Şimdi Ara

Kankam Acik Senete imza Atmis .......... Durum Ciddi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakola gidin 10 yaşındaki çocuklar size yardım edemezler. Birde yeni çek yasası çıktı ödemezseniz hacize veremiyorlardı sanırım yeni yasayı araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: mehme3423

bunu yapan herife 3.500 lira vericeme 3.500 lira ile 100 liradan amele kahvesinden 35 tane adam toplarım kamyona atar tenhada sıkıştırır korkudan 20 bin tl imzalatır seneti ver borçu yoksay sonra seneti alırsın der cool cool takılırdım.

o da aynısını yaparsa sonra sende aynısını o da aynısı kısır döngü olan yine size olur

hocam ciddiye mi alıyorsun
  • quote:

quote:

quote:

bunu yapan herife 3.500 lira vericeme 3.500 lira ile 100 liradan amele kahvesinden 35 tane adam toplarım kamyona atar tenhada sıkıştırır korkudan 20 bin tl imzalatır seneti ver borçu yoksay sonra seneti alırsın der cool cool takılırdım.

o da aynısını yaparsa sonra sende aynısını o da aynısı kısır döngü olan yine size olur

ya ben değilde adam alırsa şaka bir yana adam parayı seve seve ödeyecek olmadı malum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Çocukla konuşun adam olsun yok olmam diyorsa mali polise verin. tefecilik yapıyor,2500 tl için aylık yüzde bilmem kaç para alıyor, vergisiz kazanç elde ediyor diye görsün gününü. Sonra o düşünsün işin sonu nereye varacak diye.

Neye istinaden 10.000 tl vermiş? O parayı nereden bulmuş? Mal varlığını ne yiyip içtiğinin hesabını mali polise versin...

boyle bir sey mumkunmu dostum gercekten ?

Üstadım bu işin şakası yok. Madem böyle bir durum var gidin mali polise anlatın. Eğer adamın tefecilik yaptığına dair kanıtınız var ise ( ki senette ki eksik kısımların o adam tarafından doldurulması bir kanıttır ) donuna kadar alır devlet. yıllarca da içerde yatırır. Ama bunu yapmadan gidip adam akıllı konuşun olabilecekleri anlatın. Baktınız olmuyor devlete başvurun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya ben değilde adam alırsa şaka bir yana adam parayı seve seve ödeyecek olmadı malum zaten

aynen öyle uyanık olucaktı kaçarı yok

• Ne kadar aptalmış arkadaşın.
  • quote:

quote:

quote:

Çocukla konuşun adam olsun yok olmam diyorsa mali polise verin. tefecilik yapıyor,2500 tl için aylık yüzde bilmem kaç para alıyor, vergisiz kazanç elde ediyor diye görsün gününü. Sonra o düşünsün işin sonu nereye varacak diye.

Neye istinaden 10.000 tl vermiş? O parayı nereden bulmuş? Mal varlığını ne yiyip içtiğinin hesabını mali polise versin...

boyle bir sey mumkunmu dostum gercekten ?

Üstadım bu işin şakası yok. Madem böyle bir durum var gidin mali polise anlatın. Eğer adamın tefecilik yaptığına dair kanıtınız var ise ( ki senette ki eksik kısımların o adam tarafından doldurulması bir kanıttır ) donuna kadar alır devlet. yıllarca da içerde yatırır. Ama bunu yapmadan gidip adam akıllı konuşun olabilecekleri anlatın. Baktınız olmuyor devlete başvurun.

dostum herkes yapicak bir sey yok odemek zorundasiniz diyor 10 bin tl yi..

ama diyorsan mali sube tefecilik islerine bakiyor die emniyete gidelim sorusturalim.

• 10000 tl yazması hiçbirşeyi deyiştirmez isterse 200000 bin yazsın
    olayı adli makamlara iletin onlar zaten o yazının size ait olmadıgını karşılaştırır ve hatta senete 10 bin yazan kişi hakkında belgede sahtecilik suçundan dava açılır (davayı siz açmasanız bile kamu davası açılır )

sakın para falan ödemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

arkadas ben bu imza olayını anlamıyorum birisi acıklasın bana mesela ben o adamın imzasının tıpa tıp aynını atarım bos senete su kadar para alıcam felan diye mahkeyeme versın nereden anlıcaklar bu adamın ımze atıp atmadıgını sahit mı tutucak ımzayı attı gordum dıye bu aklımı senelerdir kurcalar birisi bana anlatsın bu ımza olayını saygılar.

he bak bende bunu anlamıyorum mesela nerden bilecek onun senin imzan olduğunu ben atmadım desin çıksın işin içinden
  • Ödeyin kaçarı yok.
    Ayrıca akradaşın hangi akla hizmet boş senete imza atmış?
    Şahsen ben babama bile boş senete imza atıp vermem.
    Arkadaşı yine insaflıymış 50 bin tl bile yazsa hiçbir şey iddia edemezsiniz.
  • quote:

Kankam bir arkadasindan kredi kartini almis ve kullanmis 2 bin TL kadar.
    Sonrasinda odiyememis arkadasida buna acik senet imzalatmis sonra avukata 10 Bin TL yazip vermis.
    Su an avukatla gorustuk.

