Bildirim
Kandilde alkollüsün bir de sedye mi istiyorsun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Umarım işine son verilir. Görür SOZO OLOCOK SODYOM YOKu -
Ne yapmasını bekliyorsun eskort gibi gülücükle tatlı sözcükle muammele’mi çeksin?quote:
Orijinalden alıntı: dodomoco
Bu mesaj silindi.
Bence hemşire olması gerektiği gibi davranmış, tebrik ederim -
Sedye yoksa direkt söyleyebilirdi, kandili falan niye katıyor, herkesin inancı kendine. -
Olaylara at gözlüğüyle bakmak bu oluyor işte. Kendi kafanıza uyuyor diye sağlıkta, askeriyede, devlet kurumlarında ayrımcılık yapamazsınız. Hemşire veya doktor olurken ayrımcılık yapmayacağınıza dair yemin ediyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25
Ne yapmasını bekliyorsun eskort gibi gülücükle tatlı sözcükle muammele’mi çeksin?
Bence hemşire olması gerektiği gibi davranmış, tebrik ederim
Alıntıları Göster
Yarın öbürgün türbansız kadınlardan nefret eden türbanlı bir hemşire türbansız birine karşısındaki kişi onunla aynı görüşte olmadığı için videodakine benzer bir olay meydana gelse yine aynı tepkiyi verir misiniz ? Bu kişinin bir de dostunuz ya da aile ferdiniz olduğunu hayal edin. "Olması gerektiği gibi davranmış" der misiniz ?
Tarikatçı bir polis, çevirmede saçınıza başınıza bakıp "sen atayize benziyosun" diyerek ceza yazsa hoşunuza gider mi ?
-
Alkollü alkolsüz
Başörtülü örtüsüz
İnançlı inançsız veya her neye inanıyorsa
Hatta giyinik çırılçıplak..
Sağlık personellerinin görevi insan hayatına hizmettir.
Sağlıkta siyasetlere inanışlara yer yoktur
Orada bilim vardır insan adem vardır. -
Genellemeyiniz...quote:
Orijinalden alıntı: dodomoco
Bu mesaj silindi.
Nedenini yazmama gerek yok. -
Olayın içeriğini bilmiyorum, ama sarkıntılık eden dolu şerefsiz var hiç bir iş yerinde ne iş olursa olsun, hayat kadınlığı hariç, hiç bir kadının yumuşak davranması taraftarı değilim.quote:
Orijinalden alıntı: KASNAKÇI
Olaylara at gözlüğüyle bakmak bu oluyor işte. Kendi kafanıza uyuyor diye sağlıkta, askeriyede, devlet kurumlarında ayrımcılık yapamazsınız. Hemşire veya doktor olurken ayrımcılık yapmayacağınıza dair yemin ediyorsunuz.
Yarın öbürgün türbansız kadınlardan nefret eden türbanlı bir hemşire türbansız birine karşısındaki kişi onunla aynı görüşte olmadığı için videodakine benzer bir olay meydana gelse yine aynı tepkiyi verir misiniz ? Bu kişinin bir de dostunuz ya da aile ferdiniz olduğunu hayal edin. "Olması gerektiği gibi davranmış" der misiniz ?
Tarikatçı bir polis, çevirmede saçınıza başınıza bakıp "sen atayize benziyosun" diyerek ceza yazsa hoşunuza gider mi ?
Alıntıları Göster
Ne demek istediğimi anlatabiliyor’muyum?
-
Video'nun neden kısa olduğunu anlayamadım. Yazılanlar doğruysa işine son verilir umarım. Hemşireler'in %90'ı tam dayaklık. 2 yıllık bölüm okuyorlar, doktorlardan daha burnu havada geziyorlar. -
Olayın içeriğini öğrenmeden yorum yapmayın o zaman. Linke tıklayarak postu ve videoyu izleyin sonra yorum yapın. Çünkü bugün o hastayı böyle tedavi eden hemşire ve bu hareketin cezasız kaldığını gören diğer hemşireler/doktorlar buradan aldıkları gaz ile çok daha fazla ayrımcılık yapmaya başlayacaklar. Ayrımcılık derken sadece din de değil, dış görünüşünü beğenmeyerek size gerekli ilgili göstermeye de bilir. Ucu size dokunmadan anlamıyor insan belki ama empati yapmaya çalışın. Bu ülke laik bir ülke ve bir sağlıkçı asla böyle bir ayrımcılık yapamaz. Hem meslek etiğine aykırı hem de insanlığa. İyi sahurlarquote:
Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25
Olayın içeriğini bilmiyorum, ama sarkıntılık eden dolu şerefsiz var hiç bir iş yerinde ne iş olursa olsun, hayat kadınlığı hariç, hiç bir kadının yumuşak davranması taraftarı değilim.
