Şimdi Ara

Kanal içi olmayan en iyi kulaklık? (MX-???) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yuinmi. hic duymadim oyle bisey. buyuk bilinen guzel markalardan tavsiye ettigin varmi. mx760 nasil? mx serisinin en iyisimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulakliksiz

yuinmi. hic duymadim oyle bisey. buyuk bilinen guzel markalardan tavsiye ettigin varmi. mx760 nasil? mx serisinin en iyisimi

yuın forumda var ömer hocam satıyo kulaklık dükkanı var 2.el bölümünde ordan bak mx760dan iyidir pk1 laf dinlememezlik edip kazık yemeyi çok seviyonuz ama olsun
    düzeltme:mx760 tiz mid olarak güzelde bas olarak kötüymüş kullanmadım ama o seriden en iyisi zaten mx360 dır galiba mx760a vereceğin paraya çok daha güzel şeyler alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 16 Şubat 2010; 23:13:19 >
  • mx360 ucuz degilmi. kotu cikmasin sonradan da. paramiz cobe gitmesin yani. o yuzden dedimben
  • Yuin Pk1 iyidir

Bir de Blox TM5 var. Bazı konularda birbirlerine denk bazılarında da birbirlerine üstün olan yanları var. Blox'ın fiyattaki üstünlüğü ise tartışılmaz: 180$

Boşverin Sennheiser'ın Mx serisini... Yuin'i küçümsemeyin ve bu fiyata es geçmeyin derim.
  • Pk1'in 160 dolar fiyatı var ve mp3 çalar ile sürülmesi biraz zor. Pk3 iyi bir seçenek bence. Ayrıca yuin piyasada sennheiser kadar ünlü veya eski değil belki ama f/p olarak çok üstün. PK3 dinlemedim ama tüm mx serisini havada karada mahvedeceği söyleniyor. Bir kere yuin kullandıktan sonra hayran kalmamak mümkün değil gerçekten.
  • quote:

mx360 ucuz degilmi. kotu cikmasin sonradan da. paramiz cobe gitmesin yani. o yuzden dedimben

30 küsür lira
  • Özür diliyorum, Pk1 olarak düşündüm ben bütün olayı, TM5'i de o ayarda yorumladım.

"Yuin Pk3 iyidir "
  • quote:

yuinmi. hic duymadim oyle bisey. buyuk bilinen guzel markalardan tavsiye ettigin varmi. mx760 nasil? mx serisinin en iyisimi

senin duymamış olman kötü bi marka olduğuna işaret değildir, belki tam tersi iyi bi marka olduğuna işarettir

yuinlerden sonra mx660 ve mx760 gelir bu iki kulaklık ses olarak aynıdır ve bassları da gayet tatmin edicidir, tabi kaliteli bi player ile..
    mx560 da mx660 ve mx760 ın peşinden gelir, diğerlerini bilmiyorum.
  • 660 ve 760 arasinda hicmi fark yok simdi. tek fark kablo uzunluguysa eger ve ouzatma ekiyse kararsiz kaldim arada da on ytl fark var yani
  • sen bence git garanti olsun mx360 al o seni bi süre idare eder
  • aradaki fark kablo uzunluğu yani uzatma kablosu (mx760 ın özelliği) ve ses ayarlama çubuğu (mx660 ın özelliği).
  • kulaklık üzerindeki ses ayarlama çubuğu çok pratik bir özellik, bu nedenle mx660 al derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.