Şimdi Ara

KANGOMU?DOBLO MU? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
18.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doblom'a

benim araba 1.9
  • ikisi arasında sadece 1 milyar fark var.... Enteresan...
  • otomans iyi almışsın o zaman 1.9 baz fiyatı combi 27.500 filan yazıyodu sanırım fiatın sitesinde.
  • combo ne yapsa doblo nun performansını weremez kango da ne yapsa doblo nun rahatlığını weremez
  • hayırlı olsun
  • Ama fordun doblodan daha rahat ve lüks olduğu kesin...
  • YANLIZ FORDUN 75 BEYGİR OLANLARINI KİMSE ÖNEMİYOR. ALKACAKSAN 90 LIK ALACAKSIN
  • yav set kardeş fordun neresi doblodan iyi neresi lüx daha önce defalarca karşılaştıdık arkadaşlarla connect te güzel bi araç ama yol tutuş hariç her konuda doblo basar he bide bence sen doblo alma connect ya da kango al bence.
  • Yok be yav. Ben ikisinide test etme fırsatı buldum.Tamam doblo çok güzel ama ford kadar ağır değil, çok hafifi bir araç. Ağır araç yola daha güzel tuttunuyor. Hafif araç özellikle virajlarda daha çok savuruyor. Dobloya 1,9 motor koymuşlar iyi güzel hoşda o kadar hafif araçla gaza basıp yüksek süratle viraja girsen kesin takla atarsın be yav... Ağır aracı ben daha çok seviyorum. Yola güzel oturuyor doğrusu...
  • dediğim gibi hangisi kafana uyuyosa onu al
  • Bakalım...
    Valla hala karar veremedim....
    Nasip...
  • Valla ben çook memnunum alcak olan varsa şidettle tavsiye ederim
  • Faizler dahada düşecek söylentileri dolaşıyor piyasada... Bakalım ne olacak... En azından haziranda bi miktar gerileyecek diyorlar... Ama kesin bişey var,otomobil fiyatları düşmeyecek. Sadece faiz miktarı biraz daha düşecek o kadar. Yani aynı vadeye daha az faiz uygulayacaklarmış. Bir nevi satışları arttırıp sürümden kazanmak için bankaların uygulamayı düşündüğü taktik. Bakalım, bu ne derece doğru, bunu zamanla daha iyi anlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 14 Nisan 2006; 22:25:03 >
  • Doblo iyi bir seçenek gibi gözüküyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: muratkeys

Arkadaşlar biliyorum bu konu çok konuşuldu. Ama kararsız kaldım. 2004 model bir kango bulduk araba 6000 km de camlı ve koltuklu. 21500 ytl istiyorlar. ama benim tercihim doblo 1.9 jtd. Ama bir türlü şöyle temiz bir doblo bulamadık. Bulduklarımın tamamı sonradan camlı ve ya koltuklu yada arabanın 3-4 parça değişmiş. Ne dersiniz. Kangoo ile yola demam mı? yoksa 21-22 gibi bir doblo arasak mı?
  • ALLAH nasip ederse bende pazartesi doblo dynamic modelini alcam. peşin fiyatı 26,200 ytl bir kısmını verip kredi kullanacam..

1 aydan beri araştırıyorum bence vw caddy den sonra doblo ikinci gelir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiter

ALLAH nasip ederse bende pazartesi doblo dynamic modelini alcam. peşin fiyatı 26,200 ytl bir kısmını verip kredi kullanacam..

hayirli olsun 1.3 ü alıcaksın sanırım bizde düşünüyoruz dobloyu ama 1.3 mü 1.9 mu tam karar veremedik 1.3 ü tercih nedenlerin nedir?
  • quote:

ALLAH nasip ederse bende pazartesi doblo dynamic modelini alcam. peşin fiyatı 26,200 ytl bir kısmını verip kredi kullanacam..

hayırlı olsun. kazasız belasız kullan. bence iyi seçim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Ama fordun doblodan daha rahat ve lüks olduğu kesin...

• quote:

KARDEŞ SEN ARAŞTIRIRKEN SADECE DOBLO İLE CADDYE BAKMIŞSIN HERHAL.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.