Şimdi Ara

KANGOMU?DOBLO MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
18.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu konu çok konuşuldu. Ama kararsız kaldım. 2004 model bir kango bulduk araba 6000 km de camlı ve koltuklu. 21500 ytl istiyorlar. ama benim tercihim doblo 1.9 jtd. Ama bir türlü şöyle temiz bir doblo bulamadık. Bulduklarımın tamamı sonradan camlı ve ya koltuklu yada arabanın 3-4 parça değişmiş. Ne dersiniz. Kangoo ile yola demam mı? yoksa 21-22 gibi bir doblo arasak mı?

• doblo daha iyi sanırım.
  • kangove ya dobloyu bırak peugot veya citron berlingo al bence citroen al hem çok az yakıyo hemde iii ama kengo daha az yakıyo ama kötü
  • Kango sağlam arabadır. kötü şartlara dobloya oranla daha iyi gider. Ama doblo lüksdür,konforludur kangoya göre. Yani kullanacağın yere bağlı... Hani hatırlarsan eskiden bi kıyas yapardık, toros ile kartal nasıldır diye. Toros sağlamdır ama iş makinası gibidir. torosun sürüşü rezalattir,her tarafındantakır tukur sesler gelir. Ama çok sağlamdı, kolay kolay bişey olmaz. hertürlü kötü şarta gider. Kartal ise toros kadar sağlam değildir,toros gibi kötü şartlara gitmez ama lüksdür,rahattır,konforludur,insanı yormaz. Torosda 1 saat yol gitsen canının çıkar. Ama Kartal insanı yormaz. İşte dolo ile kangooyuda böyle karşılaştırabilirisn. Sanayiide genelde kangoo alıyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla. Sanırım tepe tepe kullanmak için... Elbette doblo daha güzel. Ama kango kadar sağlam değil. Bilmem anlatabiliyormuyum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 25 Mart 2006; 13:39:35 >
  • arkadaşım tabi ki tercih senin ama belirttiğin kango kilometre açısından çok iyi 6000 km nerdeyse sıfır gibi. bence alınıcak bir araba ama doblonun da 1.9 jtd 105hp olan modelleri motor açısından çok başarılı. seni biraz daha kendi kriterlerini belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz..
  • Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkur ederim. Araba öğretmen olmamdan dolayı sadece gezinti ve şehirler arası yollarda kullanılacak. Hiç bir şekilde yük taşımayı düşünmüyoru. Parasal olarakta limitim 21-22 arası . Model olarak da 2003-2004 gibi bir şey düşünüyorum.Doblo,kango, ve connect arasında kaldım. Ama tercih sıralamam belirttiğim gibi. Herkese tesekkurler
  • 21 22 DEMİŞSİN 1,5 DAHA VER SIFIRINI AL DERİM KANGONUN.24 500 OLMASI LAZIM SIFIRI İNDİREBİLİRSİN MUTLAKA BİRAZDAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART -- 26 Mart 2006; 11:48:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Dacia Sandero mu Clio mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kangoo ya zam geldi hocam
  • TÜH BEEE .ama km bakımından yinede kango derim sıfır gibi.
  • hocam bence 21-22 milyara temiz bir jtd doblo rahat bulabilirsin bence acele etme alıcağın arabada klima yol bilgisayarı filan en azından olsun kango 6000 km iyi ama 2 yıldır yatmış bi arabada bence çok iyi değil ben o paraya kango almazdım dediğim gibi iyi araştırırsanız güzel bi doblo kesin denk gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkeys

Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkur ederim. Araba öğretmen olmamdan dolayı sadece gezinti ve şehirler arası yollarda kullanılacak. Hiç bir şekilde yük taşımayı düşünmüyoru. Parasal olarakta limitim 21-22 arası . Model olarak da 2003-2004 gibi bir şey düşünüyorum.Doblo,kango, ve connect arasında kaldım. Ama tercih sıralamam belirttiğim gibi. Herkese tesekkurler

ticari amaçlı kullanmayacaksan, ki öyle olduğunu söylüyorsun, bence konforu mutlaka göz önünde bulundur.ben de aynı düşünceyle arıyorum ama hala kesin bir karar veremedim
  • Km si az ise ve ucuz ise bence güzel fırsat tabi... Ama connect ve doblo daha lüksdür... Tercih senin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkeys

Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkur ederim. Araba öğretmen olmamdan dolayı sadece gezinti ve şehirler arası yollarda kullanılacak. Hiç bir şekilde yük taşımayı düşünmüyoru. Parasal olarakta limitim 21-22 arası . Model olarak da 2003-2004 gibi bir şey düşünüyorum.Doblo,kango, ve connect arasında kaldım. Ama tercih sıralamam belirttiğim gibi. Herkese tesekkurler

BİNEK OLARAK KULLANACAKSANIZ NEDEN TİCARİ ARAÇ ALIYORSUNUZ ??? BU FİYATA ÇOK TEMİZ DİZEL SYMBOL ,PALİO VS. BULABİLİRSİNİZ. HEM DAHA KONFORLU HEM DE DAHA TASARRUFLU ARAÇLARDIR
  • tasarruf tarafı tamam da........... clio-palio ve konfor kelimeleri yan yana ........ zor çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: caparso2002

tasarruf tarafı tamam da........... clio-palio ve konfor kelimeleri yan yana ........ zor çok zor

tamamda arkası makaslı bir ticariden daha komforlu ve daha iyi yol tuttukları kesin
  • Ama kalabalık ve eşyası fazla olan aileler için bu tür araçlar ideal... Mesela doldur arkayı, git piknik yapmaya... Yada yazın 10 gün tatile çıkıyosun, ailen kalabalık ve eşyanız çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 27 Mart 2006; 15:26:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orjinalden alıntı: caparso2002

tasarruf tarafı tamam da........... clio-palio ve konfor kelimeleri yan yana ........ zor çok zor

tamamda arkası makaslı bir ticariden daha komforlu ve daha iyi yol tuttukları kesin

evet makaslı oluşlarının rahatsız edici olmasına katılıyorum.benim combo ya daha sıcak bakmamın sebeplerinden biri de makassız oluşu.SET in de dediği gibi uzun süreli tatiller de eşya sıkıntısı da önemli.en basitinden 3 yaşındaki çocuğunuzun bisikleti..........................
  • Size bişey anlatayım. Babannem geçenlerde köyden bize misafir geldi. Kadın yürüyemiyor, 80 yaşında.... Tekerlekli sandalyesi var. İki kişi sandalyenin yanlarından tutup ticari aracın arkasına tekerli sandalyeyi koyduk. Böylelikle kadıncağızın inme binme derdi olmadı... Arkada taraf kocaman, ne koyarsan koy yani...
  • palio ve symbol bu araçların yanına yaklaşamaz konforda bende doblo var inanın çok rahat bi araba çok geniş ve ferah ya bırakın şu makaslı makassız olayını ben 3.5 yıldır doblo kullanıyorum kesinlikle yol tutuş problemi filan yaşamadım çok yüksek hızlara çıkmadığımdan belki zaten bu tarz arabalarla hız yapılmaz bence palioyu sybol u bırakın bana scenic in geniş ve rahat bi araç olduğunu söylediler bende geçen sene scenic in arka koltuğunda yarım saatlik bi yolculuk yaşadım tam bir hayal kırıklığıydı çok rahatsız oldum doblonun genişliğine ferahlığına alıştığımdan diyceğim aynı sınıfta olmayan araçlar palio symbol ama doblo combo connect .....v.b gibi araçlarla karşılaştırılamaz bu dediklerim palio symbolden hem daha gösterişli hemde çok daha rahattır...
  • doblo`daki ic hacmi ve rahatligi kangoo`da bulamazsin. ayrica 1.9 doblo yolda harika. kangoo`daki motor o kadar zevk vermez.

ama doblo kullanan bir tanidigim cok fazla kaporta sorunlari yasiyor. servis`ten dertli vs vs.

tercih senin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.