Evet gerçekten çok güzel konuştu ve ağzından bal damladı. Mehmet Ali Birand'a ise çok sert çıktı ve Birand suçunu kabul etti. Eğer ki, Koyu Fenerbahçeli iseniz üşenmeden izleyin.
Not: Video şu an upload aşamasında. Video açılmaz ise lütfen 1-2 ara ile tekrar sayfayı yenileyip deneyiniz. , Video upload: %40
helal olsun be ünalın bittiği akşam bu akşam, başkana bak fatih terimin sözünden çıkamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TV
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
hani la video
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sizden özür diliyorum ama, Youtube uzun videoyu kabul etmedi. 27 DK. oldğu için uzun olduğundan link silinmiştir uyarısı verdi. !Boşuna beklettim kusurabakmayın. Link vericem. İndirip izlersiniz arkadaşlar.
Bosa yorulma antu ya girin orda bol bol var Nihat özdemir stayla
quote:
Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
nihat özdemir ne yapmış adama öyle ya, adam üç kelime etti programı bitirdi maa
quote:
Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
birand taraflı haber yaptıgını kabul etmek zorunda kaldı. unal aysal yalancı duruma düştü.fatih terim in kararinin altında ezildiği belli oldu.sadece tesüf ederim diye bildi.ustelik nihat özdemir ben konuşmami bitirdim unal aysal in soylediklerini dinlemiycem diyerek konuşmayı bitirdi.
biz gercekten insan bozma isini cok iyi yapiyoruz.birand ida bozdu unal başkanıda bozdu.senelerdir haber yapan adam kabul ediyorum tarafli haber yapılmiş demek zorunda kaldı.bizim coooook hakkımızı yiyor bunlar.
quote:
birand taraflı haber yaptıgını kabul etmek zorunda kaldı. unal aysal yalancı duruma düştü.fatih terim in kararinin altında ezildiği belli oldu.sadece tesüf ederim diye bildi.ustelik nihat özdemir ben konuşmami bitirdim unal aysal in soylediklerini dinlemiycem diyerek konuşmayı bitirdi.
biz gercekten insan bozma isini cok iyi yapiyoruz.birand ida bozdu unal başkanıda bozdu.senelerdir haber yapan adam kabul ediyorum tarafli haber yapılmiş demek zorunda kaldı.bizim coooook hakkımızı yiyor bunlar.
Alıntıları Göster
ne adamlarsınız vallahi komedisiniz
quote:
Alıntıları Göster
Nihat Özdemir neler yapmış ya. Harbi helal olsun günahım kadar sevmem ama helal olsun gerekli ayarları vermiş.
koskoca yöneticiler, futbolcular, medyanın güçlü yorumcuları yazarları vs her takım için söylüyorum onlar böyle davranıyorsa biz taraftarın yaptığı her şey normaldir...
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Taraflı haber yapıldığını mı, yoksa kışkırtıcı haber yapıldığını mı kabul etti. Dikkatli izle...
quote:
Orijinalden alıntı: o.sahin
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Taraflı haber yapıldığını mı, yoksa kışkırtıcı haber yapıldığını mı kabul etti. Dikkatli izle...
koskoca yöneticiler, futbolcular, medyanın güçlü yorumcuları yazarları vs her takım için söylüyorum onlar böyle davranıyorsa biz taraftarın yaptığı her şey normaldir...
Alıntıları Göster
Valla Nihat özdemir'i sevmiyorum , isterse Ünal Aysal'ı yerin 7 kat dibine soksun yinede Benım gibi Fenerbahçe taraftarına Asla yaranamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: McSlaty
Valla Nihat özdemir'i sevmiyorum , isterse Ünal Aysal'ı yerin 7 kat dibine soksun yinede Benım gibi Fenerbahçe taraftarına Asla yaranamaz.
Alıntıları Göster
Adam gibi link verin de izleyelim bari. Youtube olmuyorsa rapide falan yükleyin de ****. Akşam duydum programa katılacaklarını hiç ilgimi çekmemişti.Şimdi yapacak işim yok bari bunu izleyeyim
yöneticisi böyle olan takımın taraftarının o yaptıkları çok normalmiş demek onu anlıyoruz bu konuşmalarından, bir senedir kıvırmadığı konu kalmayan adam hala çıkmış konuşabiliyor televizyonda sağa sola suç atarak pes..
maç öncesi fener şampiyon olur umuduyla kupa töreninin kadıköyde yapılmasına ses etmeyen yönetici takımı galatasaray şampiyon olunca yapmadığı kepazelik kalmadı töreni yaptırmamak için üstüne çıkmış bir de rezillikerini kapatmak için sağa sola suç atıyor, sonuç olarak fenerin şampiyonluğu kaçırması değil galatasarayın kadıköyde o kupayı kaldırması çok içlerine oturmuş iyice belli oldu bu, bunları böyle görünce şampiyonluk daha da bir anlam kazanıyor bizim gözümüzde..
gereken konusmayi yapti ve birand'a da agzinin payini verdi.
Ancak bu konusmasi onu yonetimde tutmaya yetmez kredisini kaybetti coktan.
quote:
Orijinalden alıntı: Pepe Kontes
yöneticisi böyle olan takımın taraftarının o yaptıkları çok normalmiş demek onu anlıyoruz bu konuşmalarından, bir senedir kıvırmadığı konu kalmayan adam hala çıkmış konuşabiliyor televizyonda sağa sola suç atarak pes..
maç öncesi fener şampiyon olur umuduyla kupa töreninin kadıköyde yapılmasına ses etmeyen yönetici takımı galatasaray şampiyon olunca yapmadığı kepazelik kalmadı töreni yaptırmamak için üstüne çıkmış bir de rezillikerini kapatmak için sağa sola suç atıyor, sonuç olarak fenerin şampiyonluğu kaçırması değil galatasarayın kadıköyde o kupayı kaldırması çok içlerine oturmuş iyice belli oldu bu, bunları böyle görünce şampiyonluk daha da bir anlam kazanıyor bizim gözümüzde..
Alıntıları Göster
Zuhahahaha kupayı aydınlıkta almışız. cidden bu adama inanıyor musunuz gerçekten soruyorum arkadaşlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Adam gibi link verin de izleyelim bari. Youtube olmuyorsa rapide falan yükleyin de ****. Akşam duydum programa katılacaklarını hiç ilgimi çekmemişti.Şimdi yapacak işim yok bari bunu izleyeyim
Yukarıda verdik işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
Zuhahahaha kupayı aydınlıkta almışız. cidden bu adama inanıyor musunuz gerçekten soruyorum arkadaşlar ?
Alıntıları Göster
Nihat'ın şirazeden sonra yörüngesi de kaymış. Adam karanlıkla aydınlığı da karıştırmaya başlamış. Harbiden tam numune bu adam. Ee böyle taraftara(hala bu adamı destekleyenler) böyle yaranırsın, adamlar cin:)