Şimdi Ara

Kanai's cube ile set itemları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sezonda farmlamaya çok üşendim 10 saat falan şimdi set itemlarını kolay yoldan kanai's cube kullanarak elde etme şansımız varmı teşekkürler :D

• tabi ki var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

tabi ki var...
    Ama çok fazla malzeme yiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ama çok fazla malzeme yiyor...

Alıntıları Göster
    Sarı item'lar yükseltilerek de set item'ları bulunabilir. Non season oynuyorsanız yeteri kadar vardır zaten. Yoksa farm'lamaya üşenmekten oyunu bırakın daha iyi, çünkü hem materyal hem de item farm'lamak gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Sarı item'lar yükseltilerek de set item'ları bulunabilir. Non season oynuyorsanız yeteri kadar vardır zaten. Yoksa farm'lamaya üşenmekten oyunu bırakın daha iyi, çünkü hem materyal hem de item farm'lamak gerekecek.

Alıntıları Göster
    Sezonda küple uğraşamamak kötü gerçekten, keyfini çıkaramıyoruz şu kübün. Ama kesin onunda değerlerini düşürürler sonraki sezonlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Sezonda küple uğraşamamak kötü gerçekten, keyfini çıkaramıyoruz şu kübün. Ama kesin onunda değerlerini düşürürler sonraki sezonlarda...

Alıntıları Göster
    İyidir bence, özellikle aradığınız item'ı bulma hızınızı bence duruma göre üçte bir oranında indirdi. Yoksa ancient Az'turrasq'ı nereden bulacaksın. Bana 400 paragon'da Az'turrasq düşmedi, 40. paragon'da takımdaki bir arkadaş dandik mi dandik, iğrenç mi iğrenç bir tane Az'turrasq attı, ilk iş olarak kaynakları onu ancient yapmaya harcadım, şimdi %10 cdr'li, base damage'i çok çok düşük olsa da 2.6k ve %90 patlatma damage'li bir Az'turrasq'ım var.

Death's Breath ve Forgotten Soul sorun oluyor, yoksa öteki kaynaklardan çok istemiyor. Bundan bir tık daha kolay olması demek inanın oyundan çok kısa sürede soğumanız demek.

2 parçalı set item'ları öteki parçaya değiştirmek ve değiştirilen parçanın ancient olma ihtimali de eklense daha iyi olur.

• quote:

İyidir bence, özellikle aradığınız item'ı bulma hızınızı bence duruma göre üçte bir oranında indirdi. Yoksa ancient Az'turrasq'ı nereden bulacaksın. Bana 400 paragon'da Az'turrasq düşmedi, 40. paragon'da takımdaki bir arkadaş dandik mi dandik, iğrenç mi iğrenç bir tane Az'turrasq attı, ilk iş olarak kaynakları onu ancient yapmaya harcadım, şimdi %10 cdr'li, base damage'i çok çok düşük olsa da 2.6k ve %90 patlatma damage'li bir Az'turrasq'ım var.

Death's Breath ve Forgotten Soul sorun oluyor, yoksa öteki kaynaklardan çok istemiyor. Bundan bir tık daha kolay olması demek inanın oyundan çok kısa sürede soğumanız demek.

2 parçalı set item'ları öteki parçaya değiştirmek ve değiştirilen parçanın ancient olma ihtimali de eklense daha iyi olur.

Hocam item upgrade yaparak,normal Legendary silahlar ancient yapılabilir mi ?
    Dün ancient bow'u reforge yapayım dedim daha iyi stat almak için, ancient gitti kaldı kupkuru bir legendary. İçim acıyor :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu d3 oymayıp da farmlamaya üşendim ne demek. Oyunun temeli zaten farm. Bu deli gibi fps oynayipta fpsden nefret ediyorum demek gibi birşey. Oynamayin bırakın daha iyi. Bu mantık yüzünden yakında charlar direk setli olusturulacak diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

quote:

Dün ancient bow'u reforge yapayım dedim daha iyi stat almak için, ancient gitti kaldı kupkuru bir legendary. İçim acıyor :(

Evet yapabilirsin Reforge ile. Şansına ancientte gelebilir daha kötüsüde. Ancient bir legendaryi tekrar reforge yapmayın Ancientliği gidebilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Senzafiné

quote:

Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

quote:

Evet yapabilirsin Reforge ile. Şansına ancientte gelebilir daha kötüsüde. Ancient bir legendaryi tekrar reforge yapmayın Ancientliği gidebilir :)

Alıntıları Göster
    İşte ben o b.ku yedim. Uğraş dur şimdi ancient düşürecem diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starrk35

İşte ben o b.ku yedim. Uğraş dur şimdi ancient düşürecem diye.

Alıntıları Göster
    Meğer sansür koymuşsunuz cümleciğinize, şifreyi çözmeye çalışıyordum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Meğer sansür koymuşsunuz cümleciğinize, şifreyi çözmeye çalışıyordum bende.

Alıntıları Göster
    Oradaki nokta "o" harfini gizlemiş. Ben de bir büyüğüme sorarak bulabildim.
  • quote:

Oradaki nokta "o" harfini gizlemiş. Ben de bir büyüğüme sorarak bulabildim.

Alıntıları Göster
    Ooo espiriler Justin Bieber şarkısı kıvamında, alırım bir dal.
  • quote:

Ooo espiriler Justin Bieber şarkısı kıvamında, alırım bir dal.

Alıntıları Göster
    Başkasına yapsak gülmekten b.kunu tutamazdın ama sana yapınca ondan çok komik gelmemiştir. Bir dal değil, sana aha böyle kol gibi kütük lâzım ki beğenesin.