Parayi odememizi soliyor ... Kredi Kartinin Sahibide 2 Bin TL Harcanmasina Ragmen , 3,5 Bin TL Verin Senedi Geri Cekiyim Diyor.

Su An Ne Yapmamiz Lazim ?

kaçan aşık iyi bak foruma sormuşsun da en yeterli bilgiyi size yine avukat verecektir .
    Tüketici derneğine,tüketici hakem heyetine falan danışın onların da fikrini alın (hem ücretsiz danışmak)
    netten bulabilirsin kendi semtindeKİ yerini
  • arkadaşın cahillik yapmış boş senet imzalamakla.O senetteki vade, tl,ödeme günü gibi yerler süs olsun diye koyulmuyor oraya hepsini tek tek doldurması gerekir ki.
    Senete sonradan 10 000 tl yazılmış savcıya şikayetinizi bildirin.
    Arkadaşın kredi kartıyla 2000 tl lik alışveriş yaptık kredi kartı extrasında gözükür diye ortada art niyet olduğunu bildirin. 10 000 tl lik senete karşılık mal veya hizmet neyi karşılık gösterecek.İkna edebiliyorsan sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

10000 tl yazması hiçbirşeyi deyiştirmez isterse 200000 bin yazsın
    olayı adli makamlara iletin onlar zaten o yazının size ait olmadıgını karşılaştırır ve hatta senete 10 bin yazan kişi hakkında belgede sahtecilik suçundan dava açılır (davayı siz açmasanız bile kamu davası açılır )

Malis Suclar Aradim Simdi Polisi

Acik Seneti imzalamissiniz Dedi , Bu durumda sadece guveni kotuye kullanmaktan savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz dedi.
  • şimdi iyi güzel de kimse sormamış, o kredi kartını kullanan arkadaş kullandığı 2000 tl yi neden ödememiş adama

diyelim ki kredi kartını arkadaşınıza verdiniz, aylarca ödemedi, sizi kara listeye soktu, defalarca aradınız ödemiyorum dedi. Siz olsanız ne yapardınız? Belki senete imza attıran haklı

şu durumda tek çare 3500 tl yi ödeyip kurtulmak, başka yolu yok. imza benim değil de diyemez, grafoloji ağzınızla bile atsanız imzayı sizin attığınızı anlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500 tl isteyen arkadaş tam bir otopsi çocuğuymuş adres ver gelelim
  • quote:

Öyle bir şey yok ticari,kambiyo senetlerde sadece ve sadece imza önemlidir.
    İmzayı atan kişinin tutar,isim soyisim,vade tarihi gibi bölümleri doldurması zorunluluğu yoktur.
    İmza senet üstünde ismi yazan şahsa mı ait?Evet.O zaman bitmiştir,ödemelisiniz.
    Yada güveni kötüye kullanmadan dava açarsınız 20 sene mahkemelerde sürünürsünüz.
    Eğer mahkemeyi kazanırsanız ve hakim senetin hükümsüzlüğünü ilan ederse verdiğiniz parayı geri alırsınız.(ki bu hakimin bu kararı vermesi çok zor)
    Kısacası ödemek en kolay yol olur.

• quote:

quote:

Malis Suclar Aradim Simdi Polisi

Acik Seneti imzalamissiniz Dedi , Bu durumda sadece guveni kotuye kullanmaktan savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz dedi.

Rakamı yazan karşı tarafta olabilir dediğin imza için geçerli. Kısacası paşa paşa ödüyeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Yapılcak tek şey parayla adam tutup korkutun arkadaşını.Araba kiralama işlerinde de açık senet yapıyolar dikkat edin

bu dediğini yaparlarsa iş içinden çıkılmaz bi durumada gidebilir, bu araç kiralamayla ilgili bende çok kötü şeyler duydum zamanında çok kişinin canını yakmışlar hala öylemi bu tip yerler orasını bilmem.

o işler daha da arttı genç gördüklerine hemen açık senet gömüyolar kazada falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kankam bir arkadasindan kredi kartini almis ve kullanmis 2 bin TL kadar.
    Sonrasinda odiyememis arkadasida buna acik senet imzalatmis sonra avukata 10 Bin TL yazip vermis.
    Su an avukatla gorustuk.

Parayi odememizi soliyor ... Kredi Kartinin Sahibide 2 Bin TL Harcanmasina Ragmen , 3,5 Bin TL Verin Senedi Geri Cekiyim Diyor.

Su An Ne Yapmamiz Lazim ?

valla kusura bakmada arkadaşında amma safmış... boş senede niye imza atıyosun adam oraya 10 bin yerine 300 bin de yazabilirdi ozaman ömür boyu çalışırdı arkadaşın babana bile güvenmicen bu devirde.

• 2000 tlnin üstü rakamlarda yıldırım haczi denen olayda var hatırladığım kadarıyla
    kafasına göre hacze gelebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.