slm.galatasarayın metin oktayı var ya bizim.....Sizce 100 yıllık fenerbahçe tarihinin en iyi oyuncusu kim?
quote:Orijinalden alıntı: tedoalefter ne yazıkkı ikisinide izleyemedik gördüklerim arasında fenerbahce için rıdvan diyebilirim TÜMER
quote:Orijinalden alıntı: tedoalefter ne yazıkkı ikisinide izleyemedik gördüklerim arasında fenerbahce için rıdvan diyebilirim DENİZ BARIŞ
quote:Orijinalden alıntı: tedoalefter ne yazıkkı ikisinide izleyemedik gördüklerim arasında fenerbahce için rıdvan diyebilirim İzlediklerimin arasında en iyisi Rıdvan DilmenBabam Lefter der malesef onu izleyemedik ...
quote:Orijinalden alıntı: SERKAN DENİZİzlediklerimin arasında en iyisi Rıdvan DilmenBabam Lefter der malesef onu izleyemedik ...Alıntıları Göster lefter ve can bartu.
quote:Orijinalden alıntı: İSKENDER_BÜYÜKZico Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: fox_w Zico Pardon cem papilayı unuttum
quote:Orijinalden alıntı: İSKENDER_BÜYÜKquote:Orjinalden alıntı: fox_w Zico Pardon cem papilayı unuttum Alıntıları Göster 100 yıllık mazide Lefter'dir.
quote:Orijinalden alıntı: Pseudonym100 yıllık mazide Lefter'dir.Alıntıları Göster bırakın rıdvanı ya beckhamdan iyi toplara vuruyomuşta yok vıdı vıdı 1maç war bı maç yok .böyle topcumu olur
quote:Orijinalden alıntı: ChuckPalahniukbırakın rıdvanı ya beckhamdan iyi toplara vuruyomuşta yok vıdı vıdı 1maç war bı maç yok .böyle topcumu olurAlıntıları Göster Efendiliğiyle oyunculuğuyla Aykut u çok severdim ben.
quote:Orijinalden alıntı: fıratkaleEfendiliğiyle oyunculuğuyla Aykut u çok severdim ben.Alıntıları Göster Turhan Sofuoğlu'nu çok severim,ismi ismime benziyor diye,keşke Turan olsaymış
quote:Orijinalden alıntı: kelcikTurhan Sofuoğlu'nu çok severim,ismi ismime benziyor diye,keşke Turan olsaymışAlıntıları Göster Can Bartu var bi de tabi
quote:Orijinalden alıntı: VıLLaCan Bartu var bi de tabiAlıntıları Göster Babam da lefter der... efsane olmuş demek ki artık...
quote:Orijinalden alıntı: ResT_In_PeaCeBabam da lefter der... efsane olmuş demek ki artık...Alıntıları Göster deivid ve deniz
quote:Orijinalden alıntı: ChuckPalahniukbırakın rıdvanı ya beckhamdan iyi toplara vuruyomuşta yok vıdı vıdı 1maç war bı maç yok .böyle topcumu olurAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MaGNuM1 bırakın rıdvanı ya beckhamdan iyi toplara vuruyomuşta yok vıdı vıdı 1maç war bı maç yok .böyle topcumu olur inanmiyorum ben bu yoruma ya
quote:Orijinalden alıntı: Kyle Broflovskiquote:Orjinalden alıntı: MaGNuM1 bırakın rıdvanı ya beckhamdan iyi toplara vuruyomuşta yok vıdı vıdı 1maç war bı maç yok .böyle topcumu olur inanmiyorum ben bu yoruma yaAlıntıları Göster Jay Jay Okocha.