Çoğu olayı başımıza gelmeden anlayamayız. Bu yüzden en acı ama en etkili öğrenme süreci tecrübe ederek olandır (Bu da takvim yaprağındaki özlü sözleri sevenler için hardcore sohbet bağlayıcı).

Edith Piaf: Şaka maka imzasında sistemini yazmış olan birine cevap verdim. Ben insanları ayırt etmem, severim, onlar da beni severler demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 9 Ekim 2015; 3:11:52 >

• Senin cümlelerin de nicki minaj kıvamındaymış ama ben almam bi dal.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Senin cümlelerin de nicki minaj kıvamındaymış ama ben almam bi dal.
    Google'dan aile filtresini kaldırıp baktım (Ailem her siteye girmeyeyim diye interneti sınırladı ama babam şifreyi yazdığı kâğıdı 23 Nisan'da bana verdi.), dediğin bağyan arkadaş orasını burasını tutup bacak kaldıran bir hanımkızceğizimiz imiş.

Yakın zamanda ölecek arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Google'dan aile filtresini kaldırıp baktım (Ailem her siteye girmeyeyim diye interneti sınırladı ama babam şifreyi yazdığı kâğıdı 23 Nisan'da bana verdi.), dediğin bağyan arkadaş orasını burasını tutup bacak kaldıran bir hanımkızceğizimiz imiş.

Yakın zamanda ölecek arkadaşlara duyurulur.

Alıntıları Göster
    Görünen o ki, azı zat-ı muhteremler aldığı o kol gibi kütüklerden ziyadesiyle hoşnut kalmış, bünyede öyle derin ve hoş izler bırakmış olacak ki, referans verirken dahi kıkırdaklarında oluşan haz alma belirtileri, cihanın öbür yakasından hissedilmekte. Yurdum insanından tipik osur osur ipe diz tadındaki tespit sıçışlarına gel hele. Be hey vatandaş, nefesini en fazla ne kadar tutabiliyorsun? Hepimize büyük bir iyilik yapıp da şöyle bir on dakika falan tutmayı denesene be canısı ?

• quote:

Görünen o ki, azı zat-ı muhteremler aldığı o kol gibi kütüklerden ziyadesiyle hoşnut kalmış, bünyede öyle derin ve hoş izler bırakmış olacak ki, referans verirken dahi kıkırdaklarında oluşan haz alma belirtileri, cihanın öbür yakasından hissedilmekte. Yurdum insanından tipik osur osur ipe diz tadındaki tespit sıçışlarına gel hele. Be hey vatandaş, nefesini en fazla ne kadar tutabiliyorsun? Hepimize büyük bir iyilik yapıp da şöyle bir on dakika falan tutmayı denesene be canısı ?

Alıntıları Göster
     Kanai's cube ile set itemları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 10 Ekim 2015; 4:36:56 >

• Bana kendinden bir şeyler söyle. Akbaba gibi karşıdakinin dediklerini bekleyip beğendiğin bir kısmı bir şekilde "o lafları atlattık" kisvesinde yazma. Hayır yazma, beni üzme demiyorum, ben de o seviyeye gelirsem seni çok üzerim.

Kendin diyeceğin, öznel bir şeylerin varsa paylaş. Yoksa da bir şeyler yapıyorum minvalli yazdığın şeyler diğer insanların sana acıyarak bakmasından başka hiçbir şeye yaramıyor, bilgin olsun. Ciddiye alınmak istiyorsan biraz daha samimiyet, biraz daha yaratıcılık. Tartış, hakaret et ama karşındakinin dediği kelimeyi "sana zamanında böyle çok olmuş ki şöyle olmuşsun." tarzında çevirmeyi ilkokulda bıraktık biz. Siz? Yoksa siz ilkokulu da mı bıraktınız, ondan mı geliyor bu sefalete mahkûm edilmişlik?
  • quote:

Bana kendinden bir şeyler söyle. Akbaba gibi karşıdakinin dediklerini bekleyip beğendiğin bir kısmı bir şekilde "o lafları atlattık" kisvesinde yazma. Hayır yazma, beni üzme demiyorum, ben de o seviyeye gelirsem seni çok üzerim.

Kendin diyeceğin, öznel bir şeylerin varsa paylaş. Yoksa da bir şeyler yapıyorum minvalli yazdığın şeyler diğer insanların sana acıyarak bakmasından başka hiçbir şeye yaramıyor, bilgin olsun. Ciddiye alınmak istiyorsan biraz daha samimiyet, biraz daha yaratıcılık. Tartış, hakaret et ama karşındakinin dediği kelimeyi "sana zamanında böyle çok olmuş ki şöyle olmuşsun." tarzında çevirmeyi ilkokulda bıraktık biz. Siz? Yoksa siz ilkokulu da mı bıraktınız, ondan mı geliyor bu sefalete mahkûm edilmişlik?
    Beni çok üzermiş iki gözümün çiçeği (hehehe). Rahmetli Adile Naşit şu an beni tehdit etseydi muhtemelen zihnimde daha korkunç hikayeler oluşur,endişe ve korku kat sayım biraz daha yüksek olabilirdi.
    Ya o değil de, alt tarafı bir legendary eşyayı tekrar ancient yapabilir miyim diye sormuştum, konu ne vakit buraya geldi ? Nasıl bir osuruktan nem kapma örneğidir, ne kadar boş bulunmuş ve işsizliktir bu? Tamam şampiyon, efsanesin çok korkutucusun ve zeka dolu iğnelemelerin ile bu coğrafyada oluşmuş, oluşabilecek en büyük bilinci ihtiva ediyor metabolizman. Şimdi sakin ol ve o klavyeyi yavaşça yerine bırak, bugünlük yaptığın kahramanlıklar bir süre idare edecektir seni.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.