Şimdi Ara

KANGOMU?DOBLO MU? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
18.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Conect diyip duruyorsunuz daha hiç bir alanda başarısını göremedik
  • Connect dobloya ve kangoya oranla daha lüks,daha sessiz,daha geniş,daha ağır ve çok daha güzel yol tutuşu var. Bizzat test ettim üçünüde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Connect dobloya ve kangoya oranla daha lüks,daha sessiz,daha geniş,daha ağır ve çok daha güzel yol tutuşu var. Bizzat test ettim üçünüde...

neresi lüks connect in ? herşey ortada, ne lüks`ü varmış connect in.konuşuyoruz konuşuyoruz hep aynı yere geliyoruz defalarca tartıştık bunu hiçte bir lüksünü ortaya koyamadınız.alah aşkına söyleyin lüksü`nü bilmiyosak bizde öğrenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 20 Mayıs 2006; 16:29:21 >
  • İçine bin test et sende görürsün... Ben test ettim üçünüde... Bi defa connect daha geniş...
  • connect tabiki daha geniş, fakat mesela diz mesafesi doblonun daha geniş.tamam daha iyi yol tutuyo, daha ağırda lüks dediğinden kastın ne?daha mı fazla aksesuara sahip, daha fazla mı hava yastığı var,yani lüks derken ben bunları anlıyorum,diğer dediklerine okey tamam haklısın,mesela şunu da ekleyebiliriz connect in ön konsolu,torpido bölümü işçilik olarak doblo dan daha iyi ama doblo connect ten daha lüks ve artıları daha fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblom

connect tabiki daha geniş, fakat mesela diz mesafesi doblonun daha geniş.tamam daha iyi yol tutuyo, daha ağırda lüks dediğinden kastın ne?daha mı fazla aksesuara sahip, daha fazla mı hava yastığı var,yani lüks derken ben bunları anlıyorum,diğer dediklerine okey tamam haklısın,mesela şunu da ekleyebiliriz connect in ön konsolu,torpido bölümü işçilik olarak doblo dan daha iyi ama doblo connect ten daha lüks ve artıları daha fazla.

DOBLO HANGİ AÇIDAN LÜX ? SEN İKİ ARABAYI YANYANA GÖRMEMİŞSİN HERHALDE HİÇ.LÜX DEMEYELİM DE CONNECT DOBLODAN DAHA KALİTELİ DERSEK DAHA İYİ ANLATMIŞ OLURUZ HERHALDE.BENİM KABULLENEBİLECEĞİM TEK DOBLO ÜSTÜNLÜĞÜ MOTORU OLUR ONUN DIŞINDAKİLERİ ANLAT DA ANLAYALIM.ARKADAŞLAR BU ARABA KARŞILAŞTIRMALARI VE TARAFTARLIĞI TAKIM TUTAR GİBİ OLMAZ.BİRAZ DAHA OBJEKTİF OLMAKTA YARAR VAR.

• quote:

Orjinalden alıntı: otomans13

Conect diyip duruyorsunuz daha hiç bir alanda başarısını göremedik

SEN NASIL Bİ BAŞARI İSTİYORSUN Kİ KARDEŞ ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

DOBLO HANGİ AÇIDAN LÜX ? SEN İKİ ARABAYI YANYANA GÖRMEMİŞSİN HERHALDE HİÇ.LÜX DEMEYELİM DE CONNECT DOBLODAN DAHA KALİTELİ DERSEK DAHA İYİ ANLATMIŞ OLURUZ HERHALDE.BENİM KABULLENEBİLECEĞİM TEK DOBLO ÜSTÜNLÜĞÜ MOTORU OLUR ONUN DIŞINDAKİLERİ ANLAT DA ANLAYALIM.ARKADAŞLAR BU ARABA KARŞILAŞTIRMALARI VE TARAFTARLIĞI TAKIM TUTAR GİBİ OLMAZ.BİRAZ DAHA OBJEKTİF OLMAKTA YARAR VAR.

