Şimdi Ara

Kan Tahlili Sonuclarim.. Bu yaşta Yüksek Kolesterol! :/ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    protein tozunu ve aminoasiti derhal bırak, doktorda aynı şeyi söylicek zaten

ne diye kullanıyosunuz bunları zaten anlamıyorum, sadece iyi beslenme ve spor yaparakta iyi vücudun olur

bo.. bo... na sağlığınızdan oluyosunuz.
  • 3 yildir body ile ugrasiyorsan kür falan yapmisindir. yaptin mi kür. anabolik fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

3 yildir body ile ugrasiyorsan kür falan yapmisindir. yaptin mi kür. anabolik fln

yok aga girmedim o işe girmemde... O yüzden sağlam supplement kürü yapıyorum.. Bazen dur demek gerek ego larına.. Uzun vadede sentetik steroidler çok tahribat yapıyor vücudda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secrethero89

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Total ve serbest testosteron u da kesinlikle ölctür. özellikle total i.

ölçtürdüm normal değerler..

Değerleri referans araliklari ile beraber yazarmısın birde ben bakayİm?

• quote:

quote:

3 yildir body ile ugrasiyorsan kür falan yapmisindir. yaptin mi kür. anabolik fln

yok aga girmedim o işe girmemde... O yüzden sağlam supplement kürü yapıyorum.. Bazen dur demek gerek ego larına.. Uzun vadede sentetik steroidler çok tahribat yapıyor vücudda.

o ise girmediysen cok problem olacagini sanmam.sporuna 3 ay ara vermelisin. normal insanlar gibi yemelisin, sabah 5-6 yumurta lorlar yulaflar artik asiri yeme karacigerini dinlendir

• quote:

quote:

quote:

o ise girmediysen cok problem olacagini sanmam.sporuna 3 ay ara vermelisin. normal insanlar gibi yemelisin, sabah 5-6 yumurta lorlar yulaflar artik asiri yeme karacigerini dinlendir

artık bıraktım ztn hem sporu hem de supplementi bi 3 ay dinlendircm dediğin gibi :)

• quote:

quote:

quote:

Total ve serbest testosteron u da kesinlikle ölctür. özellikle total i.

ölçtürdüm normal değerler..

Değerleri referans araliklari ile beraber yazarmısın birde ben bakayİm?

kağıtlar arabada kaldı ya yarın yazarım ama ortalamadaydı hepsi Total Testeron 6.2 civarıydız(ortalamanınbiraz üstü).. Asıl merak ettiğim Ferritin ile Demir arasındaki fark ne. Ferritin normal ama Demir eksik çıktı :/

• nasil bir vucudun var merakta etmedim degil

• quote:

quote:

nasil bir vucudun var merakta etmedim degil

abartılı değil ya olması gerektği gbi bence. havuzda çekilmiş bi foto :)

Kan Tahlili Sonuclarim.. Bu yaşta Yüksek Kolesterol! :/

omuzlarin iyiymis senin yapabilecegin sey spora ara verip dinlenmen.

• Bende spor yapiyorum.
    Protein tozunu 2 ayda 1 olmak uzere ara vericeksin kreatinden temiensin vucudun.
    Aminoasitler icinde ayni sey gecerli.
    Ne kadar cok supplement o kadar cok basari degil.
    Sagliginin geri donusu yok ama cucudunun var !
    An itibariyle butun supplementlere ara ver,kirmizi eti AZALT ! Tavuk,hindi eti (OZELLIKLE HINDI) tuket.Zararli seylerden uzak dur.

KIRMIZI ET = KOLESTROLI YUKSELTEN EN ETKEN SEY.
    BALIK TUKET BOL BOL UNUTMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 25 Temmuz 2013; 0:44:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Bende spor yapiyorum.
    Protein tozunu 2 ayda 1 olmak uzere ara vericeksin kreatinden temiensin vucudun.
    Aminoasitler icinde ayni sey gecerli.
    Ne kadar cok supplement o kadar cok basari degil.
    Sagliginin geri donusu yok ama cucudunun var !
    An itibariyle butun supplementlere ara ver,kirmizi eti AZALT ! Tavuk,hindi eti (OZELLIKLE HINDI) tuket.Zararli seylerden uzak dur.

