Şimdi Ara

KANAL ÇEKME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım, çok aramama rağmen benzer bir sorunla karşılaşanı görmedim. NeXT nextstar uydu ve uydusu var apartmanın. Diseq 2 kullanılıyor, next uydu alıcı kullanıyordum, yeni televizyon aldım ve HD uydu alıcısına sahip. Ilk başta bir sıkıntı yoktu, sonradan televizyonda Show ATV Fox ve kanald den başka kanal çekmez oldu. Eski uydu alıcım ise hiç kanal çekmiyor. Yeni kablo aldım, değiştirdim girişleri fakat aynı, ilk çekiyor ondan sonra tv yi kapatınca çekmiyor, enteresandır kabloyu çıkarıp taktığımda yine çekmeye başlıyor kanallar, fakat kapatınca yine aynı sorun...

Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dıseqcte belliki bir sorun var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diseq dediğiniz birleştirici, dağıtıcı alet değil mi ? Ne önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turanset

Diseq dediğiniz birleştirici, dağıtıcı alet değil mi ? Ne önerirsiniz ?

http://www.hepsidijital.com/images_buyuk/f15/GOLDMASTER-RM-7-DISEQC-SWITCH-4-_1415_1.jpg

Mahallede herhangi bir uyducu da bulunur 5-10 tl civarıdır fazla vermeyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: medetres

quote:

Diseq dediğiniz birleştirici, dağıtıcı alet değil mi ? Ne önerirsiniz ?

http://www.hepsidijital.com/images_buyuk/f15/GOLDMASTER-RM-7-DISEQC-SWITCH-4-_1415_1.jpg

Mahallede herhangi bir uyducu da bulunur 5-10 tl civarıdır fazla vermeyiniz

Resimdeki aletin 4 dağıtıcısı var. Tüm apartmana yetmez diye düşünüyorum. Eğer sorun dağıtıcıda ise maliyetli olacak gibi...

• çanaktan olabilir

• quote:

Çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım, çok aramama rağmen benzer bir sorunla karşılaşanı görmedim. NeXT nextstar uydu ve uydusu var apartmanın. Diseq 2 kullanılıyor, next uydu alıcı kullanıyordum, yeni televizyon aldım ve HD uydu alıcısına sahip. Ilk başta bir sıkıntı yoktu, sonradan televizyonda Show ATV Fox ve kanald den başka kanal çekmez oldu. Eski uydu alıcım ise hiç kanal çekmiyor. Yeni kablo aldım, değiştirdim girişleri fakat aynı, ilk çekiyor ondan sonra tv yi kapatınca çekmiyor, enteresandır kabloyu çıkarıp taktığımda yine çekmeye başlıyor kanallar, fakat kapatınca yine aynı sorun...

Lütfen yardım edin

yeni kablo almışsınız F konnektörlerini irtibatlarken gerekli özeni gösterdiğinizden emin olunuz,çanak anten,LNB,diseqc bunlarda sorun yoksa ve irtibatlarda tam ise olay tamamdır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 12 Şubat 2014; 13:34:40 >

• Bir uyducu çağırmak lazım o zaman, sorunun nerede olduğunu bilmiyorum çünkü.

• quote:

Bir uyducu çağırmak lazım o zaman, sorunun nerede olduğunu bilmiyorum çünkü.

Çözüm için isabetli olur,kalın sağlıcakla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.