Şimdi Ara

KANGOMU?DOBLO MU? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
18.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anlaşılan dobloda connect te zevk meselesi ama şahsen dobloyu tercih ederim ki kısmetse yakın zamanda alıcam
    ama connect e kötü diyemem sonuçta doblodan sonra en fazla satan hafif ticari benim tercihim doblo dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiter

quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ YAZMIŞTI ARKADAŞIN BİRİSİ OKUMADIK HERHALDE

evet soyleyen çok doğru soylemiş..

GÖNÜL BU AK'ADA KONAR BOK'ADA

Ak ı veya bok u senmi karar vericen? Seninkinin boka konmadığı ne malum.

TEKRAR YAZIYORUM, ANLAMAYANLAR İÇİN: ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ....BUNU DAHA KAÇ KERE YAZMAM GEREKECEK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Mayıs 2006; 10:34:20 >
  • Kango mu doblo mu diye sormuş arkadaş.Tartışma connect-doblo tartışmasına döndü.Lüzumsuz bir hal aldı.
  • doblo içeri kangoo dan daha fazla ses alıo bence en ii si 70-80 bin km de bi connect al yada biraz kredi al bunların en kralı vw caddy al muazzam bir araba en güçlü en az yakan en sağlam ve en az ses alan araba caddy ama en azından bi 30 giderramöa ille kangoo mu dobvlo mu dersen benim şahsi fikrim renault dan hep kıllanmışımdır doblo all derim1.3 multijet alırsan sakin kullanman lazım aracı zorlarsan çok yakar ama en güzeli o kasaya jtd motor (105 bg olanı)
  • varya gördügümde kango otobanda ucuyor 65 hp ama dobloyu gecer gibi geliyor cunku kango iyi yapımı ve hafif
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.