dostum dedıdın tum degerlerı yazıyoz ama olmuyo bıyerlerde hatan var demekkı ..olsa hocam tesekkurler elıne saglık falan der burdakı arkadaslar hepsı okumus yazmıs cocuklardır. emege saygıları vardır.
Benim cihazı Next YE8000 xcam ben de 05.06.2006 yazılımı var. ve 5 arkadaşa da aynı numaraları verdim herkeste konu olumlu sonuç verdi anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: baretta24
Kanal 1 i seyretmek için 12009 4400 H girin kanal aratı oturun seyredin
sen bole yazınca her cıhazda seyredılıyor bu sekılde anlamı cıkartılıyor. demekkı senın 800 de bıde arkadaslarının kınde oluyo her cıhaza uymuyo demekkı neyse ustunde durmaya deymez kurcalamaya devam
ya benim emu gitti gelmiyor ya
quote:
Maç başlayınca yayın kesiliyor, şimdilik Digiturk'e devam, yazlıkta izleyemeyeceğim maçları olsun varsın.
Arkadaşım yazmışsın iyi yapmışsın da. Bu kadar insan var burada şifre girmezsen maçlarda izlenemiyor. Lütfen, yapmayın.
allah allah ya sen yazılımın yenı atmışsın mıllet daha yazılım atmamış key girmemiş istediğin frekansı ver seyredemezler sen seyrediyorsun cünki yazılımın musait yapmayın arkadaşlar
akşam maç saatinde bu frekansdan check edeceğim, şifreye geçtiğinde seyredebilirsem bırak teşekkürü konfeti bile yağdırırım oraya
quote:
Arkadaşlar bir teşekkür eden olmayacakmı
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
akşam maç saatinde bu frekansdan check edeceğim, şifreye geçtiğinde seyredebilirsem bırak teşekkürü konfeti bile yağdırırım oraya
quote:
Arkadaşlar bir teşekkür eden olmayacakmı
Malesef izleyemeyeceksin, maç başlamaya yakın çat diye kesiyorlar, denedim oradan biliyorum.
kanal 1 bizim uyduda var ama kahrolası cihazın emu desteği yok
izle şu anda nasıl olsa akşam izleyemiyeceksin maçı arkadaşlar zaten mac sattinde yapıyorlar şifreyi eyer yazılım atırmadıysan yada key girmediysen akşam maçta cat diye gider haberiniz olsun