Şimdi Ara

KANGOMU?DOBLO MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
18.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOBLODAN ŞAŞMA KARDEŞİM HERTÜRLÜ CANGODAN GÜZEL.
  • ben çok araştırdım donanım ve konfor olarak şuan diğerlerine göre opell combo city plus spor paketi 1 adım önde yarın teslim alıyorum .sizede tavsiye ederim metalik fiyatı 27100 ytl spor paketi dahil.içindekiler klima,abs,2 airbag,immobiliser,ebd,otomatik camlar,uzaktan kum merkezi kilit,çelik jant,deri direksiyon mp3 çalar,kaza anında katlanır pedallar,yol bilgisayarı,çift sürgülü kapı,sis farları,direksiyondan kumandalı buarada mp3 çaları ve 1,3 cdti motor 100km 4,3 lt dizel daha neolsun arkadaşlar ama tabii fiyatı uygun olana.yoksa citroen berlingo derim çook araştırdım çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidonn -- 29 Mart 2006; 21:45:09 >
  • sınıfında tek makassız olan kango.. tek kötü yanı performans yok... onun dışında gayet başarılı...
  • hocam kango bildiğim makaslı ayrıca bildiğim combo makassız
  • hocam tam tersi istersen bi bak...
  • bence doblo çünkü kango çok performanssız bi araç +doblo daha ferah
  • kangonun makassız olduğunu ilk defa duydum emin değilim ama combo kesin makassız berlingo ve partner de makassız diye duydum hatta.
  • ya geçin bunları kardeş benden sana demesi eğer maddi durumun varsa ya volkswagen caddy ya da ford transit connect derim ya da tourneo neyse bu 2 arabadan birini istersen bence kangoo derim neden dersen kango o tarzda yapılan arabaların ilk doblunun mesela 1.3 motoru var araba kendnin götürmüyo walla ben kangoo ya 2 ay bindim çok memnun kaldım bence kangoo derim yinede kara sana ama maddi durumun warsa favorim caddy
  • ben olsam oparaya okangoyu alrm
  • cheguevera senin doblodan anlamadığın belli neden 1.3 ten bahsediyon 1.9 dobloyu bilmiyon herhalde sınıfındaki en güçlü iki motordan biri ayrıca 1.3 te gayet başarılı bir motor ayrıca bu arabalarla ilgili topicleri bence biraz oku ayrıca doblo tourneo yada fark atar her açıdan kango zaten dobloyla karşılaştırılamaz..
  • Valla kafam iyice karıştı. En iyisi şu kangoo ile dobloyu gideyimde bi test edeyim. Deneme sürüşü yapayım... Başka türlü karar veremeyeceğim anlaşılan. Herkes kendi arabasını övüyor baksana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 30 Mart 2006; 19:40:18 >
  • kango al
  • vallahi arkadaşım bizde 2004 kango var gayet saglam ve kullanımı güzel bir araba son cıkan dobloları bilmiyorum ama daha öncekilerin tipi ve içi bence kango kadar güzel ve kullanışlı degil arkadaşlar performanslı degil demişler ben aracla rahat 160-170 gidiyorum şehir içinde gayet cevik bolu dagını 5. viteste tırmanıyor tiçari aractan daha ne istiyeceksin ha bu arada ben o hızları sadece deneme amaclı yaptım normalde otobanda 130-140 gibi bir süratte gidiyorum 1 depo mazotla sakin kullnımda 750-800 arasıkm yapıyor aracın tek olumsuz yanı arka koltuklar biraz rahatsız ama ön koltuklar gercekten konforlu. yeni kasa dablo almıyacaksan bence kangoya bak.
    (not: kangoların kronik bir sorunu vardır 1,5 cdi oda avrupada takılı olup türkiyede mazottan dolayı takılı olmıyan bir parcası var servisin dedigine göre2007 de takılacakmış arac beymi arasıra bu parcayı arıyor bulamayınca arıza lambası yanıyor kontagı acıp kapatınca olay bitiyor bu olay bazen 4-5 ayda bir bazende haftada 1 olabiliyor buna cözüm bulamadılar.2 cisi 2004 model kankoların arka emniyet kemerlerini üçretsiz degiştiriyor servis problem varmış ona dikkat et)

• kangonun hiçbiri doblonun eskisindende iyi değildir merak ediyorum neresi güzel kangonun kesinlikle dar uzun biçimsiz bir araba zevkler ve renkler tartışılmaz ama kimse bana kango doblodan güzel demesin kesinlikle değil kime sorsam kango alma ne alırsan al diyo gözler herşeyi anlatıyo bence eski kasa doblo için konuşuyorum...
  • doblom'a

bende doblo nun yeni kasası var motor performans görünüm olarak muhteşem bi araba dene meni tavsiye ederim
  • kango al rahat rahat kullan dobloda iyi ama reno yinede az yakar
  • doblo 1.9 jtd maxi cargo aldık iş için...walla araba iyi hoşta çok agır yuk tasımıcaksan 1.9 alma derim felaket yakıyo dizel demezsin ... 2.si ise active donanım yani yuksek donanımda klima bile yok..26.000 ytl..biras yuksek geldı pişman olduk cunku comboda 24 mılyara abs+klima donanımı vardı.. ama allahtan daha sorun cıkarmadı 10bin i devirdi...kangoo diyosan o da guzel tabiki ama ne için kullancagın da önemli tabiki ekonomi+taşıma diyosan doblo ii biras fiyat yuksek..
  • otomans yeni dobloya zaten lafım yok sadece benim iddiam şu eski doblo yeni kangodan çok daha iyi yeni doblo zaten iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidonn

ben çok araştırdım donanım ve konfor olarak şuan diğerlerine göre opell combo city plus spor paketi 1 adım önde yarın teslim alıyorum .sizede tavsiye ederim metalik fiyatı 27100 ytl spor paketi dahil.içindekiler klima,abs,2 airbag,immobiliser,ebd,otomatik camlar,uzaktan kum merkezi kilit,çelik jant,deri direksiyon mp3 çalar,kaza anında katlanır pedallar,yol bilgisayarı,çift sürgülü kapı,sis farları,direksiyondan kumandalı buarada mp3 çaları ve 1,3 cdti motor 100km 4,3 lt dizel daha neolsun arkadaşlar ama tabii fiyatı uygun olana.yoksa citroen berlingo derim çook araştırdım çok

yol bilgisayarı ve mp3 konusunda eminmisin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.