Şimdi Ara

Kanal D Canlı Yayın'da Nihat Özdemir konuştu | Video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın arkadaşlar indirin izleyin. Çok beklettim Özür dilerim.

http://ul.to/qnn98rbq
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Nihat'ın şirazeden sonra yörüngesi de kaymış. Adam karanlıkla aydınlığı da karıştırmaya başlamış. Harbiden tam numune bu adam. Ee böyle taraftara(hala bu adamı destekleyenler) böyle yaranırsın, adamlar cin:)

2.03 te tepede gördüğün kameranın ışığı zaten di mi?http://videonuz.ensonhaber.com/flv/flvideo/nihat-ozdemir-den-birand-a-canli-yayin-fircasi.mp4
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBurak.

quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Adam gibi link verin de izleyelim bari.
    Youtube olmuyorsa rapide falan yükleyin de ****.
    Akşam duydum programa katılacaklarını hiç ilgimi çekmemişti.Şimdi yapacak işim yok bari bunu izleyeyim

Yukarıda verdik işte.

Arkadaş 27dk falan demiş de yukarıda neyse bunu izledim.
  • FBahçe Camiası tamamen homojen. 15 yaşında antu'da yazan Berkcan'la Başkan Vekili Nihat Özdemir'in kafası aynı çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

FBahçe Camiası tamamen homojen. 15 yaşında antu'da yazan Berkcan'la Başkan Vekili Nihat Özdemir'in kafası aynı çalışıyor.

Günün tespiti:))
  • quote:

quote:

quote:

Adam gibi link verin de izleyelim bari.
    Youtube olmuyorsa rapide falan yükleyin de ****.
    Akşam duydum programa katılacaklarını hiç ilgimi çekmemişti.Şimdi yapacak işim yok bari bunu izleyeyim

Yukarıda verdik işte.

Arkadaş 27dk falan demiş de yukarıda neyse bunu izledim.

27 Dk için indir dostum. Youtube kabul etmedi ama uploaded.to hayır diyemedi

http://ul.to/qnn98rbq

• 1.si iki klup de anlaştıysa kupayı ertesi gün alacaklarına neden tff aciklama yapti mac sonu verilecegini soyledi sayın ozdemir
    2.si sen karanlikla aydınligi birbirinden ayırt edemiyor musun sayın ozdemir
    3.su senin taraftarini bizim futbolcularimiz mi kışkırtmıs gecen sene abdi ipekcide kupa kaldirirken biz bise dedik mi sayin ozdemir
  • harbiden statta ışık yanıyodu dedi adam ya... biz başka şey mi izledik... kutlamanın ilk dakikalarında 1-2 kamera ışığı vardı sonra onlarda kapandı zifiri karanlık oldu üsttede 1-2 tane el feneri kadar ışık veren ışık vardı yorum yapan arkadaşlarda harbiden izlememişler şükrü saracoğlundaki galatasarayın kupa törenini heralde...
    ben 00.00 da stattan ayrıldım hiçbir galatasaraylı yoktu dedi kupa alırken saate baktığımda 23.50 ydi...
    herşey bitti gs başkan yardımcısıyla ünal aysalın açıklamalarını soktu araya sanki olayların suçlusu bu aralarındaki tutarsızlıkmış gibi(arada tutarsızlık falanda yok hep aynı şeyleri söylüyorlar ama... medya sağolsun)
    sonra bide gs yi fatih terim mi yönetiyor dedi ünal aysalmı dedi zaten aysal cevabı verdi terimle falan ilgisi yok y.k toplanıp almıştı önceden o kararı zaten... ki kupa zaten sahada alınır...
  • 49 : 55 arası

Mehmet ali birand a iyi fırça attı ama

ne kadar sevmesemde özdemir en iyi konuşmalarından birini yaptı
  • kızıcaksınız ama neden bu adamları destekliyorsunuz nihat ve aziz bence en büyük hatanız bu
    fenerbahçeyi fenerbahçenin çıkarlarını destekleyin
    kabul edinki bu adamlar bu kaos ortamında feneri güzel yönetemediler zaten fenerbahçenin bu duruma düşmesindeki en büyük sebepte bu adamlar.
    lütfen kızmayın şahsi fikrim ama fenerbahçeliler artık bu adamlara kredi vermemeli bunlar tasını tarağını toplayıp gitmeli zararını siz ve türk futbolu çekiyor görün bunu artık.
    gençfb lilere bile yapmadıklarını bırakmadı bu adamlar ve hala millet bunları fenerin faydasına sanıyor
    büyük yanılgı içindesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

kızıcaksınız ama neden bu adamları destekliyorsunuz nihat ve aziz bence en büyük hatanız bu
    kabul edinki bu adamlar bu kaos ortamında feneri güzel yönetemediler zaten fenerbahçenin bu duruma düşmesindeki en büyük sebepte bu adamlar.
    lütfen kızmayın şahsi fikrim ama fenerbahçeliler artık bu adamlara kredi vermemeli bunlar tasını tarağını toplayıp gitmeli zararını siz ve türk futbolu çekiyor görün bunu artık.
    gençfb lilere bile yapmadıklarını bırakmadı bu adamlar ve hala millet bunları fenerin faydasına sanıyor

Kusura bakma ama Ünal da aziz nihat kadar var..

Adam alakası olmayan konularda her fırsatta feneri igneliyor, bırak sanane uefa&fenerden, sen şampiyonluğunu kutlasana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

kızıcaksınız ama neden bu adamları destekliyorsunuz nihat ve aziz bence en büyük hatanız bu

Kusura bakma ama Ünal da aziz nihat kadar var..

Adam alakası olmayan konularda her fırsatta feneri igneliyor, bırak sanane uefa&fenerden, sen şampiyonluğunu kutlasana

hocam sende haklısın ama sırf galatasarayı taşlıyor diye yanlış insanların peşinden gitmek büyük hata..
    azizin fenere nihatın fenere kazandırdıkları çok olabilir ama kaybettirdiklerini bir düşünün koskoca bir çınarı nekadar rezil ettiler şikeydi şebekeydi..

• Ağlayacaksanız oynamayalım beyler.
  • nihat gitti ağladı programda.beyfendi gibi çık konuş sen fenerbahçe klübünün yöneticisisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

nihat gitti ağladı programda.beyfendi gibi çık konuş sen fenerbahçe klübünün yöneticisisin

Ben sanmıyorum. Akraba kontenjanı falan var bu herifin bana göre. Böyle adamların market bile işletebileceğini sanmıyorum ama bizde kulüp yönetiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

FBahçe Camiası tamamen homojen. 15 yaşında antu'da yazan Berkcan'la Başkan Vekili Nihat Özdemir'in kafası aynı çalışıyor.

off off çok fena çok
  • nihat özdemirin konuşmalarından sonra derbi sonrası olayların neden çıktığını anlamak çok da zor değil. bu yönetici tipinin ülkemizde değişmesi lazım. bizde de bu yönetici adnan öztürk. taraftarı germekten başka bir şey yapmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

Ağlayacaksanız oynamayalım beyler.

aga öğrenmişsiniz bi laf her konuda aynı cümle :)
  • Bu tiplerin kulüp yöneticisi olması hayret verici bir şey. Bunlar, taraftarları birbirine düşman etmekten başka bir halta yaramazlar. Bunlar yüzünden insanlar ölür, yaralanır. Sonra da niye insanlıktan çıktık deriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.