Bildirim
Kanarya ele alıştırma eğitimim. Paylaşım ve sorularım. (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Nerde yaşıyorsun ? çok pahalı bak ben o 3nün toplamı kadar diktörtgen kafesi 50 tlye aldım.Pet shoptan istanbul avrupa yakasında verim adres yaşıyorsan çok pahalı sakın alma innernetten hem kuş için yazık ilerde eş aldımı küçücük kafes hemde senin parana yazık hak etmiyor bu kafesler bu paraya. Kafes boyu 1.5 uzunlugunu alman iyi olmus seviyorlar yüksek yeri
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-xl-tabanli-ciftehane-0099-203043779/detay
http://www.sahibinden.com/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-kafes
http://www.evcilal.com/Kafesler,LA_211-2.html?gclid=CjwKEAiAjsunBRCy3LSlz_PJqCgSJACJY7yKkuO3VBTqDXmbZfOjnc2KPtpcdY_vlM-Xmk35cb1qXhoC9Y_w_wcB#labels=211-2
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=muhabbet+ku%C5%9Fu+kafesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 1 Mart 2015; 20:56:50 >
-
Ya haklısın ama içime sinen bir model bulamadım.
O sebeple internetten alayım dedim.
Toxic boya vb olmasın biraz kaliteli olsun deyince de ister istemez bu fiyatlara çıkıyor.
Asıl merak ettiğim mavi çatılı olan kuşu ürkütür mü vb.?
Diğerleri de tek kapı ileride sıkıntı yaratır mı? -
Denizli'de yaşıyorum.
İçime kurt düştü acele etmeyeyim bari.
Kuş erken tüy dökümüne girince acaba kafes küçük, çok mu sıkıldı diye acele etmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 1 Mart 2015; 21:01:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: biuu
Toxic boya vb olmasın biraz kaliteli olsun deyince de ister istemez bu fiyatlara çıkıyor.
Diğerleri de tek kapı ileride sıkıntı yaratır mı?
Çift kapılı 3 yemlikli kafesleri tavsiye ederim çift kuş için ideal boyutta olur. İlerde bi eş alırsan Yuvayi takman için bi 2. Kapıya ihtiyaç duyacagin için tek kapılı kafeslere bakma zaten boyut olarakta küçük olurlar. Ben evde kafes kullanmıyorum sadece bi yere giderken kullanıyorum. Kuslarim kendi yapmış olduğum kafes içindeler. Etrafa uçuşan toz ve tüylerin den kurtulmak için. Yaptım geniş istedikleri gibi at koşturuyor lar. Hem fazla salma geregide duymuyorum bu yüzden. Sende dilersen biraz bekle ondan sonra bi kafes yapabilirsin yada yaptir kafana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mubişim
quote:
Çift kapılı 3 yemlikli kafesleri tavsiye ederim çift kuş için ideal boyutta olur. İlerde bi eş alırsan Yuvayi takman için bi 2. Kapıya ihtiyaç duyacagin için tek kapılı kafeslere bakma zaten boyut olarakta küçük olurlar. Ben evde kafes kullanmıyorum sadece bi yere giderken kullanıyorum. Kuslarim kendi yapmış olduğum kafes içindeler. Etrafa uçuşan toz ve tüylerin den kurtulmak için. Yaptım geniş istedikleri gibi at koşturuyor lar. Hem fazla salma geregide duymuyorum bu yüzden. Sende dilersen biraz bekle ondan sonra bi kafes yapabilirsin yada yaptir kafana göre.
Ya kafesi kuş kullanacak aslında. Onların isteğine uygun olması tabi daha önemli ama ben biraz işin kozmetiğine kaçtım sanırım.
Kafes göze hoş görünsün istedim.
Kafes telleri muhabbet kuşlarında olduğu gibi yatay olsa ne olur? Kanaryaları olumsuz etkiler mi?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mubişim
quote:
Ya kafesi kuş kullanacak aslında. Onların isteğine uygun olması tabi daha önemli ama ben biraz işin kozmetiğine kaçtım sanırım.
Kafes göze hoş görünsün istedim.