takım tutar gibi davranmıyorum hatta bence sen davranıyosun doblo başta çok daha şık ve sportif bir görünüme sahip, connect çok kaba, doblo daki jant var mı connect te,yan hava yastıkları var mı,doblo nun çok lüks modelleri var her kesime hitap eden vip,premio, eski malibu v.b, ayrıca mesela yeni premio da krom kaplı kapı kolları ve krom ön çıta var bence çok şık durmuş,tavan rayları var, vip de ise siyah cam, deri koltuk gibi özellikler var hangi connect te bunlar var ? alın işte ben artıları anlattım varsa buyrun siz anlatın artılarını connect in. ben objektifim gerçek özelliklerini, artılarını anlatıyorum, uydurmuyorum. ayrıca doblo da metalik renk için artı bir para ödemiyosunuz, tamponlarda boyalı. connect in bence siyah ve gri den başka düzgün renk seçeneği bile yok. doblodaki renk çeşitliliğini gördünüz mü birde connect in soluk renklerine bakın. ben caddy i doblo dan daha çok beğenmeme rağmen onda bile doblodaki binek özellikler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 20 Mayıs 2006; 17:38:48 >

• ya millet caddy ye ABT yaptırın bi de VIP
    bunlardan daha fazlası oluyor
  • Bende de doblo 1.9 jtd var.Yol tutuşu iyi değil diyenler acemi şöfördür tırı bile virajda savururlar.Yol tutuşunun neresi iyi değilmiş doblonun.Araba kullanmasını bilmezseniz mercedes te olsa farketmez.Bende üç arabayı test ettim.Doblo aldım.Zengin iseniz connect alacaksanız.O kadar çok yakıyor ki petrol şeyhi bile olmanız gerekebilir.:Kangoyu kategoriye bile sokmuyorum.
    quote:

Connect dobloya ve kangoya oranla daha lüks,daha sessiz,daha geniş,daha ağır ve çok daha güzel yol tutuşu var. Bizzat test ettim üçünüde...
  • arkadaslar her yere yazdım ama hıc tatmın edıcı bır cevap alamadım lutfen banacevap verırmısınız

boblo malıbu ne dır ne degıldır hıcmı bu arabayı kullanan olmadı bırtek benmı alacam

2002 doblo malibu 1.6 benzınlı hakkındakı bılgınız yorumunuz tecrubelerınıze ıhtıyacım var bır el atın tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebird73

arkadaslar her yere yazdım ama hıc tatmın edıcı bır cevap alamadım lutfen banacevap verırmısınız

boblo malıbu ne dır ne degıldır hıcmı bu arabayı kullanan olmadı bırtek benmı alacam

2002 doblo malibu 1.6 benzınlı hakkındakı bılgınız yorumunuz tecrubelerınıze ıhtıyacım var bır el atın tesekkurler

valla ben bu forumda benim doblo malibu`m var diyen görmedim.ayrıca yanlış anlama ben olsam 1.6 benzinli bi doblo almazdım, yakıtı nın az olacağını sanmam.dizel baksan bence daha iyi olur. mesela malibu nun beğendiğin yeri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 21 Mayıs 2006; 19:56:51 >
  • Connectin işciliği bi defa doblodan çok çok iyi... Sadece bu yeter bence. Benim için malzeme kalitesi çok fazla önemlidir... Ben dobloyuda kullandım test amacıyla, connectide kullandım test amacıyla.... Doblo özellikle yüksek hızlarda turbodan dolayı içeriye biraz ses alıyor. Yani nedense turbo neticede bi şekilde içeriye ses veriyor. Ama connecte böyle bişey görmedim. Connect kesinlikle daha sessiz. Ayrıca connect yolda güven veriyor, daha güzel yol tutuyor, özellikle virajlarda ağırlığından ve tekerleklerinin kalın olmasından dolayı daha rahat viraj alabiliyor. Doblo bu yönden zayıf geldi bana. Motor gücü ve serilik açısından tabi doblo daha güzel. Doblo daha atak ve hızlı. Ama ben hız için veya ralli yapmak için almıyorum ticari aracı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 21 Mayıs 2006; 22:16:48 >
  • quote:

