Şimdi Ara

KANGOMU?DOBLO MU? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
18.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkeys

Herkese ilgi va alakası için tesekkurler..Geçen gittik ve temiz 31000 km de 1.9 jtd doblo aldım.Araç çok temiz ve fiyatta uygun geldi. 21000 ytl. Görüş ve önerileriniz için tesekkurler.

doblocular kervanına hoşgeldin
    modelini yazmamışsın
    birde özelliklerini yazarmısın
  • Bende varım arkadaşlar beni unutunuz

bende yenikasa combi 105 hp var
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomans13

Bende varım arkadaşlar beni unutunuz

bende yenikasa combi 105 hp var

seninkide hayırlı olsun kazasız belasız binin

multijet ile jtd fark ediyomu bahsetsene biraz
  • Bendemi doblo alsam acaba. Yav kafa allak bullak oldu. İbre dobloya doğru kayıyor ama öteki tarafdan kangoo göz kırpıyor ben daha sağlamım diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Bendemi doblo alsam acaba. Yav kafa allak bullak oldu. İbre dobloya doğru kayıyor ama öteki tarafdan kangoo göz kırpıyor ben daha sağlamım diye...

gel hocam gel sende bize katıl
    dobloda oldukça sağlamdır ben bile dökemedim aracı (gözümün içi gibi bakarım da)
    inan memnun kalacaksın

kangoda kötü değil ama biraz küçük kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Bendemi doblo alsam acaba. Yav kafa allak bullak oldu. İbre dobloya doğru kayıyor ama öteki tarafdan kangoo göz kırpıyor ben daha sağlamım diye...

dobloda oldukça sağlamdır ben bile dökemedim aracı (gözümün içi gibi bakarım da)
    inan memnun kalacaksın

Peki arkaya 10 torba çimento atsam, işcileride üst üste oturtsam, bu durumda bozuk yola girsem yinede dağılmazmı?

• DAĞILMAZ

NE SANKİ YAW BU ARABA KUL YAPISI KIRILMAYACAKDİYE BİŞE Mİ WAR SANKİ İLLA TAŞ OLACAK SAÇMALAKTAN WAZGEÇ YOK ÇİMENTO YOK ADAM NE BOŞ İŞLER YAW ARABADIRBU ESKİR YENİSİNİ ALIRSIN NE KADAR BOŞ WE ZAMANSIZ İŞLER YAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 6 Nisan 2006; 21:05:24 >

• Dikkat doblonun eski kasası firen testlerinden 30 üzerinden 1 almış. ama yeni doblo bulursan kaçırma
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

inan memnun kalacaksın

Peki arkaya 10 torba çimento atsam, işcileride üst üste oturtsam, bu durumda bozuk yola girsem yinede dağılmazmı?

kg olarak söyleseydin daha ii olurdu
    1 torba çimento kaç kg??

• quote:

Orjinalden alıntı: Dido05

Dikkat doblonun eski kasası firen testlerinden 30 üzerinden 1 almış. ama yeni doblo bulursan kaçırma

neye dayanarak söylüyorsun
    belgele şu fren testini inanalım
  • bu fren testi çok saçma geldi 30 üzerinden 1 puan ne demek o zaman bu araba durmuyo gibi bişey...valla benim dobloda abs yok ve 2002model sx frenlerden hiçbir şikayetim yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

DAĞILMAZ

NE SANKİ YAW BU ARABA KUL YAPISI KIRILMAYACAKDİYE BİŞE Mİ WAR SANKİ İLLA TAŞ OLACAK SAÇMALAKTAN WAZGEÇ YOK ÇİMENTO YOK ADAM NE BOŞ İŞLER YAW ARABADIRBU ESKİR YENİSİNİ ALIRSIN NE KADAR BOŞ WE ZAMANSIZ İŞLER YAAAA

Bak güzel kardeşim, şirkette toros var ve her türlü pis ortama gidiyor , dağılmıyor. Bi ara kartal aldık ve dağıldı, bu şekilde kötü kullanımda çok masraf çıkardı ve artık tamirciden çıkamaz oldu, yok alt takımlar yok şu yok bu bir sürü masraf açtı başımıza kartal. Ama torosda hiç bişey yok. Bubir tecrübedir, eden aynı şeyleri tekrar yaşayayım. Elbette biri diğerinden daha sağlamdır.şimdi fanatikliği bi tarafa bırakalımda biraz objektif olmaya çalışalım. Bana lazım olan önce sağlamlıkdır...

Nedir bu yahu, sanki takım tutar gibi bu kadar savunmanın anlamı yok. Hayır, objektiflikten uzaklaşıyorsunuz bilmeden... Neyse ne, kötü özelliklerinide, iyi özelliklerinide yazacaksınız kardeşim. Biraz önce fiyat yetkili satıcısındaydım. Araba çok güzel, muhteşem. Oradaki satış temsilcisi ile görüştüm. adam gerçektende dürüst adammış. Abi sanayide bu araba sana masraf açabilir ama çok nefis bi arabadır dedi. Araba hakikaten çok lüks, motoru çok sessiz, çok güçlü ama bana u kötü kullanımda 2 sene sonra ne olur o önemli. sık sık araba değitirecek kadar zengin değilim. Para kolay kazanılmıyor. Ne demek eskir yenisini alırısın. Araba dediğin mümkün olduğunca geç eskiyecek, uzun yıllar sağlam kalabilmeli,kötü şartlara gidebilmeli. Ben mümkün olduğunca fazla süre sorunsuz kullanabilmeliyim. yoksa 2-3 sene sonra alt takımlardan fazla yükden dolayı ses geliyormuş, motor kötü kullanıldığı için şunu yapmış istemiyorum. bak, toros canavar gibi, nasıl kullanırsan kullan bişey yok. kendi parasını çalışarak çokdaaan çıkardı. verdiğim her kuruşa değdi. Bana süpriz yapmadı hiç... Hiç yolda bırakmadı, hiç masraf açmadı... demekki sağlam arabalar yapılabiliyomuş. İşte benim aradığım böyle bişey. nedir bu fanatiklikten çektiğim yahu! Sanki takım tutuyor gibi... ayhu hiç mi kötü özelliği yok bu doblonun. tamam anladık, çok iyi ama bana kötü taraflarıda lazımmki ona göre kıyaslayabileyim. Hepsi iyi, peki nasıl olacak bu iş...

