Şimdi Ara

KANARYA İLK FİREYİ VERDİ!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenebahçe'de Serdar Kulbilge şoku yaşanıyor!.. Sarı lacivertli takımla sözleşmesi sona eren kaleci Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını açıkladı!..

Yönetimle günlerdir süren pazarlıktan sonuç alamayan başarılı kaleci, sarı lacivertli yönetimle anlaşamadı.

MARATON.COM.TR'ye özel açıklamalarda bulunan Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını söyleyerek, "Yönetimin önerdiği rakamla benim istediğim arasında uçurum var. Geleceğimi düşünmek zorundayım. Başka takımlardan teklifler alıyorum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Bana her zaman destek çıktılar. Fenerbahçe'de geçirdiğim günler benim için çok güzeldi" dedi.

EMRAH FENER'E Mİ?
    Daha önce adı Rus kulüpleriyle anılan kaleci Serdar'ın gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilirken, henüz kararını vermediği gelen haberler arasında.

Serdar Kulbilge'nin Turkcell Süper Ligin yeni takımlarında Eskişehirspor ile görüştüğü öğrenilirken, Fenerbahçe'nin ise Malatyaspor'un genç kalecisi Emrah Tuncel'i renklerine bağlamak için harekete geçtiği iddia edildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

•  KANARYA İLK FİREYİ VERDİ!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

KANARYA İLK FİREYİ VERDİ!..
    serdar iyi kaleci ama kalede uçtuğu gibi fiyatta uçmamalı. FB den fzlasını verecek varsa gitsin. bu arada verelim serdar ı trabzon a alalım kaleci onur u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

serdar iyi kaleci ama kalede uçtuğu gibi fiyatta uçmamalı. FB den fzlasını verecek varsa gitsin. bu arada verelim serdar ı trabzon a alalım kaleci onur u

Alıntıları Göster
    Keşke orta yolu bulsalardı ama olmadı herhalde, serdar iyi bir kaleci ekonomiyi düşünmekte hakkı...
    Yolu açık olsun gittiyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Keşke orta yolu bulsalardı ama olmadı herhalde, serdar iyi bir kaleci ekonomiyi düşünmekte hakkı...
    Yolu açık olsun gittiyse.

Alıntıları Göster
    adam 1 milyon euro istiyo yıllık maaşının 2 katıymış nerdeyse yollasınlar ztn yeni kalecimiz kim olcak ona bakalım ben şahsen julio cesar ı isterim o olmazsa dida oda olmazsa gomes oda olmazsa ben geçerim kaleye wersinler yılda 100 bin euro her yerde oynarım özellikle kejmandan çok gol atarım buna eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathstrokee

adam 1 milyon euro istiyo yıllık maaşının 2 katıymış nerdeyse yollasınlar ztn yeni kalecimiz kim olcak ona bakalım ben şahsen julio cesar ı isterim o olmazsa dida oda olmazsa gomes oda olmazsa ben geçerim kaleye wersinler yılda 100 bin euro her yerde oynarım özellikle kejmandan çok gol atarım buna eminim

Alıntıları Göster
    Anlayamadığım nokta Eskişehirspor'un Fenerbahçe'den daha fazla para vericek olması?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

Anlayamadığım nokta Eskişehirspor'un Fenerbahçe'den daha fazla para vericek olması?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

unakitan

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

kemal unakıtan verir 2 milyon euro

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

evet aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

quote:

evet aynen öyle

Alıntıları Göster
    yazık oldu ya:/ ama emrahda gelecek vaadeden bir futbolcu kanımca

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

aynen abi, o olmazsa Tolga'ya da razıyım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

aynen abi, o olmazsa Tolga'ya da razıyım ben

Alıntıları Göster
    serdar sakatlanana kadar kalede çok güven veriyordu ve birinci kalecimizdi, sağlam bir duruşu vardı, çok müthiş hareketler yapmasa da yenmiycek goller yemiyordu, sakatlandı ve rüştü yü de nasılki sakatlanana kadar çok iyi oynamasına rağmen gözden çıkardıysak serdar ı da çıkardık, ha rüştü yü 2. kaleci olarak tutamazsın o anlaşılır ama serdar gibi milli takım seviyesindeki üst düzey bir kaleciye 3 kulvarda yarışmaktan bahsedip 1 milyon euro bile veremiyorsan boşa transfer yapmanın gereği yoktur bence, ölmüşüz ağlayanımız yok, yedek kulubemiz yeterli değil diye avrupada eleniyoruz, ligde tekliyoruz, sonra da yedeklerimizden en önemlileri olan önder le serdar a yol veriyoruz, hem de yerli statüsünde olup bu kadar önemli adamları gönderiyoruz, aziz yıldırım ın şu ticari zekası keşke futbolda da olsa da senelerdir yaptığımız saçmalıkları yapmaya devam etmesek

