Şimdi Ara

KANGOMU?DOBLO MU? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
18.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: otomans13

Conect diyip duruyorsunuz daha hiç bir alanda başarısını göremedik

Fordun ticari araçlardaki başarısını yıllardır bilen bilir zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebird73

doblom
    Yüzbaşı arkadasimin yazdigi cevaba karsilik yaziyorum okursaniz cevapalarmisiniz ben aslinda aldim malibuyu ozellikleri cok beni cezb etti birde 16 .5 aldim fiyatta sanki uygun gibi idi ondan aldim simdi siz gecmis ola diyceksiniz sanirim hakli olabilirsiniz ama bu ulkede bir tanemi malibu uretildi onuda benmi aldim anlamadim simdi lpg taktircam dizel fiyetina gelirde yakit ordan yirtarim diye dusunuyom malum dizeller cok pahalidi ondan

doblom
    Yüzbaşı yada malibu kullanicilari bir cevap

öncelikle hayırlı olsun. malibu nun tek dezavantajı yakıtı, yoksa araçta çelik jant tan tut siyah cam a krom kaplamalara kadar herşey var ve rengi çok güzel(benimki malibu değil ama o renkte) lpg taktırmak mantıklı tabi iyi bir lpg taktırmak lazım(pek anlamam lpg den) ben malibu nun görüntüsünü çok beğeniyorum aslında sana şey diyecektim bir dizel doblo al,malibu renginde, camlara film çek,çelik jant tak,krom kaplamaları yap v.b diyecektim.illa malibu nun tipine vurulduysan.yani yakıttan dolayı.ama lpg işini görür.malibu bence çok şık bir araba.hava yastıkları,abs v.b yok yok yani.fiyatı gayet iyi ancak piyasada az olduğu ve benzinli olduğu için 2. eli pek yok ama o donanıma aksesuara çok iyi fiyata almışsın o araba 2003-2004 te 34 milyardan az değildi sıfırı. tekrar hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

quote:

Conect diyip duruyorsunuz daha hiç bir alanda başarısını göremedik

SEN NASIL Bİ BAŞARI İSTİYORSUN Kİ KARDEŞ ?

BAŞARISI BELLİ BELGELERLE DÜNYACA Bİ BAŞARI İSTİYORUM
  • Arıca ikisinide başarılı ama doblo daha başarılı bunu herkes bilir ama connect in standartları güzel
  • Ford ticari araçta zaten yıllardır bir efsanedir. Çiçek abbası ne çabuk unuttunuz. Hakikaten ford çok sağlam ticari araçlar yapıyor.
  • Arkadaşım ford iyi ticari yapıyo diye connect iyi olacak diye bir orantı kuramasıın
  • quote:

Arkadaşım ford iyi ticari yapıyo diye connect iyi olacak diye bir orantı kuramasıın

Niye,fordun hangi ticari aracı kötü? Ford ticari araç konusunda yılların tecrübesine sahip bir firma.Sende connect kötü olacak diye bi orantı kuramassın. Zaten öyle bişeyde yok. Connect beğenilen bi araç. Sen beğenmiyor olabilirsin.Zevkler ve renkler tartışılmaz. Her araç güzeldir, her araç farklı farklı kullanıcı kitlesine hitab eder çünkü. Bu zevk meselesidir, beğeni meselesidir. Birinin beğendiğine kötü demek yakışık kalmaz. Çünkü kötü o an için sana göre kötüdür. O da senin beğendiğini kötüler ve bu konu uzar gider. Ne de güzel demişler. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • Ben sana kötü diye bişi demedim ama sen öle anladın ben sadece ticari si ii diye bu arabasıda iyi olacak diye orantı olamaz dedim connect ii araba değil neden diceksin

Connect doblo dan iyi değil her türlü kanıtlanır konfor diyosunuz malzeme diyosunuz doblo nun vıp modellerine bakın derim connect sadece yol tutuşunda öne çıkar
  • Sağlamlıkdada öne çıkar, yol tutuşundada öne çıkar ve bence malzeme kalitesindede öne çıkar... Ben ikisinide test ettim. Connect çok daha sessiz. Ama ben gittim doblo aldım parçası ve servisi ucuz diye... şUNUSÖYLEMELİYİM. dOBLONUN TURBOSU İÇERİYE SES ALIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Mayıs 2006; 10:33:49 >
  • digitel
    hayırlı olsun araban güle güle kullan arabanı aldıktan sonraki yorumlarınıda bekliyorum malum daha alamadık bende 1.3 dinamic lüx e yöneliyorum galiba vergiden ötürü yoksa 1.9 istiyorum artik kismet
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

digitel
    hayırlı olsun araban güle güle kullan arabanı aldıktan sonraki yorumlarınıda bekliyorum malum daha alamadık bende 1.3 dinamic lüx e yöneliyorum galiba vergiden ötürü yoksa 1.9 istiyorum artik kismet

selam...

sağol darısı senin başına...

eğer alacaksan acele etmeni tavsiye ederim. 1 haziranda %5 zam gelecekmiş ayrıca kredi oranlarıda yükselebilir.....
  • ayrıca connecti doblodan üstün goren arkadaşlar yanılıyorlar fanatiklik yapmaya gerek yok...

benim çok samimi oldğum bir arkadışım connect aldı daha 1 ay olmadı. arabayı kullandım takozdan farkı yok...

ayrıca gorunum olarak çok berbat sanki yağ tenekesinin onu eğmişler al sana araba demişler...
    reklamlarını hatırlayın.....

doblo yuvarlak hatları ile çok yakışıklı.daha oncede dediğim gibi fiyat + performans + konfor = DOBLO .............
  • quote:

Connect doblo dan iyi değil her türlü kanıtlanır konfor diyosunuz malzeme diyosunuz doblo nun vıp modellerine bakın derim connect sadece yol tutuşunda öne çıkar

BU DOBLO VİP'İN FİYATINI DA YAZ DA MİLLET YANILMASIN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiter

ayrıca connecti doblodan üstün goren arkadaşlar yanılıyorlar fanatiklik yapmaya gerek yok...

benim çok samimi oldğum bir arkadışım connect aldı daha 1 ay olmadı. arabayı kullandım takozdan farkı yok...

ayrıca gorunum olarak çok berbat sanki yağ tenekesinin onu eğmişler al sana araba demişler...

doblo yuvarlak hatları ile çok yakışıklı.daha oncede dediğim gibi fiyat + performans + konfor = DOBLO .............

Bence tam tersi, ben ikisinide test ettim... Sağdan soldan değil bizzat kendin test ederek görmelisin. ben öyle yaptım. yoksa kafan çok karşır. Fanatikliğe hiç gerek yok,test et ve gör. Yol tutuşu ve sessizliği doblodan çok daha güzel. Doblonun turbosundan biraz ses geliyor. Connect yolda çok nefis gidiyor dobloya göre... Bizzat gördüm...

• quote:

quote:

BU DOBLO VİP'İN FİYATINI DA YAZ DA MİLLET YANILMASIN...

Evet,fiyatı nedir? Ucuz arabayla pahalı arabayı karşılaştırmak elbette farklı olur. Aradaki parayı connectin içine yapsan kral gibi olur herhalde... deri koltuk yaparsın bir sürü aksesuar yaparsın,hatta tv sistemi kurarsın,döşemeyi yenilersin,arabayı tekrar yaratırısn... vs vs
  • quote:

ayrıca connecti doblodan üstün goren arkadaşlar yanılıyorlar fanatiklik yapmaya gerek yok...

DOĞRU "FANATİKLİĞE" GEREK YOK.HELE BÖYLE ABUK SUBUK KONUŞMAYA HİÇ GEREK YOK.BU FORUMDA CONNECT SAHİPLERİ DE VARDIR BELKİ.HERKES SENİN GİBİ DOBLO ALACAK KADAR ZEKİ !!! OLMAYABİLİR.
  • ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ YAZMIŞTI ARKADAŞIN BİRİSİ OKUMADIK HERHALDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

quote:

Bence tam tersi, ben ikisinide test ettim... Sağdan soldan değil bizzat kendin test ederek görmelisin. ben öyle yaptım. yoksa kafan çok karşır. Fanatikliğe hiç gerek yok,test et ve gör. Yol tutuşu ve sessizliği doblodan çok daha güzel. Doblonun turbosundan biraz ses geliyor. Connect yolda çok nefis gidiyor dobloya göre... Bizzat gördüm...

yazdıklarımı iyi okursan benimde kullandığımı anlarsın

• quote:

ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ YAZMIŞTI ARKADAŞIN BİRİSİ OKUMADIK HERHALDE

evet soyleyen çok doğru soylemiş..

GÖNÜL BU AK'ADA KONAR BOK'ADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiter -- 23 Mayıs 2006; 20:12:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerbaba61

kangove ya dobloyu bırak peugot veya citron berlingo al bence citroen al hem çok az yakıyo hemde iii ama kengo daha az yakıyo ama kötü

kardeş aslında bende pejo derim. Ama illaki ikisi arasında kararsızsan doblo iyi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.