Şimdi Ara

Sadece Muzik Dinlemek için 2.0 veya 2.1 Hoparlor Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu anda Creative T3 2+1 ve Creative Xfi Extreme Music ses kartını kullanmaktayım.Sadece müzik dinlemek için 2.0 mi yoksa 2.1 tercih mi etmeliyim.Önerilerinizi bekliyorum.Bütçe sınırı yoktur.

• sadece 2.0 tercih edin full range yapıda olsun 2,5 metre uzaklıktan dinlediğin zamanda 96 desibel oranına ulaşsın yeter marka ve model kişisel tercihtir hermarkanın kendine özgü bir müzik anlayışı olduğundan
  • Bütçe sınırı yoksa 5-6 milyarlık bişeyler öneriyim?
  • arkadaşım bütçe sınırı yok derken de 1.000 tl ye geçmesin.
  • @pvh arkadaş da haklı sınır yok deyince milyon dolarlara kadar gider ve üstelik o kadar para harcarsın ama canlı müzik keyfini ve hissini o kadar yaşıyamıyorsun ki bu laf bana ait değil audiophile olanlara ait

bir de sistem seçerken hangi tür müzik dinliyorsan o tür müziğe uygun olanlara bak derim
  • snopy 2+1 ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Hocam lounge diyoarsan tam yerine geldin sana iki tane sistem önericem mali durumuna göre ikisinden birini seç.

Birincisi Bose companion 3 II. Hocam ben kendim kullanmaktayım bu sistemi belki biraz abartılı olucak ama çok sistem dinledim daha mid - tiz bu kadar berrak ve bass ların boğulmadığı her ürlü enstürümantel sesi tane tane dinleyebildiğin bir sistem daha görmedim.Kesinlikle tavsiye ederim.Türkiye satış fiyatı 1000 tl civarıydı ben araştırırken.Ben USA dan getirttim 330 tl ye aldım 500tl civarında elimde oldu kargoyla.

Sadece Muzik Dinlemek için 2.0 veya 2.1 Hoparlor Tavsiyesi

Diğeri biraz daha uygun bir ürün 400 tl civarlarında Gigaworks T3 internette bir sürü yorum okudum daha tek bir kötü yorum dahi duymadım bunuda tavsiye ederim.

Bende boseden önce solo7 kullanıyordum inanın büyüklüğünden doalyı soğudum sistemden.Bu önerdiğim ürünlerin uyduları el kadar sakın aldanmayın çıkan ses solo7 de yok ;) T3 ü vatanda dinleyebilirisiniz isterseniz...

Biraz araştırma lutfen ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayın wituy ben de uzun zamandan beri bu sistemden almak istiyorum ama Amerika'dan kargo ile nasıl getirileceğini bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misin? Ben de 500 TL nihai rakama getirtebilir miyim ? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Sayın wituy ben de uzun zamandan beri bu sistemden almak istiyorum ama Amerika'dan kargo ile nasıl getirileceğini bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misin? Ben de 500 TL nihai rakama getirtebilir miyim ? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • pm attım
  • vergi verirsin büyük ihtimalle ben ses kartı aldım 100$a vergi olayı cıkmadı ama 330tl 200$ civarı vergi olur muhtemelen..

edit: hocam bende senin gibi düşük volumede yüksek kaliteli müzik dinlemek isteyen biriyim. m-audio av-30 aldım uygun buldum bi yerden ses kartı olarak audiotrack cube usb ses kartı aldım laptop için daha ses kartı gelmedi korea'den fakat laptopun 3,5mm lick jackden bile cıkan sese hasta oldum ses kartı ile ne boyutlara tasınır bu artık.. stereo monitör olarak ilk audioengine a5 dinlemistim o an aldımıgım hazı anlatamam sanki ilk defan müzik dinlemiştim av-30 o kadar mı değil mi tartışılır ama bütçeniz uygunsa a5 yanında saglam bi ses kartı ilek müziği ciddi manada hissedebilirsiniz diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 2 Mart 2011; 2:13:45 >
  • Ses kartı düşük seviyeli sistemlerde büyük farklılıklar yaratır.Bahsettiğim olay onboarddan ses kartına geçmek değil tabiki iki ses kartı arasındaki fark dandik bir sistemde atıyorum ses kalitesini %35 artırıyorsa.Kaliteli bir sistem ile düşük seviyeli bi ses kartından 250 300 tl lik bir ses kartına geçtiğinizde sesteki kalite artışı yaklaşık %6-7 dir.Önemli olan aldığınız sistemdir.Ne kadar muhteşem bi ses kartınız olursa olsun eğer o ses kartının verdiği sesi dışarı iyi aktaramıyorsa sistem hiçbir şekilde kaliteli ses dinlemek mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-r1900tiii-r1900tiii-1+1-60w-rms-studyo-monitor-speaker/productdetails.aspx?I_ID=50091

esaslı bi 2.0 olsun dersen buna da bak hocam

Bu konuda konuşulanların yanında bu biraz küçük kalıyor

Benimde tavsiyem Bose 3 II veya A5 olur veya Klipsch Promedia araştırmanızı tavsiye ederim

• arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim kaliteli müzik dinlemek için 2.0 mi 2+1 mi bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

quote:

Orijinalden alıntı: fundin

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-r1900tiii-r1900tiii-1+1-60w-rms-studyo-monitor-speaker/productdetails.aspx?I_ID=50091

esaslı bi 2.0 olsun dersen buna da bak hocam

Bu konuda konuşulanların yanında bu biraz küçük kalıyor

Benimde tavsiyem Bose 3 II veya A5 olur veya Klipsch Promedia araştırmanızı tavsiye ederim

hocam arkadaşın 500-1000tl gibi yüksek meblalar verecek bütcesi yokdur ki 1000tl geçmesin yazmış, f/p yönünden tatmin edecek birşey önereyim dedim.

• Ogzhn_ zaten f/p ürünü tavsiye ediyor a5 400-500 arası 2. el sıfırı 700. yani k.bakmayında 200 lirayada kalitesi müzik dinleyemezsin. en uygunu bu.

cemulas benim tavsiyem yukarda yazıyor ben 2.0 tavsiye ediyorum, z2300 z5500 gibi sistemlerden sıkılan ve apartmanda kullanmaya daha uygun yüksek kalitesi müzik dinleyebilirsin. tabi bahsedilen monitörleri yakın dinleme hoparlörü diye geciyor yani 3-4 metre uzaga koyarsan kalite biraz bozuluyor, garip birsey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

Ogzhn_ zaten f/p ürünü tavsiye ediyor a5 400-500 arası 2. el sıfırı 700. yani k.bakmayında 200 lirayada kalitesi müzik dinleyemezsin. en uygunu bu.

cemulas benim tavsiyem yukarda yazıyor ben 2.0 tavsiye ediyorum, z2300 z5500 gibi sistemlerden sıkılan ve apartmanda kullanmaya daha uygun yüksek kalitesi müzik dinleyebilirsin. tabi bahsedilen monitörleri yakın dinleme hoparlörü diye geciyor yani 3-4 metre uzaga koyarsan kalite biraz bozuluyor, garip birsey

+1

Limit 1000 tl oalrak baz alındığında en mantıkla seçimleri söyledim kendime göre tabi karar alıcıya ait ama dinleme imkanın varsa dinlemeni sonra karar vermeni tavsiye ederm biraz zor olsada böyle ürünleri bulmak kalitesi tartışılmaz bunların

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.