Connectin işciliği bi defa doblodan çok çok iyi... Sadece bu yeter bence. Benim için malzeme kalitesi çok fazla önemlidir... Ben dobloyuda kullandım test amacıyla, connectide kullandım test amacıyla.... Doblo özellikle yüksek hızlarda turbodan dolayı içeriye biraz ses alıyor. Yani nedense turbo neticede bi şekilde içeriye ses veriyor. Ama connecte böyle bişey görmedim. Connect kesinlikle daha sessiz. Ayrıca connect yolda güven veriyor, daha güzel yol tutuyor, özellikle virajlarda ağırlığından ve tekerleklerinin kalın olmasından dolayı daha rahat viraj alabiliyor. Doblo bu yönden zayıf geldi bana. Motor gücü ve serilik açısından tabi doblo daha güzel. Doblo daha atak ve hızlı. Ama ben hız için veya ralli yapmak için almıyorum ticari aracı...

o zaman connect al senin isteklerine daha uygun.

• Şunu al bunu al olayından öte ben diyorumki objektif olmaya çalışalım... Ben şirkete doblo 1.9 aldım zaten geçen hafta... 26,4 milyar bayıldık Doblo güzel bi araba. Tabi artı yönlerinin yanı sıra eksi yönleride yok değil.... Tekrar söylüyorum, önemli olan eksi ile artıları bir arada değerlendirebilmektir.
  • hayırlı olsun.sahi merak ettim connect i daha çok beğeniyosun ve sana daha ucuza veriyolardı connecti o zaman neden doblo aldın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 22 Mayıs 2006; 19:59:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

quote:

Orjinalden alıntı: digiter

ALLAH nasip ederse bende pazartesi doblo dynamic modelini alcam. peşin fiyatı 26,200 ytl bir kısmını verip kredi kullanacam..

1 aydan beri araştırıyorum bence vw caddy den sonra doblo ikinci gelir....

hayirli olsun 1.3 ü alıcaksın sanırım bizde düşünüyoruz dobloyu ama 1.3 mü 1.9 mu tam karar veremedik 1.3 ü tercih nedenlerin nedir?

selam.

walla hem ucuz olması hem az yakması hemde vergisi ucuz olduğu için.. maddi durumum iyi olsaydı 1.9 u alırdım..
    saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

quote:

Orjinalden alıntı: digiter

ALLAH nasip ederse bende pazartesi doblo dynamic modelini alcam. peşin fiyatı 26,200 ytl bir kısmını verip kredi kullanacam..

1 aydan beri araştırıyorum bence vw caddy den sonra doblo ikinci gelir....

KARDEŞ SEN ARAŞTIRIRKEN SADECE DOBLO İLE CADDYE BAKMIŞSIN HERHAL.

selam.

maalesef sandığın gibi değil 2 aydır araştırıyorum... hafif ticari araçların hepsini test ettim ve sonuç olarak fiyat + performans + konfor = DOBLO..

DOBLO almaya karar verdim...

bu arada doblo dynamic düz almaktan vazgeçtim DNYAMİC LUX ALDIM...

ALLAH nasip ederse aracım perşembe yada cumaya çıkar....

saygılar....

• Doblonun parçası ucuz, servisi daha uygun diye aldım. Eğer şirkette kullanacaksan kimin kullandığı belli olmaz, adam gider başımıza masraf çıkartır. Neticede ucuza çözmek gerekir masrafları... Zaten kullanıcaz,yıpratıp satacağız. 2 seneye kadar zaten arabanın canı çıkar bizim burda Eğer connectin yakıt problemi olmasaydı kesin connecti düşünürdüm. Bence connect önce gelir yol tutuşu ve konfor sessizlik açısından. ama şirkete connect gitmez. Hem dobloya oranla parçası pahalı,yakıtı fazla... Bilmem anlatabildimmi?
  • doblom
    Yüzbaşı arkadasimin yazdigi cevaba karsilik yaziyorum okursaniz cevapalarmisiniz ben aslinda aldim malibuyu ozellikleri cok beni cezb etti birde 16 .5 aldim fiyatta sanki uygun gibi idi ondan aldim simdi siz gecmis ola diyceksiniz sanirim hakli olabilirsiniz ama bu ulkede bir tanemi malibu uretildi onuda benmi aldim anlamadim simdi lpg taktircam dizel fiyetina gelirde yakit ordan yirtarim diye dusunuyom malum dizeller cok pahalidi ondan

doblom
    Yüzbaşı yada malibu kullanicilari bir cevap
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.