Kafes telleri muhabbet kuşlarında olduğu gibi yatay olsa ne olur? Kanaryaları olumsuz etkiler mi?
Bu yatay dikey tel meselesi şöyle dir. Muhabbet kuşları gagalariyla tutunarak hareket ettikleri için yatay telli kafes yapılmış yani kuş kafes içindeki hareketi rahat olsun kolaylıkla tirmanabilsin diye. Bu kanaryalar için geçerli değildir. Kanaryalar rahatlıkla istedikleri yere zorlanmadan tirmanabilirler. Bu yüzden kuşun kafes içerisindeki hareketinde bi güç durum yoksa kuşu etkilemez.
-
quote:
Denizli'de yaşıyorum.
İçime kurt düştü acele etmeyeyim bari.
Kuş erken tüy dökümüne girince acaba kafes küçük, çok mu sıkıldı diye acele etmiştim.
Bir insan olarak 2+1 evde kalmak yerine villada yada 3+1 de yaşamak daha iyidir ve mutluluk vericidir. -
Ya aradağım 3+1i bulamadım işte. hagen vision m01 var oda rezidansmış 180 tl. :D
Sizden ricam.
Kafes ayağının taşıyabileceği. Olaki eş alırsam 2 kuşun yaşamasına uygun. Kocaman çifthanelerden değilde.
25-30cm en / 40-45cm yükseklik / 40-50 cm boy civarı, 2 kapılı, 3 yemlikli bir kafes görürseniz link eklemeniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 1 Mart 2015; 23:26:58 > -
quote:
Ya aradağım 3+1i bulamadım işte. hagen vision m01 var oda rezidansmış 180 tl. :D
Sizden ricam.
Kafes ayağının taşıyabileceği. Olaki eş alırsam 2 kuşun yaşamasına uygun. Kocaman çifthanelerden değilde.
25-30cm en / 40-45cm yükseklik / 40-50 cm boy civarı, 2 kapılı, 3 yemlikli bir kafes görürseniz link eklemeniz.
Yaşadığın yerde kactane petshopcu var bilmiyorum ama hepsini gez. yoksada getirtebilirsin. Yada en uygun fiyatlarda I am tony montana 'nın. Vermiş olduğu linklerde uygun kafesler var. Gorsellikten once kuşun rahat edeceği kafes al yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptıgınız kafesin fotoğrafını atabilir misiniz? -
Ara tüy dökümüden olduğu için bir haftadır kafesten çıkarmıyordum. Ortalığı batırıyordu çünkü..
Kaç gündür kafes bakıyorum bulamayınca çıkarayım da kanatları açılsın biraz dedim.
Çok özlemişim, oda beni özlemiş. Artık koluma omuzuma konuyor, öpmeme bile izin veriyor.
Kuşlarım benim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 2 Mart 2015; 19:42:29 >
-
-
Güzelmiş ben önüne tel çekmeyi planlıyorum ama nereden bulacağım istediğim ölçüye göre bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: agirseviyorum
Güzelmiş ben önüne tel çekmeyi planlıyorum ama nereden bulacağım istediğim ölçüye göre bilmiyorum
Ha önüne tel cekmisim ha kafeste kalmış Aynı şey. Yani ben pislikten kurtulmak için Yaptım. Üste koydum havalandırma yerini. Önünü bilerek şeffaf bıraktım görselliği hem bozmasın diye hem pislik dışa çıkmasın diye. Geniş olması kuşlar için daha rahat alan. Ben pvc den yaptım. Alt kısmı yemlik taktigim yer plastik kasa. Elimdeki malzemelerle yaptım ek ücret bişey harcamadim sadece silikona verdim para o kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yaratıcısınız tebrik ederim.
Bugün birkaç petshop gezdim. İnternette linkine bile tıklamadığım kafesler 60tl.
Bilgi sıfır.
Dikey telli ideal boy kanarya kafesi istiyorum eni 45-50 cm olsun. Bana muhabbet kuşu kafesi gösteriyor. Dedim bu yatay tellilerden bende(20x30x40cm) var. Büyük bir şey istiyorum.
