Şimdi Ara

Kanallari guncelleyemiyorum yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,internette baya araştırdım ama hotbird e yönelik pek güncel anlatımlar bulamadım. Yazliktayim ve yazdan yaza uyduyu kullaniyorum o yüzden pek takip edemiyorum. Neyse sorunuma geleyim. Internetten araştırıp frekanslari giriyorum ve kanal arama yapıyorum fakat hangi frekansi girersem gireyim hep ayni kanallari buluyor. Gecen yaz ya da ondan önceki yaz bir sürü kanal vardı.Bu yaz geldiğimde gördüm ki çoğu kanal taşınmış sinyal yok diyor. Biraz kurcaladim ve iyice çöplüğe döndürünce kanal listesini,fabrika ayarlarina dönüp tekrardan girdim frekanslari. Şuan gecen sene calisan ama bu sene calismayan kanallarda yok kanal listemde. 250 300 e yakin kanal buluyor ama çoğu çalışmıyor,100 e yakin media brodcast benzeri tanitim kanallari var,bir suru arap kanali var 3 5 tane italyan kanali var o kadar. Neyi yanlış yapiyor olabilirim,canagimin yönünü değiştirmem mi lazim sorun nedir yardimlariniz bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanallar zaten uydu kendi buluyor ekliyor. Bu zamanın cihazları TGS uyumlu . Sıkıntı yapma . Kendi bulur. Güncel i açık yap yeter.

• wakara kullanıcısına yanıt
    Cihaz 10 11 yillik falan en az

• WrathofGlatzeman kullanıcısına yanıt
    http://tr.kingofsat.net/tv-13.0E.php
    Güncel frekanslara buradan bakabilirsiniz. Hotbird, Polonyalı ve İtalyan kanalların çiftliğine dönmüş. Çoğu da şifreli.

http://tr.kingofsat.net/tv-19.2E.php
    Astra uydusunda daha iyi kanallar var. Antenin arkasından bakınca Hotbird LNB'sinin sağına ekleyeceğiniz LNB ile bu kanalları seyredebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 11355 v 29900 dan daha sabah sebeke taraması yaptım dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.