Suçsuzluğumuz kanıtlansın küme düşmeyelim çekiliş yapıp Beşiktaş atkısı vereceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: Toraman1903
Lugano gitti gidiyor beyler biz mi alsakki
Dur toraman bari sen yapma zaten ortalık karışık
Suçsuzluğumuz kanıtlansın küme düşmeyelim çekiliş yapıp Beşiktaş atkısı vereceğim
Listeye beni yaz o zaman seneye şampiyonuz
Beşiktaş'ın bu işlerle işi olmaz ki ucundan bile bulaşmışsak düşürülsün dedik.Fakat ortada şüphe ile tutulan 3 kişi var.Onların biran önce aklanmasını diliyoruz.
Mersin ne alaka ya? Hiç adı geçmedi yöneticileri içeri alınmadı ben mi yanlış hatırlıyorum.
İnşallah her şey hak ettiği gibi sonuçlanır ve İnşallah haksızlıga kımse ugramaz
quote:
Orijinalden alıntı: wesker7
İnşallah her şey hak ettiği gibi sonuçlanır ve İnşallah haksızlıga kımse ugramaz
aynen katılıyorum
ben de inanmıyorum bu şike işine karıştığımıza. ama büyük ihtimal eksi puanla başlayacağız lige. türkiye kupası da gider büyük ihtimal. küme düşmemiz söz konusu bile değil bence.
İnş kulubümüz aklanacak
Kimse tehlikenin farkında değil
M.İ.Y düşerse ve Nobre'yi, Erhan Güven'i, Hakan Arıkan'ı geri gönderirlerse bize?
Mantıklı. Böyle böyle düşeceksiniz şimdiden başınızın çaresine bakın denmiş olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme