Şimdi Ara

Kandiliniz mubarek olsun Gelin bu sese kulak verin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Ben Battlefied oyuncusu ve Türk özel kuvvetleri lideri ve bir insan yani bir musluman olarak gözlemledimki battlefield oyuncuları arasında klanlar arasında bir birlerini cekememe gruplasma birbirinize kin ve nefert tohumlari beslemisiniz turk oyuncular nerde birbirini gorese sevinmiyor birbirlerine kufur ediyor biz birimiz sevmiyoruz ve sudurki mesejım sizlere

Gelin bütün kin nefretinizi düsmalımıgmızı bir kenera atalim sanalda olsa bir sosyal bir ortamın icindeyiz biz turklere bu yakısmıyor bu mubarek kandil gunu hepmiz birbirimiz kandili kutluyalım dargınlık kusluk varsa bunlari unutalım yeni bir temiz sayfa acmaya calısalım Tüm battlefield oyuncularınin ve ıslam aleminin hepsinin Kandili Mubarek olsun

Umarim Türk oyunculari özelikle bütün klanlar Tek vucut olmaya calsmaliyiz gruplasma degil tek vucut olmak önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 1 Mayıs 2014; 8:12:42 >

• waroflords kullanıcısına yanıt

• Senin ve cümle müslüman alemininde kandili mübarek olsun dost. Temennilerine katılıyorum.
  • anlattıkların ne yazı ki yaşanıyor. umarım mesajına kulak verilir. tüm islam aleminin ve forum ahalisinin kandili mübarek olsun.
  • Hidayetcim aylar öncesinde aldığım karar doğrultusunda kimseyle polemiğe girmemeye kendime söz verdim. Hatta tövbe ettim diyebilirim. 3 kuruşluk oyun için çok kalp kırdığımı fark ettim. Herkes kendinden sorumlu. Kim ne yaparsa yapsın bu duruşum değişmeyecek Allah'ın izniyle.

Hepinizin Regaip kandili mübarek olsun inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TexasHoldemPooker kullanıcısına yanıt
    Sen korsen ben bir şey demiyorum ben doğru bir yolda oldugma inanıyorum

• Hayirli kandiller arkadaslar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım.

Ben CryMotion ve AlienS'ta oynadım böyle bir sorun TURK e sportunda yok ne Ercan abiler de nede Selçuk abiler de.(Yıllardır Beraberiz)

Gözlemin Yanlış.

Sadece Şu konuda sana katılıyorum bu polemik durumu Bazı oyuncular arasında var işte bu da ekseriyeti etkilemez.Tüm takımlara mal edilemez.

Herkes Ahlak Gömleğini giymek zorunda değildir saygı ve sevgi duymak lazım.

Kalın sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: zZzerk

Eyvallah seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım.

Ben CryMotion ve AlienS'ta oynadım böyle bir sorun TURK e sportunda yok ne Ercan abiler de nede Selçuk abiler de.(Yıllardır Beraberiz)

Gözlemin Yanlış.

Sadece Şu konuda sana katılıyorum bu polemik durumu Bazı oyuncular arasında var işte bu da ekseriyeti etkilemez.Tüm takımlara mal edilemez.

Herkes Ahlak Gömleğini giymek zorunda değildir saygı ve sevgi duymak lazım.

Kalın sağlıcakla.

Ben hiç bir takıma demedim bunu ancakturk oyuncular yada clandaki bazı oyuncular diyelim birbirlerine en azından saygı gösterirse daha iyi oyun ortamları oluşabilir ne türk clan ne bfturk crymotion aes daha su an aklıma gelmeyen klanlarla hiç ne sıkıntı çektim ne kin besledik ben sadece iyi bir oyun ortamı istiyorum kandil munasebetiylede böyle bir sıkıntıları olan arkadaşlar mesajında dediğim gibi yeni bir sayfa acarlarsa daha güzel olacak

• Peset kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun

• waroflords kullanıcısına yanıt
    +1

• Allah razı olsun tüm Müslüman aleminin Kandili mübarek olsun :)
  • işin kandil tarafı kolay, herkese mübarek olsun.

ama gerisi biraz zor, her fırsatta belli olduğu gibi - maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 1 Mayıs 2014; 15:58:50 >
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    mevlana torunusun oyle olmalı zaten
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Denemkte fayda var ne de olsan insaniz konusabilme yetenegimiz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

Sen korsen ben bir şey demiyorum ben doğru bir yolda oldugma inanıyorum

Bakıyorum birbirimizin kandilini kutlayalım birbirimize kötü davranmayalım demişsin ve bir daha bakıyorum bir arkadaşına kör diyerek hakaret etmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Senin ve cümle müslüman alemininde kandili mübarek olsun dost. Temennilerine katılıyorum.

+1
  • Hepinizn kandili mübarek olsun arkadaşlar.hidayetcim kalbi guzeşl arkadaşım temennilerine katılıyorum hepimiz biriz arada sürtüşmeler oluyor kalp kırdıysak üzdüğümüz tüm arkadaşlardan özür dilerim.aile arasında bile oluyor bazen kavgalar dövüşler, önemli olan yapılan hatalardan ders almak , bazen affetmek bazen affedilmek lazım.Şurda bir avuç türk oyuncuyuz birbirimizi ezmeye kırmaya gerek yok.Allaha emanet olun allah bu güzel günde herkesin gönlüne göre versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 1 Mayıs 2014; 20:13:06 >
  • eyvallah ercanim guzel mesajın icin ayrıca tesekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords
    Denemkte fayda var ne de olsan insaniz konusabilme yetenegimiz var

mutlaka hocam, umut en son ölürmüş derler.
    gel gelelim şu forumda ve sunucularda olup bitenler pek umuda yer bırakmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.