KIRMIZI ET = KOLESTROLI YUKSELTEN EN ETKEN SEY.
    BALIK TUKET BOL BOL UNUTMA.

testten önce hiç farketmemiştm artık dikkat edicm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

quote:

quote:

quote:

quote:

karaciğerlerinde büyük ihtimalle yağlanma çıkacak ön tahmin tabi bu. Bu sonuçlardan sonra büyük ihtimalle doktor gsr isteyecek. 20 yaşında bir insan için bu değerler çok yüksek. Ayrıca sende büyük ihtimalle cinsel isteksizlik vardır eğer yoksa sen kesinlikle bir sermiyogram testi yaptır ne olur ne olmaz. Yağsız yemek yemen lazım bir süre. Atıyorsan da sadece zeytinyağı kullan. Dikkat et kendine bu yaşta bu kadar kolestrol hiç iyi değil. İdrar testi yapıldı mı?

israr testi yapılmadı. evet kullandığım body ilaçları karaciğerde yağlanma yapmış olabilir. zaten saç dökülmesi için gittim başka bişeyle karşılaştım. Cinsel isteksizlik yok gibi birazcık sertleşme bozukluğu var sanırım. onu da finasteride e bağladım ben

O ilaçları mutlaka bırak hocam.Karaciğeri çok zorlamışsın belli. sen bir de TİT yaptır hepsinin sonucuyla birlikte doktora git sen

evet çok fazla protein tozu aminoasit nitrooksit vs kullandım :/ Peki düzelir mi bu Kolesterol, ve saç dökülmem duracak mı :(( demir takviyesine mi başlamalıyım acaba

düzelirsin ama sabretmen lazım. Bunlar uzun vadede düzelecek şeyler. İdrar tahlili de yaptır ayrıca dediğim gibi zeytin yağı tüket sadece ve sakın alkol kullanma

en çok şaşırdığım şey alkol değil kola bile içmem ben. çevremde hep sağlıklı beslenmemle tanınırım. Bu arada saç dökülmesinin sebebi düşük demir midir? Demiri nasıl yükseltebilirim?

Demirle alakası yok hocam.Bende bu sene 15tatilde hematoloji(kan hastalıkları uzmanı)de bütün tahlillerimi verdim demir eksikliği çıktı hap kullandım geçti.b12 eksikti iğnesini kullandım geçti.Fakat halen saçım dökülüyor ona şaşırıyorum strestendir diyor sevgilin falan varsa ondandır diyor :) yok oysaki baya da rahat bir insanım çözemedim bu olayı.Ha bu arada yaşım 17 geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

karaciğerlerinde büyük ihtimalle yağlanma çıkacak ön tahmin tabi bu. Bu sonuçlardan sonra büyük ihtimalle doktor gsr isteyecek. 20 yaşında bir insan için bu değerler çok yüksek. Ayrıca sende büyük ihtimalle cinsel isteksizlik vardır eğer yoksa sen kesinlikle bir sermiyogram testi yaptır ne olur ne olmaz. Yağsız yemek yemen lazım bir süre. Atıyorsan da sadece zeytinyağı kullan. Dikkat et kendine bu yaşta bu kadar kolestrol hiç iyi değil. İdrar testi yapıldı mı?

israr testi yapılmadı. evet kullandığım body ilaçları karaciğerde yağlanma yapmış olabilir. zaten saç dökülmesi için gittim başka bişeyle karşılaştım. Cinsel isteksizlik yok gibi birazcık sertleşme bozukluğu var sanırım. onu da finasteride e bağladım ben

O ilaçları mutlaka bırak hocam.Karaciğeri çok zorlamışsın belli. sen bir de TİT yaptır hepsinin sonucuyla birlikte doktora git sen

evet çok fazla protein tozu aminoasit nitrooksit vs kullandım :/ Peki düzelir mi bu Kolesterol, ve saç dökülmem duracak mı :(( demir takviyesine mi başlamalıyım acaba

düzelirsin ama sabretmen lazım. Bunlar uzun vadede düzelecek şeyler. İdrar tahlili de yaptır ayrıca dediğim gibi zeytin yağı tüket sadece ve sakın alkol kullanma

en çok şaşırdığım şey alkol değil kola bile içmem ben. çevremde hep sağlıklı beslenmemle tanınırım. Bu arada saç dökülmesinin sebebi düşük demir midir? Demiri nasıl yükseltebilirim?

Demirle alakası yok hocam.Bende bu sene 15tatilde hematoloji(kan hastalıkları uzmanı)de bütün tahlillerimi verdim demir eksikliği çıktı hap kullandım geçti.b12 eksikti iğnesini kullandım geçti.Fakat halen saçım dökülüyor ona şaşırıyorum strestendir diyor sevgilin falan varsa ondandır diyor :) yok oysaki baya da rahat bir insanım çözemedim bu olayı.Ha bu arada yaşım 17 geçmiş olsun

17 yaşında saç dökülmesinin tek sebebi strestir rahat ol dökülenler geri gelir yaşın çok genç

• 10 senedir parliament kullanıyorum (sigara değil parliament) taş gibiyim hiçbir sorunum yok.
  • Çinko seviyesini ölçtürdün mü?

