraf yaptı baya. Dandik bir araba. Sonra sattı 2009 palio aldı hala kullanıyor.

Hocam bazılarıda çok sorunsuz diyo çok kafam karıştı.
    Kullanan kişilerle de görüştüm bazıları çok övüyo bazıları sövüyo şans işi mi ki. Nelere dikkat etmeliyiz çünkü alacağım araba sorunsuz duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

otomobil genel formuna aç daha fazla ilgilenen olur konu yeri yanlış.

Taşınırsa sevinirim
  • Bir ara araştırıyordum. Çoğunluğun yorumuna göre arabanın adı "Yürüyen Tabut" gibi bir şeydi.
  • Hocam fakat baktığında kalınlığına vs clioları tokatlıyo saç kalınlığı.
    Videosu vardı saglamlık testi gayet başarılı.
  • torrentfilm T kullanıcısına yanıt
    Valla ben o kadar detaya inmedim. Sadece hafif - ağır kazalara göz gezdirdim. Ondan sonra da bakmaktan vazgeçtim.

Arabadan pek anlamam; o yüzden benim yorumuma çok takılmayın. Sadece okuduğum ve duyduğum şeyleri paylaştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrentfilm

quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Çöp dostum bir tanıdığım 2008 model almıştı 0 sürekli sıkıntı çıkardı masraf yaptı baya. Dandik bir araba. Sonra sattı 2009 palio aldı hala kullanıyor.

Hocam bazılarıda çok sorunsuz diyo çok kafam karıştı.
    Kullanan kişilerle de görüştüm bazıları çok övüyo bazıları sövüyo şans işi mi ki. Nelere dikkat etmeliyiz çünkü alacağım araba sorunsuz duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

otomobil genel formuna aç daha fazla ilgilenen olur konu yeri yanlış.

Taşınırsa sevinirim

Soven daha fazladır diye tahmin ediyorum. Standart sapması fazla yorumların hiç riske atma. Palio al rahatına bak güvenilir araba. Tanıdığım 17binde almıştı su an 210 bin civarı. Rutin bakımları ve ufak tefek arizalar dışında sorun çıkartmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bugatti1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam durum öyle de yorumlarda kötüleyenlerin hiçbiri arabaya sahip değil yani öyle bir sapmada var.
    Sırf tata diye sallıyolar. Bana o fiyata zaten konfor lazım değil yani kronik problemli mi diye merak ediyorum sadece.
    Yorumlardan dolayı şöyle bi kullanan çıksa anlatsa..
  • Merhaba,
    2006 trend modelini kulanıyorum yaklasık 1 yıldan fazladır hergun ıse gelıp gıtmek ıcın kullanıyorum onun dısında vaktım olmuyor zaten kullanmak ıcın

deneyimlerimi sıralayacak olursak;

aracın malzeme kalitesi vasat hem iç hem dıs olarak. mesela sinyal cubukları cok cabuk bozulabiliyor aynı sekilde dıs kaporta da herhangı bir darbe de içe göçükler olabiliyor. turbo motor olmasına ragmen araç 2. viteste 3. devir e gelince anca kendini öne atıyor .. mazot kullanımı cok güzel yakmıyor nerdeyse sehırıcı kullanımda da pratık bı arac dıyebılırız. kliması falan da gayet güzel çalısıyor. 1 yılda sanayıye 1 kere gıttım onu da akü degıstırmek ıcındı. tabı bu kullanımla da alakalı bıraz :)

ayagımı yerden kessin az yakıt tuketsın getırsın gotursun dıyorsanız ve de fazla konfor aramıyorsanız tercih edilebilecek bir arac

• Sürücü kursunda kullanmıştım yakıtı kokluyor 200000 km yakın sürücü kursunun sahibi seneye satıp yenisini alacağını söyledi. Neden bilmiyorum ama gidişi sürüş zevki çok hoşuma gitti.
  • Ne kadar ekmek o kadar patso

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldım, sürüyorum, memnunum. Bir çok kişi ön yargılarından dolayı olumsuz yaklaşmış fakat aslında öyle değil.
    Tata dediğin araba da airbag var

Yol tutuşu çok güzel
    Az yakıyor
    Dizel olmasına rağmen parçaları ucuz
    Teknik servis konusunda da sıkıntı yaşamazsınız.

İndica olan modelini sürüyorum söylenenlerin aksine başta çekinmiş olsam da şuan da hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Aracın içi gerçekten çok donanımlı. Dışarıdan ufak tefek bir şey gözükse de gerçekten kullanılmaya değer ve de içi çok geniş

İçindeyken sanki çok geniş arabada otuyormuşsunuz hissi veriyor.
    Yokuşları tırmanıyor.

Zaten tata kendi ülkesinin arazi şartlarına göre yapmış olmalı ki bu denli iyi sonuçlar veriyor

Araçta bazı kişiler ses yalıtımı ile ilgili bir şey demiş. Aksine çok ses yapmıyor, kulak tırmalamıyor eğer ki bakarsanız 2006 modellerine kıyasen şahin gibi tenekeye bineceğinize sağlam arabaya binmiş olursunuz

+ Aracın klimasının olması da cakası.

• Selamlar konu çok eskiydi.

7-8 Aydır Peuguot 306 kullanıyorum. Klimalı airbagli modeli.
    Çok memnunum.
    Konu uplamışken bilinsin :)
  • Tata yerine IKCO samand bakabilirsin. Daha mantıklı bir seçim olur. 20bin lira altı fiyatlara klimalı hava yastıklı parçası bulunan ve motoru güçlü (110hp) bir araç.

https://www.sahibinden.com/ikco-samand-1.6-lx
  • Merhabalar. 2006 model Tata indica 1.4 TDI comford modelini 3 gün önce satın aldım. En ful versiyonu turbo dizel motor 1.4 70 HP 135 tork değerine sahip. ABS klima hidrolik direksiyon çift hava yastığı klima 4 cam otomatik içerden açılan benzin deposu. Yakıt tüketimini henüz olcemedim.

Araç yerden yüksek. Koltuklar yüksek. Jeep sürüyormuş izlenimi veriyor. Gaziantepten Adana'ya gelirken yokuslari 120 130 ile tırmanıyor keçi misali. Arabanın boş ağırlığı 1150 kg. Dışardan görenler 900-1000 kilo zanneder ama aksine bence b sınıfının en ağır arabasidir. Kaputu kim tutsa ne kadar ağır kaputu var diyor. Aracın içi çok genis 5 kişi rahat sığar içine.

Sonuç olarak parasına göre çok iyi araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.