Şimdi Ara

Kanal tedavisi yaptırmayın, direk çektirin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok yakın bir zamanda üniversite hastanesinde muayene oldum. Enfeksiyondan bahsetmediler.

Öncesinde devlet hastanesinde kontrole gittim orada da bir sorundan bahsetmediler. Birkaç dolgu yenilendi o kadar.

Şu anda hiçbir şikayetim yok. Yine de tekrar gidip burada lezyon varmış demeli miyim?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şikayetim yok. Kanal tedavisine bağlı olarak renklenme oluştu. Internal bleaching ile beyazlatma yaptırdım. Kanal olduğu için hiç uyuşturmadı bile dolgu için.

Geçmiş olsun.

• Kemik tozu ile bu sorun hallediliyor. Çok tanıdığım var yıllarca sigara içip çürüklerle gezen, dolgularla gezen sonunda 12 implantı ağzına taktıran. Yalan bilgi.

• faruk F kullanıcısına yanıt

Hocam film panoramik olduğu için öyle gözüküyor olabilir dediğiniz gibi. Periapikal olanlar direk diş kökünü gösteriyor daha kesin ama 2 yerde de öyle dendiyse çekim ve fotoğraf kalitesinden öyle olmuş olabilir. Enfeksiyon olmayabilir bence gitmenize gerek yok tekrar. Filimin orjinalinden daha net anlaşılır öyle dedilerse öyledir içiniz rahat olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 15 Aralık 2022; 0:37:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.