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

serdar sakatlanana kadar kalede çok güven veriyordu ve birinci kalecimizdi, sağlam bir duruşu vardı, çok müthiş hareketler yapmasa da yenmiycek goller yemiyordu, sakatlandı ve rüştü yü de nasılki sakatlanana kadar çok iyi oynamasına rağmen gözden çıkardıysak serdar ı da çıkardık, ha rüştü yü 2. kaleci olarak tutamazsın o anlaşılır ama serdar gibi milli takım seviyesindeki üst düzey bir kaleciye 3 kulvarda yarışmaktan bahsedip 1 milyon euro bile veremiyorsan boşa transfer yapmanın gereği yoktur bence, ölmüşüz ağlayanımız yok, yedek kulubemiz yeterli değil diye avrupada eleniyoruz, ligde tekliyoruz, sonra da yedeklerimizden en önemlileri olan önder le serdar a yol veriyoruz, hem de yerli statüsünde olup bu kadar önemli adamları gönderiyoruz, aziz yıldırım ın şu ticari zekası keşke futbolda da olsa da senelerdir yaptığımız saçmalıkları yapmaya devam etmesek

Alıntıları Göster
    serdar giderse fener çok şey kaybeder bence..
    ben çok beğeniyorum serdar' ı..

işallah fenerden gider..

• quote:

Orijinalden alıntı: soho

serdar giderse fener çok şey kaybeder bence..
    ben çok beğeniyorum serdar' ı..

işallah fenerden gider..

Alıntıları Göster
    Serdar beş para etmez bi kaleci...

Güle güle ona yolu açık olsun...

Yerine yetenekli bi genç alalım yeni Volkan çıkaralım...

Serdarın kumbara olmamasının tek nedeni önünde Lugano olması... Gerisi hikaye...

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Serdarın kumbara olmamasının tek nedeni önünde Lugano olması... Gerisi hikaye...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

fenerbahçenin 1.kalecisi olacak kadar iyi bir kaleci değil ama beş para etmez bir kaleci kesinlikle değil. bana göre kesinlikle çok iyi bir yedekti.. fenerbahçenin büyük hedefleri varsa biraz paradan feragat edip böyle yedek oyuncuları tutmaları lazım. serdar çok ekstra kurtarış yapan bir kaleci değil ama aptal saptal gol de yemiyor, güvenilir en azından.. ayrıca volkan ın da önünde lugano vardı o da yedi gol.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Alıntıları Göster
    quote:

kesinlikle beş para etmez bir kaleci değil. fenerbahçe de dahil türkiyede her takımda ilk 11 oynayabilir bence. ama fenerbahçede kalırsa ya volkana ya serdara yazık olacak. benim anlamadığım niye biz hiç bir futbolcuyu satamıyoruz. hep kontratları bitiyor, bedavaya gidiyorlar. tuncay, önder, serdar, nobre ve az kalsın semih...

genç alalım demişsin ama altyapıdan yetişme volkan babacan gibi 17 yaşından beri milli olan bir kalecimiz var, şu an galiba 21 yaşında. 2. kalecimiz o olur, yeni transfere gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eblek

quote:

kesinlikle beş para etmez bir kaleci değil. fenerbahçe de dahil türkiyede her takımda ilk 11 oynayabilir bence. ama fenerbahçede kalırsa ya volkana ya serdara yazık olacak. benim anlamadığım niye biz hiç bir futbolcuyu satamıyoruz. hep kontratları bitiyor, bedavaya gidiyorlar. tuncay, önder, serdar, nobre ve az kalsın semih...

genç alalım demişsin ama altyapıdan yetişme volkan babacan gibi 17 yaşından beri milli olan bir kalecimiz var, şu an galiba 21 yaşında. 2. kalecimiz o olur, yeni transfere gerek yok.

Alıntıları Göster
    Serdar kadar kaliteli bir Türk kaleci bulmuşlarsa anlarım, aksi takdirde tamamen saçmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: karalı

Serdar kadar kaliteli bir Türk kaleci bulmuşlarsa anlarım, aksi takdirde tamamen saçmalık

Alıntıları Göster
    Volkan Demirel ve Volkan Babacan zaten var..
    Onların arkasına bi genç kaleci daha alırsak sorun olmaz..
    Serdar'ın da yolu açık olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peiz!

Volkan Demirel ve Volkan Babacan zaten var..
    Onların arkasına bi genç kaleci daha alırsak sorun olmaz..
    Serdar'ın da yolu açık olsun...

Alıntıları Göster
    serdar kadar volkan babacanda çok iyi kaleci,yolu açık olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sözleşmesi bitmiş serbest bir oyuncuyu biz zaten istersek alırız karşılığında size onuru niye verelim? şu senin yazdığını bir trabzonlu yazsa "laza bak yine yaptı lazlığını" dersiniz, aklınız sıra dalga geçersiniz. şimdi biz ne yapalım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.