Şimdi Ara

Kandidiyazis (İBS si olanlar gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazdığım yazımı sıkılmadan okuyun gercekten işinize yarayabilir. 2011 senesinde h.pylori enfeksiyonuna yakalandım okadar ilerlediki 15 gün serum lu yattım gastroloji takibinde endoskopi vb. aklınıza gelen herşey yapıldı ve +++ şiddetinde h.pylori görüldü bu bakterinin etkisinden ben ilaç kullandığım halde 6 ay daha karın ağrısı çektim RESMEN İBS dersiniz doktorda öyle dedi zaten. sene 2015 Şiddetli bir karın şişkinliğ ağrı dışkıda düzensizlik stress İBS dersiniz doktor da öyle dedi :) yazımı boşuna okumamanız için dilinizde arkaya doğru sarı pas var ise bu yazımı okumaya devam edin arkadaşlar kardiziyazis denen şey bir mantar türüdür cilt dede görülebilir kalp de görülebilir boğazda görülebilir sindirim sisteminde de pek iyi bir anlatımcı değilsin dediğinizi duyuyorum haklısınız. ancak bu kardiziyazis mantarı nın su an pek gelişmiş bi testi yok siz bu yazımı okuduktan sonra kardidiyazisi bir araştırın bir su bardağına suyu doldurun ve suyun içine tükürün 10 dakika bekleyin eğer tükürüğünüz yüzeyde kalırsa sağlıklı barsak floranız var demektir 10-15 dk içinde bardağa bakın eğer yüzeydeki tükürüğünüzden ahtapot kolu gibi suyun içine doğru sarkıtlar oluşmuş ise sizde kardidiyazis mantarı mevcuttur yani ibs olmadığınızın çok büyük bir kanıtı.Ben bugun kendimde bunun farkına vardım ve yarın doktoruma söyleyeceğim sizi gelişmelerden haberdar ederim.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbie -- 5 Mart 2015; 6:33:09 >

• Gelismeleri yazın lütfen.aynı durumdayiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kel olanlar bir gelsin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.