Şimdi Ara

Kankam Acik Senete imza Atmis .......... Durum Ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kankam bir arkadasindan kredi kartini almis ve kullanmis 2 bin TL kadar.
    Sonrasinda odiyememis arkadasida buna acik senet imzalatmis sonra avukata 10 Bin TL yazip vermis.
    Su an avukatla gorustuk.

Parayi odememizi soliyor ... Kredi Kartinin Sahibide 2 Bin TL Harcanmasina Ragmen , 3,5 Bin TL Verin Senedi Geri Cekiyim Diyor.

Su An Ne Yapmamiz Lazim ?

• Mecbur vericeksiniz kaçarı yok dava açarsanız kaybedersiniz imzalamış bi kere geri çeksin parayı verin arkadaşlar tavsiyem bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

Mecbur vericeksiniz kaçarı yok dava açarsanız kaybedersiniz imzalamış bi kere geri çeksin parayı verin arkadaşlar tavsiyem bu

peki bu 10 bin tl yi bu adamin eliyle farkli bir tarihte girdigi icin
    emniyet bunu tespit edebiliyormus ?

tefecilikle mucadele icin boyle bir durum varmi dir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Mecbur vericeksiniz kaçarı yok dava açarsanız kaybedersiniz imzalamış bi kere geri çeksin parayı verin arkadaşlar tavsiyem bu

Tefecilik değil arkadaşın kendi eliyle imzalamış birşey yapamazsınız artık hocam bildiğim kadarıyla

• insanlıgın haline bakarmısın

• 2 bin tl limitli kartı kimse kimseye vermez demekki yakın arkadaşlar
    • bu kadar yakın arkadaş olmalarına ragmen attıgı kazıga bak 10.000 tl
    • yaptıgı tehdite bak 3 - 5 verin geri çekiyim
    • yazıklar olsun
  • İyi ki sen atmamışsın, kankana iyi 10000 tl ler dileyelim. Yıl olmuş 2012 açık senede imza atanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılcak tek şey parayla adam tutup korkutun arkadaşını.Araba kiralama işlerinde de açık senet yapıyolar dikkat edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapacak bir şeyin yok şu durumda.Gayriresmi yollardan çözebilirseniz çözün.Afedersiniz ama;Arkadaşınızın yaptığı tam bir ahmaklık.
  • O zaman en iyisi 3.500 TL ye Fit Olmak Parayi Verdikden 1 Ay Sonrada Elemani Doveriz Olur Biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Yapılcak tek şey parayla adam tutup korkutun arkadaşını.Araba kiralama işlerinde de açık senet yapıyolar dikkat edin

bu dediğini yaparlarsa iş içinden çıkılmaz bi durumada gidebilir, bu araç kiralamayla ilgili bende çok kötü şeyler duydum zamanında çok kişinin canını yakmışlar hala öylemi bu tip yerler orasını bilmem.
  • Hocam o kartin sahibini tehdit edecek 2 3 eleman bulun buyuk bi kistirsinlar tenhada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

tespit etseler bir şey olmaz ki adam doldurmayı unutmuşum sonradan yazdım der.

siz dua edin herif oraya 100000 lira yazmamış.

• Dayınız yokmu hiç. iyi bi kötek lazım o lavuğa
  • Çocukla konuşun adam olsun yok olmam diyorsa mali polise verin. tefecilik yapıyor,2500 tl için aylık yüzde bilmem kaç para alıyor, vergisiz kazanç elde ediyor diye görsün gününü. Sonra o düşünsün işin sonu nereye varacak diye.

Neye istinaden 10.000 tl vermiş? O parayı nereden bulmuş? Mal varlığını ne yiyip içtiğinin hesabını mali polise versin...
  • bunu yapan herife 3.500 lira vericeme 3.500 lira ile 100 liradan amele kahvesinden 35 tane adam toplarım kamyona atar tenhada sıkıştırır korkudan 20 bin tl imzalatır seneti ver borçu yoksay sonra seneti alırsın der cool cool takılırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 28 Mayıs 2012; 17:33:42 >
  • hep kanka zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Çocukla konuşun adam olsun yok olmam diyorsa mali polise verin. tefecilik yapıyor,2500 tl için aylık yüzde bilmem kaç para alıyor, vergisiz kazanç elde ediyor diye görsün gününü. Sonra o düşünsün işin sonu nereye varacak diye.

Neye istinaden 10.000 tl vermiş? O parayı nereden bulmuş? Mal varlığını ne yiyip içtiğinin hesabını mali polise versin...

boyle bir sey mumkunmu dostum gercekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehme3423

bunu yapan herife 3.500 lira vericeme 3.500 lira ile 100 liradan amele kahvesinden 35 tane adam toplarım kamyona atar tenhada sıkıştırır korkudan 20 bin tl imzalatır seneti ver borçu yoksay sonra seneti alırsın der cool cool takılırdım.

o da aynısını yaparsa sonra sende aynısını o da aynısı kısır döngü olan yine size olur
  • arkadas ben bu imza olayını anlamıyorum birisi acıklasın bana mesela ben o adamın imzasının tıpa tıp aynını atarım bos senete su kadar para alıcam felan diye mahkeyeme versın nereden anlıcaklar bu adamın ımze atıp atmadıgını sahit mı tutucak ımzayı attı gordum dıye bu aklımı senelerdir kurcalar birisi bana anlatsın bu ımza olayını saygılar.
  • 3500 ödeyin kurtulun gerisini dh ye bırakın biz gerekini yaparız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.