Senin kafes iyi büyütme. Kanaryalar küçük kafeste yaşar.
Ya ötüm kafesi istemiyom ki, rahat etsin hayvan.
Dedim belki eş alırım. Olsun bunda da olur, takarız bir yuvalık. Falan filan.
Nitekim pahalı mahalı ama sanırım imac marka mavi çatılı olan ürünü sipariş edeceğim.
Yer ayarlarda eş falan almayı düşünürsem bana linkini attınığınız XL çifthane 35 tl. Harika bir şey onu alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 3 Mart 2015; 19:23:59 >
-
quote:
Çok yaratıcısınız tebrik ederim.
Bugün birkaç petshop gezdim. İnternette linkine bile tıklamadığım kafesler 60tl.
Bilgi sıfır.
Dikey telli ideal boy kanarya kafesi istiyorum eni 45-50 cm olsun. Bana muhabbet kuşu kafesi gösteriyor. Dedim bu yatay tellilerden bende(20x30x40cm) var. Büyük bir şey istiyorum.
Senin kafes iyi büyütme. Kanaryalar küçük kafeste yaşar.
Ya ötüm kafesi istemiyom ki, rahat etsin hayvan.
Dedim belki eş alırım. Olsun bunda da olur, takarız bir yuvalık. Falan filan.
Nitekim pahalı mahalı ama sanırım imac marka mavi çatılı olan ürünü sipariş edeceğim.
Yer ayarlarda eş falan almayı düşünürsem bana linkini attınığınız XL çifthane 35 tl. Harika bir şey onu alırım.
İçinize hagisi sinerse artık onu alın. O linki ben atmadım. I am tony montana isimli arkadaş attı. İşinize yararasa onu alın. Bölme li olması sizi neden rahatsız ediyorki. Ne güzel işte yavrularda olursa ayirirsiniz. Aynı kafes bendede var bendeki muhabbet kafesi çift bölmeli olmasi çok işime yarıyor.
-
Yok rahatsızlıktan değilde. Kafes tek kuş için çok büyük. Oğlumda bronşit astım var. Alerji teşhisi henüz konmadı ama. Doktor kuşu tavsiye etmiyor.
O sebeple ben kanaryaları çoğaltmayı düşünmüyorum. İleride cam balkon falan olursa çifthanelere başlarım bende.
Şimdi daha soğuk daha tenha bir odaya koydum. Askıda aldım. Bu kafes çok büyük askıya gelmez ayrıca.
Aslında olmadı aşağıdaki gibi bir şey yapacağım bende :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 3 Mart 2015; 20:14:43 >
-
quote:
Yok rahatsızlıktan değilde. Kafes tek kuş için çok büyük. Oğlumda bronşit astım var. Alerji teşhisi henüz konmadı ama. Doktor kuşu tavsiye etmiyor.
O sebeple ben kanaryaları çoğaltmayı düşünmüyorum. İleride cam balkon falan olursa çifthanelere başlarım bende.
Şimdi daha soğuk daha tenha bir odaya koydum. Askıda aldım. Bu kafes çok büyük askıya gelmez ayrıca.
Aslında olmadı aşağıdaki gibi bir şey yapacağım bende :D
hay siz çok yaşayın emi. Çok hoşuma gitti. Biraz tebessüm de iyi geldi. Aslında insan aklını kullanarak yaratıcı işler basabiliyor ama üşengeclik olunca işin kolayına kaçan larda var. Bu arada çok geçmiş olsun. Bencede kuş zararlı böyle hastalık için. En ufak toz bile kötü durama getirebilir hastalığı değil ki kuşun tüy arasındaki toz lar daha tehlikeli. İşinize karışmak gibi olmasın ama havalar da biraz iyi gibi ama. Kuşun hastalanma olasılığını da göz önünde bulundurun bence. Fazla soğuk ortama koymayın kuşu. Birde onun hastalığıyla uğraşmak zorunda kalırsınız. İnşaallah işiniz yolunda gider de içinize sinecek bi yöntem bulursunuz. Tekrar geçmiş olsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X