Ne demek istediğimi anlatabiliyor’muyum?
Alıntıları Göster
-
bunlar bitmez benimde bir doktor arkadaşım var piskopata anlatamadık insan hayatı yemin ettin falan yok banamısın demiyo ben şöyle milliyetçiyim böyle milliyetçiyim ona bakarım buna bakmam falan... Eğitim eğitim eğitim...
@xchg doğru nokta ateist olsa yapmaz bu yapılanları ne içip fenalaşana ne oruçtan fenalaşana... -
8 Saniyelik videoya göre yargısız infaz yapmak neyin kafası?
Belki neler neler dediler...
İsterse o hemşire dava açabilir video alana.
Ama gene de hemşire de saçmalamış din,dil,ırk vesaire ayrım yaptığını gösterir böyle cümle kurması (8snlik de olsa).
Bu arada videoyu atan şahıs tam videoyu atamam demiş.Neden?
Bazı salaklar da genelleme yapmış... -
bu hemşire yakında başhekim olur -
ahahahah -
Hay seveyim kandilinizi be. senin dinin sana benim dinim bana be. bi anlamadılar şunu. -
işinize geldimmi her türlü sorgulamayı yapan zihniyet ne hikmetse bu videonun nasıl çeklidiğini gerçekliği vs gibi bir durumu sorgualmak yerine hemen işlerine geldiği gibi davranmayı seçmişler :) -
hemşire haklı, Kandilde alkol içen, zaten intihar etmiş, kendine zarar veren zengini, fakir fukaranın kısıtlı sgk sından ödenmemeli, mesela sen mazot konacak mercesede benzini kendin koyuyosun, bu motoru bozuyor 70 bin tl masfaf açıyo, sen bunu fakir fukaranın ortak devlet hesabına ödetiyosun mesele aynıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 11 Haziran 2018; 11:13:41 > -
Ben olayın senin anlattığın kısmını yargılamıyorum yalnız.quote:
Orijinalden alıntı: KASNAKÇI
Olayın içeriğini öğrenmeden yorum yapmayın o zaman. Linke tıklayarak postu ve videoyu izleyin sonra yorum yapın. Çünkü bugün o hastayı böyle tedavi eden hemşire ve bu hareketin cezasız kaldığını gören diğer hemşireler/doktorlar buradan aldıkları gaz ile çok daha fazla ayrımcılık yapmaya başlayacaklar. Ayrımcılık derken sadece din de değil, dış görünüşünü beğenmeyerek size gerekli ilgili göstermeye de bilir. Ucu size dokunmadan anlamıyor insan belki ama empati yapmaya çalışın. Bu ülke laik bir ülke ve bir sağlıkçı asla böyle bir ayrımcılık yapamaz. Hem meslek etiğine aykırı hem de insanlığa. İyi sahurlar
Alıntıları Göster
Benim yargıladığım kısım kadınlara sarkıntılık yapan şerefsizler, her kadın yumuşak iyi davranırsa o şerefsizler her nasılsa kendine iş görüyor dahada sarkıntılık ediyor.
Tekrar söylüyorum hastane restorant banka fark etmez tüm kadınlar işlerinde son derece resmi davranmalı sert olmalı, iş yerinin değil dışındaki insanlar patronlar sarkıntılık ediyor kadınlara kızlara, aslında bu vakalara gereken direk yapılsa kızın koca ve abileri tarafından ülkede katliyam olur, o derece şerefsiz çok bu ülkede.
-
7 saniyelik videodan çıkarım yapmak taraf tutmaak linç etmek aptallıktır -
Yobaz gencin örneğine bak helequote:
Orijinalden alıntı: aslanoto
hemşire haklı, Kandilde alkol içen, zaten intihar etmiş, kendine zarar veren zengini, fakir fukaranın kısıtlı sgk sından ödenmemeli, mesela sen mazot konacak mercesede benzini kendin koyuyosun, bu motoru bozuyor 70 bin tl masfaf açıyo, sen bunu fakir fukaranın ortak devlet hesabına ödetiyosun mesele aynıdır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişletdodomoco demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Bence hemşire olması gerektiği gibi davranmış, tebrik ederim |
Benzer içerikler
- migpack apk
- genç emeklilere tavsiyeler
- yılmaz argüden mason
- izol aşireti tehlikeli mi
- ömer aktaşöz yorumlar
- 1 milyon tl eft ücreti
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- noter araç tescil işlemleri
- bayiden sıfır araba fiyatları
- yurtdışından telefon getirmek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X