Bu arada lokosit arkadaşım, bi torba çimento 50 kg dir. Yani diyorumki 500 kg arkaya yük atsam, 5 kişiyide koltuklara oturtsam öylece bozuk yola girmek zorunda kalsam... Bu durumda yıllarca sık sık kullanmak zorunda kalsam ne olur? Valla ben torosla 9 kişi taşıdım, hemde bozuk yolda, banamısın demedi... Arka bagaja 2 kişiyi tıktım,orta koltuğa 4 kişiyi tıktım, yanımdaki koltuğada 2 kişiyi sıkıştırdım, direksiyonada ben geçtim etti 9 kişi... Yolda bozuktu, acelemizde vardı,öylece gazladım. İşte durum budur.... Siz kötü şart görmemişiniz. Ne yapayım, benimde şartlarım bu şekilde. Bana bu şekilde araba lazım....İkie bir bırt cırt arabayıda değiştiremem. Para zor kazanılıyor.

Bilmem bu sefer yeterince açık anlatabildimmi?

Özür dilerim ama lütfen şu takım tutar gibi marka tutmayı bırakıp objektif olalım. Yani dobra dobra arabanın kötü yönlerinide yazmayı bilelim. Mutlaka beğenmediğiniz tarafıda vardır. Mesela toros kazık gibi. Valla canın çıkıyor kullanırken. İstiyorumki biraz lüks bi arabaya bineyim.

Ben yazılarınızı taraflı görüyorum. Sanki en güzeli benim arabam der gibisiniz... Peki siz böyle yaparsanız biz araba almayı düşünen insanlar nasıl karar vereceğiz. Öyle ya kötü yanlarınıda, iyi yanlarınıda yan yana koyup karar vermemiz gerekiyor. Yeni araba dünyanın parası, ince eleyip sık dokumak lazım. Her zaman araba almıyorsunuz. Para kolay kazanılmıyor neticede... Sonradan tüh keşke demenin anlamı yok...

Bilmiyorum yani, ben düşüncelerimi dobra dobra yazdım... Bu şekilde düşünüyorum işte... Neticede siz ticari araç kullanan arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. Ama bana hep çok güzel derseniz ben karar vememem ki. Mutlaka biri diğerinden daha uygundur. Önemli olan kullanacağın yere göre en uygununu bulabilmektir. Mesela ford connect şu aralarindirim yapmış fiyatlarda ve doblo ile aynı fiyatlarda seyrediyor. Hadi buyurun bakalım, benim kafa iyice allak bullak oldu şimdi. Bi tarafdanda ikinci el fiyatları düşüyor, çabuk karar verip arabayı satıp yenisini almam lazım. İşlerde bi tarafdan sıkıştırıyor. Araba lazım oluyor... Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

Sizlerden rica ediyorum, lütfen satırlarımı dikkatle okuyup beni yönlendirin. Size çok ihtiyacım var arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 8 Nisan 2006; 14:12:43 >

• Arkadaşım sen en iyi si git bi tane yeni kasa doblo maxi al arkasına bi tane koltuk at hem yolcu taşırsın hemde fazla fazla yolcu taşırsın senin için bence en ii si çözümün bu ama dersin ki para konusu o zaman giteski kasa kargo al çünkü binek arabaya yazık olur o kadar ağır şartlar altında ezilir.

Bizde yeni kasa doblo combi var bayaaaa az yakıyo buradan(ankara) kayseri arasını 35ytl ile geçti hemde hız ortalama 130 altına inmedim daha 10.000 devirmedim ama şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı uzun lafın kısası para varsa doblo maxi az ise normal doblo.
  • Gelelim multijet jtd olayına fazla bi değişiklik yok sadece motorun besleme sistemini değiştirmiş ler daha az yakıyo eski kasalara rağmen
  • Kardeş git şöyle sözü söz olan bir fiat bayisine veya galeriye deki dobloların (eski) fren sistemi nasıl iyi mi kötü mü? Sor bak ne diyo . bu belgegeli bir test sonucudur. fren diyince aklına durma mesafesi gelmesin bunun yanı sıra firen sistemi teknolojisi de var. Bu durum yeni doblolarda düzeltilmiştir. Bilgilerinize sunarım. (TEST sonucu Almanyada ki ünlü bir test firmasına aittir.)
  • İYİ YAW NE BİLİYOSAN ÖLE YAP YAW
  • ikisini de inceledim, bence kangoo !!!
  • yeknet niye kango artılarından bahsetsene(varsa tabi).
  • Evet yeknet cevap bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.