• bende aynı problemden gittim kan verdim biraz kolestrolum fazla çıktı birde troidlerim çalışmıyormuş adam gibi :d saç dökülmesi yapabilir ama çoğunlukla ırsi dedi.Yani ailede varsa yapcak hiçbirşeyin yok
  • Kilo vermen lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaltalıİlahGeriDöndü

quote:

20 aydir asiri sac dokulmesi sikayeti ile 5-6 dermatologa gittim, 12 ay finasteride kullandim belki erkek tipi dokulmem vardir diye o da kar etmedi(hatta daha da hizlandi dokulme)

En sonunda Dahiliyeye gittim ve NE VAR NE YOK butun herseye bakin dedim.. 7 tüp kan verdim. Sonuçlardan 3'ünü bugün aldım..2'sini haftaya alacağım.

Normalin dışında olan değerleri yazıyorum :

KOLESTEROL 288 NORMAL 50-200
    HDL KOLESTEROL 59 NORMAL 35-55
    LDL KOLESTEROL 212 NORMAL 0-130
    DEMİR 49 NORMAL 33-193(normal değerler içerisinde gözüksede oldukça düşük)
    ALT 50 NORMAL 0-41
    ALBUMİN 5.28 NORMAL 3.5-5.2
    RBC 6.2 NORMAL 4.5-5.9
    FSH 0.949 NORMAL 1.5-12.4
    KORTIZOL 12.95(ÖĞLEN KAN VERDİM)

BUNLARIN DIŞINDA HERŞEY NORMAL... 24 yaşındayım aktif ağırlık sporu yapıyorum sağlıklı besleniyorum(biraz hamur işi ve et fazla yiyiyorm ama çok abartılı değil) boyum 1.83 kilom 79.....

Çok garip bir şekilde kolesterolüm yüksek çıktı.. Saç dökülmemin sebebi düşük demir ve yüksek kolesterol olabilir mi?

Bu arada ne sigara ne de alkol kullanıyorum çaya şeker bile atmıyorum... Sağlıklı beslenmeme rağmen nasıl oldu bu sonuçlar anlamış değilim. Ancak çok fazla supplement kullanıyorum Protein tozu aminoasit vs

Bu sonuçlara rağmen yaşadığına şükret.

neden??? çok mu kötü?!

Kötü desem az kalır,son zamanlarını değerlendirmeni tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

17 yaşında saç dökülmesinin tek sebebi strestir rahat ol dökülenler geri gelir yaşın çok genç

Hocama zaten dediğin gibi 3dökülüyorsa 5çıkıyor farkediyorum sıkıntı niye döküldüğü yani normalden rahat birisiyim.Oyle herşeyi takmam :)

• quote:

20 aydir asiri sac dokulmesi sikayeti ile 5-6 dermatologa gittim, 12 ay finasteride kullandim belki erkek tipi dokulmem vardir diye o da kar etmedi(hatta daha da hizlandi dokulme)

En sonunda Dahiliyeye gittim ve NE VAR NE YOK butun herseye bakin dedim.. 7 tüp kan verdim. Sonuçlardan 3'ünü bugün aldım..2'sini haftaya alacağım.

Normalin dışında olan değerleri yazıyorum :

KOLESTEROL 288 NORMAL 50-200
    HDL KOLESTEROL 59 NORMAL 35-55
    LDL KOLESTEROL 212 NORMAL 0-130
    DEMİR 49 NORMAL 33-193(normal değerler içerisinde gözüksede oldukça düşük)
    ALT 50 NORMAL 0-41
    ALBUMİN 5.28 NORMAL 3.5-5.2
    RBC 6.2 NORMAL 4.5-5.9
    FSH 0.949 NORMAL 1.5-12.4
    KORTIZOL 12.95(ÖĞLEN KAN VERDİM)

BUNLARIN DIŞINDA HERŞEY NORMAL... 24 yaşındayım aktif ağırlık sporu yapıyorum sağlıklı besleniyorum(biraz hamur işi ve et fazla yiyiyorm ama çok abartılı değil) boyum 1.83 kilom 79.....

Çok garip bir şekilde kolesterolüm yüksek çıktı.. Saç dökülmemin sebebi düşük demir ve yüksek kolesterol olabilir mi?

Bu arada ne sigara ne de alkol kullanıyorum çaya şeker bile atmıyorum... Sağlıklı beslenmeme rağmen nasıl oldu bu sonuçlar anlamış değilim. Ancak çok fazla supplement kullanıyorum Protein tozu aminoasit vs

Yapılan araştırmalara göre kötü kolesterol diye bir şey in olmadığı kolesterol haplarını kullanmıyanların kullananlara göre daha fazla yaşadığı ortaya konulmuş özellikle yaşlıların kolesterol hapları ile kafalarının bulandırılmak istendiği yani kısaca kolesterolün bir uydurma olduğu açıklanmıştır. Diyeceğim o ki daha gençsin kolesterol hapları almanı tavsiye etmem. Ve eminim ki benim bu yazıma karşı çıkacak arkadaşlar sizlere cevabım bu konuda minik bir araştırma yapın yaptığınız minik bir araştırma dahi size burada yazdıklarımı ulaştıracaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.